تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850985798




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرایط ایجاد تحول و توسعه در صنعت پتروشیمی و افزایش درآمدملی/ ۴۰ درصد از گاز متان در مصارف خانگی هدر می رود!


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: مدیرعامل پتروشیمی جم: شرایط ایجاد تحول و توسعه در صنعت پتروشیمی و افزایش درآمدملی/ ۴۰ درصد از گاز متان در مصارف خانگی هدر می رود!
 شرایط ایجاد تحول و توسعه در صنعت پتروشیمی و افزایش درآمدملی/ ۴۰ درصد از گاز متان در مصارف خانگی هدر می رود!

مدیر عامل پتروشیمی جم با بیان اینکه تخفیف در نرخ خوارک پتروشیمی ها رانت محسوب نمی شود گفت: با تحویل گاز متان به واحد های پتروشیمی بستر تحول و توسعه در درآمد ملی محیا خواهد شد . سید حسین میرافضلی مدیر عامل پتروشیمی جم گفت: در کشور ما سالانه  حدود 270 میلیارد متر مکعب گار متان تولید می شود که حدود 5درصد از آن در صنعت پتروشیمی به محصولات با ارزش افزوده بالاتر تبدیل می شود و مابقی در نیروگاه ها و مصارف خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. وی ادامه داد: در بخش نیروگاه و مصارف خانگی شاهد هدر رفت 40 درصدی گاز متان هستیم و متاسفانه تاکنون هیچ کارشناسی در این خصوص اظهار نظر نکرده است حتی نمایندگان مجلس و افکارعمومی بر روی آن بحث نمی کنند که چرا سرمایه ملی از این طریق به هدر و نابود می شود .میزان هدر رفت گاز در مصارف خانگی و نیروگاهی حدود 100 میلیارد مترمکعب است موضوعی که کمتر به آن پرداخته می شود و کسی از هدر رفت آن سخن نمی گوید که چرا سرمایه ملی نابود می شود اما 5% درصد گاز متان که در صنعت پتروشیمی به محصولات با ارزش افزوده بالا تبدیل می شود ، یعنی گازی که تنی 130 دلار به محصول تنی 250 تا 500 دلار تبدیل می شود جنجال می شود دائم عده ای داد سخن برمی آورند که تامین نیاز صنعت پتروشیمی رانت است . میر افضلی اظهار داشت : گاز متان که در شرایط کنونی تنی 130 دلار به فروش می رسد در صنعت پتروشیمی با نرخ 5/8 سنت به محصولاتی با تنی 250تا500 دلار تبدیل می شود این در حالی است که این گاز برای مصارف نیروگاهی و خانگی با نرخ 2 تا3 سنت در اختیار آن ها قرار می گیرد و این جُک تاثر برانگیز اقتصاد ایران است.! این در حالی است که در دولت اصلاحات قیمت گاز متان حدود 5/2 سنت بود و این بستری شد برای اینکه ده ها میلیارد دلار در صنعت پتروشیمی سرمایه گذاری شد نتیجه آن را می بینیم که صنعت پتروشیمی در حال حاضر بیش از 20 میلیارد دلار ارزش افزوده برای کشور ایجاد می کند. وی تصریح کرد: اختصاص 90درصد از تولیدات گاز متان به مصارف نیروگاهی و خانگی در آمدی در حدود 4میلیارد دلار در سال را نصیب دولت می کند و این در حالی است که اگر این گاز در اختیار واحد های پتروشیمی قرار بگیرد این مبلغ به 3تا4 برابر افزایش پیدا خواهد کرد , علاوه بر آن اشتغالزایی که در این صنعت وجود دارد و نیز مالیاتی که دولت می تواند از این طریق کسب نماید قابل مقایسه نخواهد بود ،در حال حاضر گاز پروپان و بوتان را در قالب LPG    با قیمت 4 میلیارد دلار صادر می شود در حالی که این گاز را می توان به مواد با ارزش بالاتر تبدیل کرد . میرافضلی با بیان اینکه ما درحال حاضر چگونه از گاز متان و سایر گازها از جمله پروپان و بوتان استفاده می کنیم اظهار کرد: گاز متان را غالبا در مصارف خانگی و نیروگاهی می سوزانیم  در حالی که می توانیم با استفاده از حدود 50 میلیارد متر مکعب گاز متان  در صنعت پتروشیمی درآمد ملی را تا 25 میلیارد دلارافزایش دهیم . مدیر عامل پتروشیمی جم در پایان افزود: در کنار این مسائل ارتقا سطح دانش کشور در صنعت پتروشیمی می تواند موتور متحرکی برای اقتصاد کشور باشد  به این جهت که واحد ها مدام در حال خرید تجهیزات و قطعات هستند و بخش عمده اس از آن توسط شرکت های داخلی تامین می شود  و همین امر باعث رشد صنایع داخلی خواهد شد . مالیات بر ارزش افزوده ای که دولت می تواند از محصولات تولیدی پتروشیمی دریافت کند و گردش درآمد حاصل از آن اعتبار کشور را نیز افزایش خواهد داد .  

۱۳۹۵/۱۲/۲۲ ۱۵:۰۱:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن