واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: پنجمین جایزه بینالمللی باروت خیس به ترامپ رسید
پنجمین جایزه بین المللی «باروت خیس» شامگاه دوشنبه در مراسمی در شلمچه با حضور پرشور کاروان های راهیان نور به «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا رسید.
به گزارش ایرنا، ترامپ رئیس جمهوری امریکا به دلیل علنی کردن بحران های متعدد این کشور از لحاظ اقتصادی و سیاسی، شکایت از دولت «باراک اوباما» به دلیل شنود مکالمات و رسواگری ها در مورد وضعیت فقر و مشکلات مردم آمریکا و همچنین نشان دادن چهره واقعی استکبار جهانی، یکی از سه نامزدهای پنجمین جایزه بین المللی باروت خیس به عنوان مستحق دریافت این جایزه بین المللی معرفی شد.
پستچی حاضر در این مراسم نیز مامور شد تا این جایزه را به سفارت سوئیس حافظ منافع آمریکا در ایران تحویل دهد.
علاوه بر ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، «عادل الجبیر» وزیر امور خارجه عربستان سعودی و «هیلاری کلینتون» نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دیگر نامزدهای این جشنواره بودند.
جایزه «باروت خیس» با شعار «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد» سالانه به مخالفان جمهوری اسلامی ایران که ناخودآگاه توطئه یا طرحی شوم را ضد ایران اسلامی برملا و حقیقت تزویر استکبار را نمایان می کنند، اهدا می شود.
جبیر در اظهاراتی ایران را بزرگترین حامی تروریست خواند در حالی که این کشور بزرگترین حامی گروه های تکفیری و تروریستی در جهان محسوب می شود و موجب ناامنی در منطقه و جهان شده اند.
هیلاری کلینتون وزیر امورخارجه اسبق امریکا و نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری اخیر این کشور نیز به دلیل علنی کردن سیاست آمریکا در به وجود آوردن و حمایت از گروه های تروریستی و تکفیری همچون داعش و همچنین رسواگری ها در مورد وضعیت کنونی آمریکا در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری کاندیدای دریافت این جایزه بود.
نخستین جایزه بین المللی باروت خیس در سال ۹۱ به همسر بارک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا که با اهدای جایزه اسکار به فیلم ضد ایرانی آرگو، پرده از سیاسی بودن هالیوود برداشت، اهدا شد.
سال ۹۲ دومین جایزه بین المللی باروت خیس، به طور مشترک به «تاریا کرونبرگ» رئیس هیات پارلمانی اروپا و «کاترین اشتون» مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا رسید چرا که در سفر به تهران مخفیانه با برخی از فتنه گران دیداری داشتند و به دلیل دیدار پنهانی با نسرین ستوده و اهدای جایزه ساخاروف به وی، نشان دادند که اتاق فکر فتنه ۸۸ در اروپا بوده است و به این دلیل این این جایزه را از آن خود ساختند.
سومین جایزه بین المللی باروت خیس در سال ۹۳ نیز به «مانوئل والس» نخست وزیر پیشین فرانسه به خاطر توهین به اعتقادات ادیان الهی رسید چرا که این کشور در حالی که ادعا دارد در فرانسه، آزادی اندیشه و حقوق انسانی وجود دارد اما با توهین به مقدسات اسلامی، نشان دادند که آزادی اندیشه در غرب وجود ندارد.
چهارمین جایزه بین المللی باروت خیس هم در سال گذشته به «چریل بون ایساکس» (آیزاکس) رئیس آکادمی هنرهای سینمایی و علوم اسکار به دلیل حذف فرمایشی فیلم محمد (ص) از گردونه رقابت ها و برملا کردن ماهیت ضد اسلامی اسکار اهدا شد.
آیین های چهاردهمین جشنواره ملی سرزمین نور از ۲۲ اسفند آغاز شده و تا ۲۸ اسفند ادامه دارد.
این جشنواره هر شب در سالن شهید جهان آرا اردوگاه شهید باکری خرمشهر برگزار می شود و در این مدت، از برگزیدگان رشته های مختلف این دوره از جشنواره تجلیل می شود.
جشنواره ملی سرزمین نور همه ساله با موضوع دفاع مقدس و راهیان نور برگزار می شود و زائران راهیان نور می توانند دیده ها و شنیده های خود را از سفر به سرزمین نور در قالب های ادبی و هنری نظیر شعر، داستان، متن ادبی، خاطره، عکس، فیلم و فیلمنامه به این جشنواره ارسال کنند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - 14 March 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]