واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت با بیان اینکه 75 درصد از تعیین کنندههای سلامت، خارج از نظام سلامت هستند، افزود: 14 دستگاه اجرایی در این خصوص درگیر هستند که خوشبختانه جلسات بسیار خوبی در وزارت بهداشت با این دستگاهها داشتهایم. به گزارش ایسنا، دکتر سید محمد هادی ایازی شب گذشته در نشست مشترک وزرای راه و شهرسازی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و امضای تفاهم نامه همکاری بین بخشی با هدف کاهش مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: وزارت راه و شهرسازی نقش ویژهای در کاهش تلفات در جاده های بین شهری دارد و تبعات حوادث در حوزه وزارت بهداشت و درمان است که خدمات به مصدومان ارائه میشود.
وی ضمن تاکید بر اهمیت کاهش حوادث و سوانح ترافیکی و انعقاد تفاهم نامه بین وزارتخانههای بهداشت و راه و شهرسازی، اظهار داشت: در سیاستهای کلی سلامت که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد، تحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاستهای اجرایی تاکید شده و رییس جمهور هم بر تحقق اهداف سلامت توسط وزارت بهداشت تاکید دارند و ضرورت دارد که همکاری بین بخشی بین دستگاههای اجرایی شکل گیرد.
ایازی اضافه کرد: وزارت بهداشت توانست تفاهم نامه بسیار خوبی را برای بهبود وضعیت بوفههای مدارس با آموزش و پرورش امضا کند که طی آن توزیع سوسیس، کالباس، نوشابه، چیپس و پفک در بوفههای مدارس ممنوع شود که خوشبختانه بالغ بر 90 درصد از مدارس آن را رعایت کردند.
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به تصویب سند ملی کنترل و پیشگیری بیماریهای غیرواگیر در هیات وزیران در اسفند سال گذشته، افزود: وزارت بهداشت از طریق عقد تفاهم با دستگاههای اجرایی به دنبال اجرایی کردن این سند است.
وی از توسعه همکاریهای بین بخشی به عنوان یکی از اهداف اصلی سند کنترل و پیشگیری بیماریهای غیرواگیر یاد کرد و گفت: تفاهم نامههای وزارت بهداشت با دستگاههای مختلف یکی از ابزارهای توسعه همکاریهای بین بخشی است.
ایازی راهبردهای کلان توسعه همکاری های بین بخشی را بر شمرد و خاطرنشان کرد: ایجاد یکپارچگی در سیاستگذاری، برنامهریزی، ارزشیابی، نظارت و تخصیص منابع عمومی در زمینه همکاریهای بین بخشی، گسترش همکاری و هماهنگی بین بخشی در دستگاههای اجرایی، اصلاح و تکمیل نظامهای پایش و ارزشیابی از سوی دستگاههای مربوطه و توسعه کمی و کیفی پژوهشهای مشترک با سایر بخشها از جمله راهبردهای کلان است.
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت شواهد و کارهای مطالعاتی بین وزارت بهداشت و راه و شهرسازی را مربوط به دو دهه قبل دانست و گفت: در دولت یازدهم، تفاهم نامه همکاری بین دو وزارتخانه در چارچوب جدید تنظیم شده که شامل تنظیم فرمت اولیه تفاهمنامه، تنظیم تفاهم نامه بر اساس مطالعات پیشین، نظرخواهی از معاونتهای وزارت بهداشت و دستگاههای همکار مانند وزارت راه و شهرسازی، برگزاری نشستهای مشترک با حضور دستگاههای همکار و نظرخواهی نهایی قبل از امضای تفاهمنامه بود.
بنابر اعلام وبدا، وی در بخش دیگری از سخنان خود به رئوس کلی تفاهم نامه همکاری بین بخشی وزارت بهداشت و راه و شهرسازی اشاره کرد و گفت: همکاری در بهبود شاخصها با هدف ایجاد جامعهای ایمن، تدوین پیوست سلامت برای طرحهای عمرانی و توسعهای، ارتقای ایمنی عبور و مرور در مناطق پر خطر، ارتقای شاخصهای ایمنی و بهداشت در انواع حمل و نقل جادهای، ریلی و هوایی، ایمن سازی مدارس حاشیه راهها، ساخت پایگاههای اورژانس و مراکز بهداشتی با تاکید بر حاشیه شهرها، فرهنگسازی و ارتقای دانش جامعه با تاکید بر مناطق روستایی و استفاده از مراکز بهداشتی سراسر کشور از مهمترین رئوس این تفاهمنامه است.
ایازی از ارتقای برنامه مراقبت از سلامت شغلی رانندگان وسایط نقلیه سنگین و عمومی، بهبود سیاستها و برنامههای اجرایی مسکن و شهرسازی با تاکید بر بهداشت، ایمنی و فعالیتهای بدنی، توجه به اقشار آسیبپذیر مانند سالمندان و بیماران قلبی و توسعه و اجرای استاندارهای مسیرهای امداد شهری و جادهای به عنوان دیگر رئوس تفاهم نامه یاد کرد.
انتهای پیام
یکشنبه / ۱۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]