تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى‏گيرد و تصويب آن در شب بيست ويكم و تنفيذ آن در شب بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798974124




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی دندان «درد» می‌گیرد/خوراکی‌هایی که به دندان آسیب می‌زند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وقتی دندان «درد» می‌گیرد/خوراکی‌هایی که به دندان آسیب می‌زند
یک متخصص ترمیمی دندان با تشریح زمانهایی که دندان «درد» می‌گیرد، فهرست خوراکی‌هایی که به دندان آسیب می‌زند، را تشریح کرد.
آفتاب‌‌نیوز : نصیری با اشاره به رعایت اصول بهداشتی اولیه در مورد دهان و دندان اظهار داشت: اگر هر فردی به سلامت دهان و دندان خود توجه کند، از پرداخت هزینه‌های بیشتر برای درمان‌های پیچیده، پیشگیری کرده است. البته مسواک زدن با خمیر دندان‌های حاوی فلوراید، استفاده از نخ دندان و مراجعه دوره ای به دندانپزشک از راههای پیشگیری محسوب می‌شوند.


وی با اشاره به نقش مسواک زدن در سلامت دندان افزود: اگر ما مسواک نزنیم، چند ساعت بعد از غذا خوردن یک لایه ای روی سطح دندان تشکیل می‌شود که به آن پلاک میکروبی گفته می‌شود. اگر روی این لایه باکتری‌های موجود در دهان قرار گیرد، قندها و کربوهیدرات‌های مواد غذایی را تجزیه می‌کند و تولید اسید می‌کند. این اسید خاصیت بیماری زایی دارد، هم موجب پوسیدگی دندان می‌شود و هم بیماری در لثه ایجاد می‌کند. با مسواک زدن لایه پلاک میکروبی را حذف می‌کنیم.


نصیری با بیان اینکه ساختمان دندان از مینا و عاج تشکیل شده است، گفت: مینا سخت ترین بخش دندان است، منتهی عاج 70 درصدش از مواد معدنی تشکیل می‌شود.


وی در پاسخ به این پرسش که چه خوراکی‌هایی بیشتر به دندان آسیب می‌زند؟ افزود: خوراکی‌های قندی و خوراکی‌هایی که می‌چسبد به دندان؛ تنقلاتی که کودکان استفاده می کنند و به طور مرتب اسیدی شدن در محل دندان‌ها ادامه می‌یابد و پوسیدگی اولیه ایجاد شده گسترده‌تر شده و عمیق تر می‌شود. پوسیدگی اولیه ممکن است علائمی نداشته باشد ولی زمانی که عمیق تر می‌شود، خوردن خوراکی‌های گرم، سرد، ترش شیرین باعث درد دندان می‌شود.


این متخصص ترمیمی دندان ادامه داد: همچنین جویدن غذا که فرد فشار روی دندان وارد می کند، دچار دندان درد می شود. گاه بیمار نیاز به عصب کشی هم دارد. ولی چون از ابتدا درد نداشته به پزشک مراجعه نکرده و متوجه بیماری اش نشده است. گاهی هم بیمار با شکسته شدن دندان (سطح رویی دندان) به پزشک مراجعه می کند، زیرا پوسیدگی از زیر دندان شروع شده و روی دندان سالم بوده است.


وی با بیان اینکه با افزایش سن تحلیل لثه اتفاق می افتد و سایش در ناحیه کنار لثه روی دندان ایجاد می شود، ادامه داد: البته غیر از افزایش سن، مساله وراثت را نباید فراموش کرد. من در اینجا لزوم استفاده از نخ دندان را یادآوری می کنم، چرا که سطوح بین دو دندان با مسواک زدن پاک نمی‌شود و باید آن محل از نخ دندان استفاده کرد.


به گزارش تسنیم، نصیری با بیان اینکه روزانه دو بار مسواک زدن در روز مفید است، افزود: اما اگر فرد وسط روز مواد قندی یا مواد چسبنده به دندان استفاده می‌کند و نمی‌تواند مسواک بزند، حتما دندان‌ها را با آب بشوید. همه افراد باید شب‌ها قبل از مسواک زدن از نخ دندان استفاده کنند.


وی قدیمی ترین ماده پر کننده دندان (امالگام) را آلیاژی دانست که از ترکیب چند فلز به دست می‌آید، و گفت: روش کار کردن با این فنر راحت است؛ اما زیبایی و ظاهر آن خوب نیست. همچنین اگر دندان پر شده با امالگام مجددا دچار پوسیدگی می شود. باید حفره را تراش بیشتری بدهیم یعنی دندان را بیشتر خالی کنیم. همچنین جیوه به کار رفته در آن، بهداشت محیط زیست را به خطر می‌اندازد و چون نمی‌توان آن را بازیافت کرد، آب و خاک را آلوده می‌کند و مقادیر زیاد آن برای انسان زیانبار است.


این متخصص ترمیمی دندان با بیان اینکه کامپوزیت ها همرنگ دندان هستند، به بافت دندان می‌چسبند و نیاز به تراش زیاد ندارند، خاطرنشان کرد: پزشک با توجه به شرایط مریض از پر کننده‌های نوع آمالگام، کامپوزیت و یا پروس لند استفاده می‌کند. پروسلند هم مقاومت بالایی دارد و هم به زیبایی لطمه نمی‌زند.




۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن