واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: المپیاد برنامهنویسی مالی و بانکی برگزار میشود
در این رویداد افراد و تیمها به سرویسهای بانکی دسترسی کامل داشته و در محیط شبیهسازی شده بانکی میتوانند توانایی و مهارت خود را به چالش بکشند و در اولین المپیاد برنامهنویسی مالی و بانکی برنده شوند.
نشست خبری اولین المپیاد برنامهنویسی مالی و بانکی فینکاپ با حضور مدیران مالی و بانکی این رویداد برگزار شد.
به گزارش پولنیوز، رویداد فینکاپ یک رویداد سه روزه برنامهنویسی است که در قالب رقابت فردی و تیمی برگزار میشود، در این رویداد افراد و تیمها به سرویسهای بانکی دسترسی کامل داشته و در محیط شبیهسازی شده بانکی میتوانند توانایی و مهارت خود را به چالش بکشند و در اولین المپیاد برنامهنویسی مالی و بانکی برنده شوند.
مجری برگزاری این رویداد در این نشست گفت: این شرکت، یکی از مجموعه شرکتهای هلدینگ بهسازان فردا است که در راستای مسئولیت اجتماعی خود و حمایت از جوانان و شناسایی و کشف استعدادها و نخبگان کشور در حوزه مالی، اقدام به برگزاری رویدادی تحت عنوان فینکاپ کرده است تا بستری فراهم شود که علاوه بر حمایت مالی از آنها، فرصت بروز استعدادها را برای این گروه فراهم سازد.
حسن زادمهر با اشاره به اهداف این رویداد اظهار داشت: روشنگری برای حوزه مالی و بانکی و حمایت از افراد نخبه در جامعه از اهداف ما برای برگزاری این المپیاد به شمار میروند.
وی افزود: ما با جذب ایدههای نو سعی در یاری رساندن به جوانان نخبه را داریم تا با حمایت متقابل از این افراد، صنایع مالی و بانکی نیز از آنها کمک بگیرند؛ کمک به بانکها ضرورت این رویداد است.
زادمهر با اشاره به اینکه بانک ملت حامی اصلی المپیاد برنامهنویسی مالی و بانکی فینکاپ است، ادامه داد: این ضرورت در همه بانکها احساس شده است و برگزاری رویدادهای مختلف در این زمینه نشاندهنده این است که در این موارد معمولا بانکها حامی نرمافزاری هستند.
به گفته وی، در این رویداد به دنبال بانکداری اجتماعی هستیم و بر ایدهها و محصولاتی که در بانکداری اجتماعی کمک کنند، تمرکز داریم؛ ما علاقهمند به سرویسهایی هستیم که بتوان روی موبایل پیاده کرد و سرویسهای متنوعی که مردم را به صورت غیرمستقیم با شعبههای بانک مواجه میکنند.
محمدصادق مالکی دبیر کنسرسیوم کسب و کار اینترنتی ایران در این نشست گفت: رویدادهایی از این دست ضمن کمک به جوانان برای انجام فعالیتهای آنها بدون مشکل، زمینهای برای پیدا کردن تیم برای این جوانان در این سیستم است.
وی درباره نحوه برگزاری اولین المپیاد برنامهنویسی مالی و بانکی فینکاپ اظهار داشت: این رویداد با مطرح کردن چالشهایی صورت میگیرد که شرکتکنندگان باید در سه روز و در محیطی شبیهسازی شده به بانک، روی این چالشها کار کنند و آنها را در قالب پروژه در اختیار بانک قرار دهند؛ در نتیجه پس از گذشت شش ماه از این دوره به محصولی برسند که وارد بازار شود.
دبیر کنسرسیوم کسب و کار اینترنتی ایران با اشاره به اینکه بخشی از شرکتکنندگان لزوما نباید توان برنامهنویسی داشته باشند، افزود: افرادی که توانمندی برنامهنویسی نداشته باشند اما ایده خوبی را مطرح کنند، نیز میتوانند در این رویداد شرکت کنند؛ ایده مطرح شده توسط آنها به واسطه تیمی که شکل میگیرد بررسی شده و حضور تیمی در این رویداد به تکمیل و رسیدن به هدف نهایی شرکتکنندگان را یاری میکند.
وی ادامه داد: مربیهایی در حوزه فناوری اطلاعات حاضر هستند که به تیمها کمک میکنند و حتی اگر لازم باشد برای شرکتکنندگان آموزشهایی نیز صورت میگیرد.
به گفته مالکی، این رویداد در دو گروه تیم کامل و به صورت فردی قابل اجراست.
وی با اشاره به اینکه کنسرسیوم کسب و کار اینترنتی ایران بازوی اجرایی این المپیاد به شمار میرود، اظهار داشت: مجموعه ما توسط شرکت مهندسی صنایع یاس ارغوانی که به عنوان بازوی اجرایی هلدینگ بهسازان ملت است، انتخاب شده و به برگزاری این المپیاد که نخستین المپیاد برای سنجیدن توان علمی و خلاقیت نخبگان به شمار میرود، فعالیت میکنیم.
دبیر کنسرسیوم کسب و کار اینترنتی ایران از شکلگیری مرکز کسب و کار فینتکی در سال ۹۶ خبر داد و گفت: این مرکز نقطه اتصال صنعت و دانشگاه بوده و به کشف استعدادها و حمایت از آنها میپردازد.
مالکی درباره جوایز اولین المپیاد برنامهنویسی مالی و بانکی فینکاپ اعلام کرد: مجموع جوایز این رویداد مبلغ ۶۰ میلیون تومان است که به ترتیب برای تیمهای برنده اول تا سوم مبلغ ۲۵، ۱۵ و ۱۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده و به برنده ایده برتر نیز مبلغ ۱۰ میلیون تومان تعلق میگیرد.
پویا کندری از فعالان این عرصه از دیگر سخنرانان این نشست بود که با اشاره به اهمیت قوانین و مقررات در بحث فینتک گفت: رشد فینتک از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۵ در دنیا رشد ۱۷ برابری بوده و کمککنندهها در این امر بانکها و رگولاتوریها به شمار میروند.
وی با اشاره به اینکه فینتک بازار سرمایه و بیمه را نیز شامل میشود، افزود: در این رویداد فنآوری بیمه با تکنولوژی آمیخته میشود و در حوزه فینتک سعی داریم به سادهتر مسایل نگاه کنیم.
کندری همچنین اظهار داشت: پرداخت از طریق شبکههای اجتماعی رویکرد ما در این المپیاد است که از نظر هزینهای برای سیستم بانکی مفید بوده و حجم بازار را نیز افزایش میدهد.
وی با مقایسه تخصص و هوش افراد افزود: افراد باهوش معمولی که در کار و حرفه خود خبره به شمار میروند، از افرادی که از هوش بالاتری برخوردارند اما در کار و حرفهشان تخصص ندارند و خبره نیستند، کارایی بهتری دارند و کشور ما نیازمند گروه اول است.
رضا درکی از دیگر مسئولان برگزاری این رویداد نیز در ادامه این نشست گفت: تغییرات سریع تکنولوژی در دنیا به فضای کسب و کار ایران نیز وارد شده و بر آن تاثیرگذار است؛ ما باید برای ورود به فضای کسب و کاری که همگام با این تغییرات است شرایط را آماده کنیم.
وی به نیروی انسانی شایسته در سازمانها اشاره کرد و افزود: ما نیازمند نیروی انسانی شایسته با توان فنی، فردی، مدیریتی و رفتار حرفهای در جامعه هستیم و برای تبدیل فضای بانکداری کشور به فضای شایسته نرمافزاری تمام تلاش خود را میکنیم.
علاقهمندان برای ثبتنام و شرکت در این رویداد میتوانند از طریق سایت فینکاپ اقدام کنند.
افتتاحیه اولین المپیاد برنامهنویسی مالی و بانکی فینکاپ روز ۱۱ اسفند ماه ۹۵ برگزار میشود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - 01 February 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]