تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر خداوند بوسیله تو یک نفر را هدایت کند برای تو بهتر است از دنیا و هر آنچه د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828999043




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورود مدیران دولتی به شركتهای خصوصی؛ چالشی پیش روی صنعت بیمه


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ورود مدیران دولتی به شركتهای خصوصی؛ چالشی پیش روی صنعت بیمه
چالش عمده پیش روی صنعت بیمه در بخش خصوصی ورود مدیران دولتی است که به نوعی روشها و سیستمهای سنتی را در این بازار لحاظ کرده و نمی توانند صنعت بیمه را به یک صنعت کار آمد و پیشرو تبدیل کنند.
بیمه مرکزی در ایران در تاریخ سی‌ام خردادماه 1350 به منظور تنظیم، تعمیم و هدایت امر بیمه در ایران و حمایت بیمه‌گذاران و بیمه‌شدگان و صاحبان حقوق آنها، همچنین به منظور اعمال نظارت دولت ایران بر فعالیت صنعت بیمه تاسیس شد.

به گزارش پول‌نیوز، پس از آن و به خصوص بعد از پیروزی انقلاب این صنعت دچار دگرگونی شده و در نهایت در مهر 1380 پس از تصویب مجلس و تایید توسط شورای نگهبان، بیمه مرکزی ایران تقاضاهای تاسیس شرکت بیمه خصوصی را پذیرفت و اولین مجوزها را در 28 اردیبهشت 1382 به چهار شرکت بیمه توسعه، پارسیان، رازی و کارآفرین اعطا کرد.

بر این اساس حداقل سرمایه برای تاسیس شرکت‌های بیمه مستقیم 140 و فعالیت اتکایی 200 میلیارد ریال معین شد. در آن زمان تعداد زیادی شرکت بیمه خصوصی به‌وجود آمد؛ ولی بعدها دولت سرمایه تاسیس را به ترتیب به 2500 و 4000  میلیارد ریال افزایش داد و شرکت‌های فعال را نیز موظف کرد تا سرمایه خود را افزایش دهند؛ در غیر این صورت  فعالیت آنها متوقف می‌شد.

در خلال ایجاد تغییرات در صنعت بیمه،  دولت بخش کوچکی از سهام سه شرکت آسیا، البرز و دانا را به‌صورت خرد در بورس اوراق بهادار به مردم عرضه کرد و بقیه را در ازای مطالبات خود به صندوق‌های بازنشستگی و شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت واگذار کرد تا مدیریت آنها کماکان در دست دولت باقی بماند.

اما چرا صنعت بیمه با وجود پا به عرصه گذاشتن شرکتهای خصوصی نتوانست آنگونه که باید نقش آفرینی کند؟ چرا با گذشت 14 سال از خصوصی سازی بیمه این صنعت در ایران یک صنعت پیشرو و توسعه یافته محسوب نمی شود؟

یک کارشناس ارشد بیمه در گفتگو با پول نیوز با ارائه توضیحاتی دلایل عدم توسعه صنعت بیمه در کشور را واکاوی کرد؛ این استاد دانشگاه که نخواست نامش در این گفتگو ذکر شود، گفت: حدود 14 سال پیش شرکتهای خصوصی بیمه در ایران پا گرفتند و صنعت بیمه در ایران وارد رقابت شد؛ قبل از آن تنها 4 شرکت بیمه دولتی ایران، البرز، دانا و آسیا مشغول به فعالیت بودند که هر کدام یک گوشه بازار را گرفته و تقریبا هر یک در یک فضای اختصاصی خدمات رسانی می کردند؛ بیمه دانا لیدر بازار درمان  بود، بیمه البرز عمدتا خدمات بیمه باربری و اموال را انجام می داد، بیمه آسیا در امور بیمه شخص ثالت و بیمه ایران نیز همه خدمات را به در یک سطح و اندازه ارائه می کردند.

وی ادامه داد: اما سابقه بیمه خصوصی به پیش از انقلاب بر می گردد، پس از انقلاب بیمه ملی شده و 14 سال پیش نیز بیمه های خصوصی با مجوز بیمه مرکزی پا به عرصه وجود گذاشتند و پس از آن بازار رقابتی تر شد.

این کارگزار بیمه در پاسخ به این دو سال که اما آیا با ورود شرکتهای بیمه خصوصی رقابت منجر به توسعه بازار شد؟ آیا شرکتهای بیمه خصوصی سهمی در توسعه بازاز داشتند؟ گفت: پاسخ به هر دو سال منفی است چرا که کسری قوانین در این حوزه و همچنین آزاد سازی بیمه در سال 88 عامل رقابت منفی میان بیمه ها شد و هر کدام از شرکتهای بیمه به قیمت خراب کردن بازار در صدد نقش آفرینی و افزایش مشتری بودند. در این راستا خود بیمه گری سازمان نیز باب شده و عاملی برای عدم توسعه بازار برشمرده می شود. چرا که بیمه ها عموما به خود بیمه گری سازمان پرداخته و سازمانهای مادر خود را بیمه کرده و  کمتر به توسعه بازار کمک کردند.

این کارشناس بیمه گفت: اما یک چالش عمده نیز پیش روی صنعت بیمه در بخش خصوصی است و آن ورود مدیران شرکتهای دولتی به شرکتهای خصوصی است که به نوعی روشها و سیستمهای سنتی را در این بازار لحاظ کرده و از آنجا که مدیران دولتی بوده اند نمی توانستند صنعت بیمه را یک صنعت کار آمد و پیشرو تبدیل کنند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد تاثیر برجام بر صنعت بیمه نیز گفت؟ برای اثر گذاری این سند بر اقتصاد کشور زود است چرا که بیمه تابعی از شرایط اقتصادی کشور است. به عنوان مثال زمانی که اقتصاد در رکود است بیمه مسوولیت کار فرما افت می کند. اما تاثیر مستقیمی که برجام بر جا گذاشته بر بیمه باربری کشتی ها و ... است که بخش بزرگی از صنعت بیمه را تشکیل نمی دهد. بیمه در ایران عمدتا خودرو و حوزه سلامت و درمان را پوشش می دهد.

وی توضیح مبسوطی در مورد بیمه های عمر داد و گفت: یکی از بیمه های محبوب در جهان که در ایران استقبال زیادی از آنها صورت نمی گیرد بیمه های عمر است که دلیل آن نیز عدم معرفی درست این نوع از بیمه از سوی بیمه گران است. کسانی که بیمه عمر را مشتری یابی می کنند شکل ذهنی مخاطبان را به سمت سرمایه گذاری سوق می دهند و اساسا بیمه عمر را یک بیمه سرمایه گذاری نمایش می دهند حال آنکه این نوع از معرفی کردن بیمه عمر اشتباه است.

این کارشناس بیمه افزود: بیمه عمر از جنس سرمایه گذاری نیست چرا که اگر شما همین رقم را که قرار است به بیمه پرداخت کنید در بانک سرمایه گذاری کنید سود بیشتری به شما بر می گرداند چون اساسا کار بیمه پرداخت سود نیست؛ بیمه در حقیقت باید ریسک را پوشش بدهد در خودرو تصادف یک ریسک است و در انسان ازکارافتادگی و مرگ ریسک است به هیمن جهت نگاه به بیمه عمر باید پوشش دادن ریسک ها باشد.

وی در پایان گفت: بیمه عمر باید به درستی به مردم معرفی شود، در این مورد باید فرهنگسازی صورت گرفته و بیمه شدگان بدانند که بیمه مانند یک وصیتنامه است؛ در حقیقت شما برای بعد از خودتان و برای عزیزانتان مبلغی به جا می گذارید تا تامین باشند.



تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - 31 January 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن