تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817391051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شبیخون فضای مجازی به سبک زندگی اسلامی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 شبیخون فضای مجازی به سبک زندگی اسلامی
شبیخون فضای مجازی به سبک زندگی اسلامی دسترسى آسان در برقرارى روابط در دنیاى مجازى که به راحتى مى توان با صدا، عکس و فیلم همزمان با چند نفر ارتباط برقرار کرد باعث شده است تا هویت واقعى و بنیان برخى از خانواده ها سست شود.


به گزارش فرهنگ نیوز، زهرا کورانی، پژوهشگر حوزه رسانه در گفت وگو با شبستان با اشاره به استفاده نادرست برخی خانواده ها از فضای مجازی و حضور بیش از اندازه در این محیط اظهار کرد: بسیاری از خانواده ها امروز با این مشکل مواجه اند و از این فضا به شکل صحیحی استفاده نمی کنند.

وی ادامه داد: برخی به نام روابط دوستی و رابطه اجتماعی وارد دوستی های مجازی می شوند که سبب می شود به بدنه خانواده آسیب وارد شود. خشت اول چون نهاد معمار کج تا ثریا مى رود دیوار کج؛ این را نمى گویم که مفهوم جمله «هر زمان جلوى ضرر را بگیرید سود است» را نقض کنم و در دل جامعه نا امیدى تزریق شود اما زمانی که دغدغه دولت و مسئول مستقیم دنیاى مجازى بازی کلش آف کلش مى شود و قامت مى کند و پشت تریبون مى رود و خود را متعهد مى کند که رفع نواقص کند باید همین دغدغه را هم نسبت به مسائل فرهنگى آن داشته باشد.

این محقق حوزه رسانه تصریح کرد: دولت باید هر ابزار سخت و نرمى که به کشور وارد مى کند فرهنگ استفاده از آن را بومى کند و آموزش ها گام به گام باشد؛ دولت یا بهتر بگویم دولت هاى قبل و فعلى همچنین آینده همان قدر که به فکر پهناى باند و افزایش سرعت اینترنت هستند و افتخار مى کنند که تمام روستاهاى ما تحت پوشش اینترنت قرار مى گیرند باید به فکر فرهنگ استفاده از آن نیز باشند.

نویسنده کتاب «نرم نویسی در رسانه» با بیان اینکه وزارت فناورى اطلاعات باید معاونت تولید محتوا داشته باشد؛ افزود: البته مقصود از محتوا، محتواى فاخر است نه این کانال ها و فضاهایى که با اعضاى 600 هزار نفرى مردم را تشویق مى کنند به خودکشى، طلاق، فرار از خانه، برقرارى روابط نامشروع و امثال این موارد، در واقع  نبود فرهنگ بومى یا همان فرهنگ ایرانى اسلامى در دنیاى مجازى باعث شده تا حیا در بین برخى از خانواده ها کمرنگ شود و حتى از بین برود.

وی گفت: دسترسى آسان در برقرارى روابط در دنیاى مجازى که به راحتى مى توان با صدا، عکس و فیلم همزمان با چند نفر ارتباط برقرار کرد باعث شده است تا هویت واقعى و بنیان برخى از خانواده ها سست شود.

کورانی ادامه داد: انسان آگاه هرگز دست به آتش نمى زند و اگر نیازمند گرماى آن باشد با احتیاط نزدیک مى شود ولى جاهل ممکن است خیال کند که او هم ابراهیم(ع) است و آتش برایش گلستان مى شود؛ دولت باید مردم را نسبت به آسیب هاى دنیاى مجازى آگاه کند و مضرات آن را به نحوى درست و خوش طعم که به ذائقه مردم خوش بیاید، آموزش دهد.

این محقق در پایان خاطرنشان کرد: تغییر ادبیات در بین مردم، تغییر تفکر در انتظارات زن و شوهر و فرزندان نسبت به یکدیگر، تغییر سطح توقعات، تغییر پوشش، تغییر در بسیارى از زوایاى زندگى عاملش نبود فرهنگ بومى است. امروز باید به این پرسش ها پاسخگو باشیم که چرا با گذشت حدود ٢ دهه از ورود اینترنت و متعلقات آن  هنوز قوانین مشخص و معینى براى آن نداریم؟ آیا به آمارهاى استفاده از اینترنت در ایران نسبت به سایر کشورها توجهى مى شود؟ همانطور که براى پشت فرمان نشستن قوانین و شرایط سنى داریم آیا براى ورود به دنیاى مجازى شرایطى جز خرید اینترنت وجود دارد؟ چرا هزینه استفاده از یک روز اینترنت با خرید یک نان سنگک برابر است و آسان تر از خرید نان است؟ چرا دولت که مقصودم تنها این دولت نیست فضاى کشور را به سمتى مدیریت کردند که حالا خرید اینترنت از نان شب واجب تر است؟

منبع: تسنیم


95/11/5 - 19:04 - 2017-1-24 19:04:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن