تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851545469




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضعف و زبونی راه را برای نفوذ دشمن می‌گشاید


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ضعف و زبونی راه را برای نفوذ دشمن می‌گشاید
«ابراز ضعف و زبوني» توسط برخی مسئولان ارشد کشور را بايد روي ديگر «روحيه ما نمي‌توانيم» معنا كرد؛ روحيه‌اي كه بيش از سه سال است بر امور اجرايي كشور سايه‌افكنده و نگاه توسعه برون‌زا را تئوريزه و هزينه‌هاي فراواني را به جامعه تحميل كرده است.
نویسنده : محمد اسماعيلي 
«ابراز ضعف و زبوني» توسط برخی مسئولان ارشد کشور را بايد روي ديگر «روحيه ما نمي‌توانيم» معنا كرد؛ روحيه‌اي كه بيش از سه سال است بر امور اجرايي كشور سايه‌افكنده و نگاه توسعه برون‌زا را تئوريزه و هزينه‌هاي فراواني را به جامعه تحميل كرده است.
هزينه‌هاي فراوان چنين روحيه‌اي را رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار روز دوشنبه خود مورد نقد قرار دادند و فرمودند: «جنگ تحميلي به‌خاطر اين اتفاق افتاد كه دشمن در ما احساس ضعف كرد. اگر دشمن بعثي و محركينش خاطر‌جمع نبودند كه سر چند روز به تهران خواهند رسيد - آنها اين‌‌جوري فكر مي‌كردند- اين جنگ انجام نمي‌گرفت؛ آنها در ما احساس ضعف كردند. احساس ضعف شما، موجب تشويق دشمن به حمله‌ به شماست، اين يك قاعده‌ كلي است.» ايشان در ادامه راهكار دفع چنين آسيبي را نيز طرح مي‌كنند و مي‌فرمايند: «اگر مي‌خواهيد دشمن را از تهاجم به خودتان منصرف كنيد، سعي كنيد اظهار ضعف نكنيد. نمي‌گويم به دروغ بگوييم قوي هستيم، [بلكه] مي‌گويم قوت خودمان را آشكار كنيم. ما نقاط قوت زيادي داريم، اين نقاط قوت را آشكار كنيم. در زمينه‌ اقتصادي هم همين‌جور است، در زمينه‌ فرهنگي هم همين‌جور است.»
اين در حالي است كه طي ماه‌هاي گذشته بارها برخي از وابستگان دولت ضمن يأس‌آلود توصيف كردن شرايط فعلي، وقوع جنگ را قريب‌الوقوع و تنها راه خلاصي از مشكلات اقتصادي را ميز مذاكره و كوتاه آمدن در برابر زياده خواهي غربي‌ها عنوان كردند. گاه فراتر از احساس خودكوچك‌بيني كه در برخي از مواضع مشهود و ملموس است، توهين به شخصيت‌هاي برجسته نظام هم مشاهده شده است؛ آنجا كه اصل اسلاميت نظام با نيش و كنايه برخي از مسئولان زير سؤال رفته است.

   مصاديق احساس ضعف و ناتواني
به عنوان نمونه حجت‌الاسلام علي يونسي، دستيار رئيس‌جمهور در امور اقوام و اقليت‌هاي مذهبي در سال 93 بيان مي‌كند: «‌اگر من آخوند و آن خاخام‌بگذاريم، همه مردم خوب با هم زندگي مي‌كنند...، عده‌اي خيال مي‌كردند نماد شير و خورشيد در ميان پرچم ايران يك نماد سلطنتي است اما اينگونه نيست. شير نماد حضرت علي(ع) و خورشيد نماد حضرت محمد(ص) است و تنها تاجش مربوط به شاه بود. اگر به من باشد، هلال‌احمر را تغيير مي‌دهم و شير و خورشيد را جايگزين آن مي‌كنم.» اين اظهارات توهين‌آميز كه رگه‌هايي از احساس «ناتواني» در تحقق شعارهاي انقلاب قابل درك است در حالي است كه حضرت امام مي‌فرمايند: «... آرم‌هاي ايران نبايد آرم‌هاي شاهنشاهي باشد، بايد آرم‌هاي اسلامي باشد. از همه وزارتخانه‌ها، از همه ادارات، بايد اين «‌شير و خورشيد‌» منحوس قطع بشود، علم اسلام بايد باشد. آثار طاغوت بايد برود، اينها آثار طاغوت است، اين تاج آثار طاغوت است، آثار اسلام بايد باشد.»
تكه‌پراكني وزيراطلاعات دولت اصلاحات به اينجا ختم نمي‌شود و در ادامه مستقيماً برخي از رفتارهاي ارزشي و انقلابي را به سخره مي‌گيرد و هيئات عزاداري را اينگونه تخطئه مي‌كند: «فرهنگ ايران عرفان طلب است و بيشتر روح دين و مذهب را طلب مي‌كند تا ظواهر مناسك را، اما مي‌بينيم كه گاه سينه زني را تا پاسي از شب انجام مي‌دهند ولي زمان اندكي براي نماز اختصاص مي‌دهند.»
اكبر تركان، مشاور ارشد رئيس‌جمهور فرد ديگري است كه اظهارات جهت‌دارش تا ماه‌ها خوراك تبليغاتي رسانه‌هاي تجديدنظرطلب و رسانه‌هاي بيگانه عليه حاكميت اسلامي شد و زمينه ناتواني نظام اسلامي توسط اين جريانات را فراهم كرد. وي در بخشي از موضع‌گيري خود بيان مي‌كند: «بگذاريد با خود روراست باشيم، ما به جز پخت آبگوشت بزباش و قورمه‌سبزي در هيچ تكنولوژي صنعتي برتري نداريم»يا محمود سريع‌القلم، مشاور ديگر رئيس‌جمهور ناتواني در تربيت جامعه را برجسته و رشد پوپوليسم را عامل عقب‌ماندگي كشور عنوان مي‌كند: «تربيت عقلي در خانواده و مدرسه بسيار ضعيف است. در نتيجه ما احساسي، غريزي و پوپوليستي تربيت مي‌شويم. صدا و سيماي ما هم متأسفانه به اين جريان كمك مي‌كند. از يك لبوفروش يا راننده تاكسي كه تمام روز را سرگرم حل مشكلات معيشتي‌اش است، درباره جريان هسته‌اي نظرخواهي مي‌كند. »
 
 تحكيم «روحيه ما نمي‌توانيم»
«فقدان كرامت نفس» يا همان روحيه كوچك‌بيني را به‌وضوح مي‌توان در جملع معروف «‌امريكا مي‌تواند با يك بمب، تمام سيستم دفاعي ايران را از كار بيندازد» مشاهده كرد يا در جملات مشابه ديگري نظير‌«خزانه كشور خالي است.»
تحکيم احساس خودكوچك‌بيني در برابر دشمن مقدمه‌اي اساسي براي تحميل يك گزاره مهم به جامعه ايراني بوده است و آن هموار‌كردن مسير مذاكره و تعامل با نظام سلطه و رسيدن به توافقات مكتوب و رسمي است. تاجایی كه به صورت گسترده و هدفمند نزديك به 43 ماه و با ادبيات مختلف به افكار عمومي داخلي اين مسئله عنوان مي‌شد كه تكيه بر توان و ظرفيت‌هاي داخلي نمي‌تواند مشكلات اقتصادي و معيشتي جامعه را تقليل و عبور از گردنه‌هاي پيش رو را ممكن كند.
تضعيف توان داخلي در حالي بود كه رهبري معظم انقلاب اسلامي بارها طي ماه‌هاي اخير بر لزوم توجه مسئولان به توسعه درون زا تأكيد و تنها مسير براي فائق آمدن بر مشكلات كشور را تمركز برچنين محوري معنا كرده‌اند، آن هم در حالي كه امروز پس از گذشت 16ماه از برجام نه تنها مشكلات كشور در پايين‌ترين سطح ممكن حل نشده بلكه حجم انبوهي از تحريم‌ها نيز در دوران پسا برجام اعمال شده است، به همين دليل است كه يكي از دستاوردهاي خيالي برجام از سوي دولتمردان اينگونه عنوان شده: «با برجام قطعنامه‌هاي تهديدآميز را لغو كرديم» و تأكيد شده اگر برجام نبود حمله نظامي به كشورمان قطعي بود!
از سوي ديگر تهديدات نظامي عليه جمهوري اسلامي ايران طبق آمار رسمي به صورت فزاينده‌اي افزايش يافته و اين بدان معناست كه «بروز ضعف و ناتواني در برابر دشمن» همانگونه كه مقام معظم رهبري مي‌فرمايند طمع دشمن به جمله نظامي را نيز افزايش داده است.

  زبوني و نفوذ
با دقت در سخنراني رهبر معظم انقلاب اسلامي مي‌توان دريافت كه احساس زبوني و ضعف در برابر دشمن با نفوذ كه يكي از نگراني‌هاي جدي معظم‌له در طول سال‌هاي اخير نيز بوده است، رابطه مستقيم دارد. ايشان در يكي از سخنراني‌هاي خود مي‌فرمايند: «امروز نفوذ دشمن يكي از تهديدهاي بزرگ است براي اين كشور. دنبال نفوذند. نفوذ يعني چه؟ نفوذ اقتصادي ممكن است، كه البته كم‌اهميت‌ترين آن نفوذ اقتصادي است و ممكن است كه جزوكم‌اهميت‌ترين[هم] نفوذ امنيتي باشد. نفوذ امنيتي چيز كوچكي نيست، ‌اما در مقابل نفوذ فكري و فرهنگي و سياسي كم‌اهميت‌تر است.»
هرچند دايره نفوذ به شدت فراخ و گسترده است و راهكارهاي مواجهه با آن نيازمند اقدامات جامع اطلاعاتي و سياسي است اما به رغم آن نمي‌توان ناديده گرفت كه حلقه‌اي از نفوذي‌ها با مشاوره غلط به تصميم‌گيران و تصميم‌سازان مسير پيش روي انقلاب اسلامي را ناهموار و غيرقابل عبور عنوان مي‌كنند. به همين دليل معظم‌له مي‌فرمايند: «نفوذ سياسي هم اين است كه در مراكز تصميم‌گيري، و اگر نشد تصميم‌سازي، نفوذ بكنند. وقتي دستگاه‌هاي سياسي و دستگاه‌هاي مديريتي يك كشور تحت‌تأثير دشمنان مستكبر قرار گرفت، آن‌وقت همه‌ تصميم‌گيري‌ها در اين كشور بر طبقِ خواست و ميل و اراده‌ مستكبرين انجام خواهد گرفت؛ يعني مجبور مي‌شوند. وقتي يك كشوري تحت نفوذ سياسي قرار گرفت، حركت آن كشور، جهت‌گيري آن كشور در دستگاه‌هاي مديريتي، بر طبق اراده‌ آنهاست، آنها هم همين را مي‌خواهند.»

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن