واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: پیشبینی رکود بازار خودروی آمریکا در ماههای آینده
در حالیکه بازار خودروی آمریکا رشد زیادی را نشان نمیدهد و در بیثباتی به سر میبرد، سود میتواند با کاهش تولید بلغزد. ترامپ نیز زمان سختی را برای سرمایهگذاریهای جدید پیشرو خواهد داشت حتی زمان که ضریب اعتماد مصرفکنندگان بالا و نرخ بیکاری پائین باشد.
کاهش فروش 37 درصدی فورد فیوژن، کاهش 36 درصدی شورلت مالیبو و کاهش 29 درصدی تقاضا برای تویوتا پریوس از جمله خبرهای اخیر در بازار آمریکاست. به گزارش گروه خودروی عصر ایران به نقل از "بلومبرگ"، این اعداد و آمار تیره تار، نقاط ضعف صنعت اتومبیل آمریکا در ماه مارچ 2017 هستند. این آمار همچنین حکایت از چشم افتادن سدانها در آمریکا و صمیمیتر شدن آنها با خودروهای اسپورتتر دارد. از طرفی کراساوورهای خانوادگی سوددهتر ظاهر میشوند و این تغییرات سریع و به ظاهر کوچک میتواند برای روند عمومی صنعت اتومبیل در آمریکایی که این روزها شاسیبلند پسند شده، کمی دردسرساز باشد.
تغییر ذائقه مشتریان تنها یکی از نیروهای تحمیلی به صنعت اتومبیل است. کاهش یکباره ارزش خودروهای مستعمل و کاهش وامهای پشتیبانی نیز بسیاری از معادلات سازندگان خودرو در آمریکا را بر هم میزند. از طرفی برنامههای جدید رئیسجمهور آمریکا مبنی بر استخدام بیشتر در صنایع نیز دردسر از برهم زدن معادلات این صنعت است. از طرفی این چالشها تحرک را سختتر می کنند. اشباع هر دو دسته از خودروهای مستعمل و جدید در بازار نیز جرقه نهایی برای نبرد انگیزهها محسوب میشود که به معنای نیاز کمپانیها به خطوط تولید جدید است. خودروسازان آمریکایی در سال گذشته و پس از مدتها، رکورد جدیدی را از خود به جای گذاشته و موفق به فروش 17.6 میلیون خودرو شدند. دیوید وایستن تحلیلگر موسسه مورنینگاستار در این خصوص گفت: من انتظار رکورد در این عرصه را داشتم. زمانی که شما به قله فروش دست مییابید، احتمالا باید انتظار خبرهای نه چندان خوشایند را نیز داشته باشید. از طرفی کاهش شدید تقاضا برای مدلهای خوب و به نسبت محبوبی از کارخانه جنرال موتورز مانند شورلت مالیبو یا فیوژن کارخانه فورد، نشان از علاقه دومین بازار بزرگ خودرو به کراسهای خانوادگی دارد. مدل سدان پریوس تویوتا نیز با وجود ارتقاء و گذار به مرحله هیبریدی روند نزولی فروش خود را از اواخر سال 2015 همچنان ادامه میدهد. آمار و ارقام فروش ماه مارچ برای خودروسازان ناخوشایند و تا حدی سخت است. گروه خودروسازی فیات کرایسلر سقوط ناگهانی 4.8 درصد را در مقایسه با مدت مشابه سال قبل نشان میدهد. جنرال موتورز نیز با کاهش 3.4 درصدی و فورد با روند نزولی 1.7 درصدی در این ماه روبهرو بودند. ظاهرا غولهای صنعتی آمریکا در کاهش فروش با یکدیگر اشتراکی عمیق دارند. میزان فروش تویوتا نیز در این مدت حدود 1.2 درصد، نیسان و هوندا نیز 2.5 درصد کاهش نشان میدهد. شاید از معدود خودروسازهای که توانست در بازار رکود زده خودرو آمریکا با افزایش فروش مواجه شود تسلا بود. تسلا با ارائه سدان مدل 3 یک رشد وقعی را از خود نشان داد. بازار خودرو در امریکا در 9 ماه اخیر تلاطم زیادی را از خود نشان داده و از این زمان به بعد برخی از کارشناسان انتظار رشد بیشتری را از این بازار ندارند. شاید در بازار بیثبات آمریکا بهترین زمان اعمال نکردن برنامههای جدید و فشار نیاوردن به بدنه خودروسازیهای این کشور باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - 04 April 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]