تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851468706




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موضوعات مرتبط با سلامت، در یک جشنواره فرهنگی/ نشانه‌های اوتیسم در کودکان را بشناسید


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: موضوعات مرتبط با سلامت، در یک جشنواره فرهنگی/ نشانه‌های اوتیسم در کودکان را بشناسید
دانشجویان دانشگاه‌های مختلف علوم پزشکی در سراسر کشور، در شاخه‌های مختلف هنری و ادبی، در جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت شرکت کردند، یکی از این آثار، داستانی با محوریت بیماری اوتیسم است.
آفتاب‌‌نیوز :  افتتاحیه این جشنواره صبح امروز با حضور دکتر حسام الدین علامه قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت بهداشت در پردیس تئاتر تهران افتتاح شد.


این جشنواره در رشته‌های فیلم، تئاتر، موسیقی، ادبی و هنرهای تجسمی برگزار می شود و موضوع آن درباره ارتقای فرهنگ سلامت است. جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، یکی از بزرگترین رویدادهای دانشجویی کشور محسوب شده و با شعار "سالم زیستن هنر است" تا اول اردیبهشت ماه ادامه دارد. 


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از  ستاد خبری هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت،آثاری که در این جشنواره شرکت داده می‌شود عمدتا با موضوع سلامت هستند، به عنوان مثال یک اثر داستانی با موضوع اوتیسم یکی از شرکت‌کنندگان در این جشنواره است. 


نویسنده این داستان که دانشجوی رشته پزشکی است، درباره این اثر اظهار کرد: داستانی که نوشته‌ام درباره یک پسربچه مبتلا به اوتیسم است. در این داستان به تجربه چند مادر که فرزند مبتلا به اوتیسم داشتند اشاره کردم، از منابع پزشکی و روانپزشکی استفاده کردم و یکسری آموزش‌هایی را ارائه دادم که مادران می‌توانند در خانه برای بهبود فرزندشان که مبتلا به اوتیسم است انجام دهند.


حیدری با اشاره به این که اوتیسم از دو سه سالگی شروع می‌شود، گفت: من هنگامی که در جریان برگزاری این جشنواره قرار گرفتم در بخش روان بودم، بیمار مبتلا به اوتیسم داشتیم و تصمیم گرفتم این موضوع را دستمایه داستانم قرار دهم چراکه فکر می‌کنم استفاده از قالب‌های فرهنگی و هنری برای ارائه و انتقال آموزش‌های پزشکی بسیار مفید است و فرهنگ و ادبیات می‌تواند دانش پزشکی را که شاید کمی پیچیده باشد، با زبان‌ و بیان ساده‌تری به مردم منتقل کند.


این دانشجوی علوم پزشکی همچنین با بیان این که در این داستان، به علائمی اشاره کرده که کودک مبتلا به اوتیسم ممکن است آنها را از خود بروز دهد، درباره علائم این بیماری گفت: این بیماری طیف وسیعی دارد و تشخیص آن کار ساده‌ای نیست. ممکن است بچه‌ها حتی تا دو سالگی روند یادگیری معمول داشته باشند و کلمات را به خوبی فرابگیرند و استفاده کنند اما رفته رفته روند یادگیری آنها کمتر شده و علائمی را نشان دهند مانند این که نخواهند در آغوش کشیده شوند و در فضای محصور قرار بگیرند، نخواهند زیاد با دیگران ارتباط چشمی برقرار کنند، وقتی آنها را مورد خطاب قرار می‌دهید به شنیده شدن نامشان واکنش چندانی نشان ندهند، نوع نشستن و راه رفتن آنها ممکن است خاص خودشان باشد و ...


سحر حیدری اظهار کرد: درواقع اوتیسم، بیشتر از این که یم بیماری باشد، یک نوع اختلال است. مبتلایان به اوتیسم، در ذهن خودشان فضای متفاوتی دارند، بسیاری از والدین ممکن است تصور کنند این بچه‌ها به محبت بیشتری احتیاج دارند اما مساله محبت نیست، موضوع اینجاست که آنها به طرز خاص خودشان با دنیا و اتفاقاتش ارتباط برقرار می‌کنند.


او با بیان این که بهتر است از به کار بردن کلمه «درخودمانده» به جای اوتیسم جلوگیری شود، گفت: چند سال است برخی افراد، به جای کلمه اوتیسم، از معادل‌هایی مانند درخودمانده استفاده می‌کنند در حالی که این کار درست نیست و این کلمه بار روانی و معنایی منفی دارد که در روند بهبود و درمان این کودکان اختلال ایجاد می‌کند.


این دانشجوی پزشکی همچنین تاکید کرد: همانطور که اشاره کردم طیف این بیماری آنقدر گسترده است که از یک کودک مشابه بیش فعال را شامل می‌شود تا کودکی که بسیار آرام است. همچنین سیر این بیماری از خفیف است تا شدید، یعنی ممکن است افرادی در بزرگسالی متوجه اوتیسم شوند. چیزی که بسیاری از والدین نمی‌دانند این است که ممکن است این کودکان، مشابه بچه‌های بیش‌فعال باشند یا  اما دچار اوتیسم باشند، بنابراین بهتر است با علائمی که نگرانشان می‌کند به پزشک مراجعه کنند و از این که خودشان تشخیص دهند فرزندشان دچار اختلال هست یا نیست اجتناب کنند.


او به لزوم در نظر گرفتن امکانات برای مبتلایان به اوتیسم هم اشاره و اظهار کرد: در ابتدا شاید این کودکان نیاز به خدمات ویژه‌تری داشته باشند و لازم باشد در مدارسی غیر از مدارس عادی تحصیل کنند اما بسیاری از کودکان مبتلا به اوتیسم، با کاردرمانی، گفتاردرمانی و آموزش‌های لازم، الان در مدارس عادی تحصیل می‌کنند. در نظر گرفتن امکانات ویژه برای این کودکان از آنجا مهم است که بسیاری از صداها آنها را آزار می‌دهد، هزینه‌های درمانی و دارویی برایشان زیاد است، به امکانات کاردرمانی و گفتاردرمانی و ... احتیاج دارند و لازم است وزارتخانه‌های بهداشت و آموزش و پرورش توجه بیشتری به این دانش‌آموزان داشته باشند.


حیدری با اشاره به این که در کشورهای پیشرفته بسیاری از روند درمان را بیمه متحمل می‌شود، گفت: در حال حاضر نبود بعضی امکانات باعث می‌شود خانواده فرزندان مبتلا به اوتیسم، به خاطر فرزندشان مجبور به مهاجرت شوند اما اگر خدمات بیمه‌ای و آگاهی‌رسانی‌های بیشتر وجود داشته باشد، این خانواده‌ها می‌توانند زندگی راحت‌تری در کشورمان داشته باشند.


این دانشجوی شرکت کننده در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، با اشاره به این که اوتیسم، یک مشکل ژنتیکی است، درباره داستانی که با این مضمون نوشته توضیح داد: در این داستان، اطرافیان یک کودک مبتلا به اوتیسم، مادر و پدر را متهم می‌کنند که برای فرزندشان تربیت لازم را به کار نگرفته‌اند یا به او کم‌توجهی کرده‌اند یا این که بیش از اندازه به فرزندشان توجه نشان داده‌اند، در حالی که در پایان داستان متوجه می‌شوند اینطور نیست، دست از متهم کردن مادر و پدر برمی‌دارند و خود والدین هم با آگاهی بیشتری که به دست می‌آورند، رفتار صحیحی نسبت به فرزندشان ابراز می‌کنند که در بهبود او موثر است.  




۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن