تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گوش خود را به شنيدن خوبى‏ها عادت بده و به آنچه كه به صلاح و درستى تو نمى‏افزايد گو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798766774




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی مراکز درمانی، مرگ آفرین می شود!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:

عفونتهای بیمارستانی به دلیل جدا نبودن ساختار بخش مراقبت های ویژه با سایر بخش های بیمارستان و نیز عدم رعایت استانداردهای خاص بهداشتی در مراقبت از بیماران و نیز ساخت مراکز درمانی، تشدید شده است تا جایی که آمارهای رسمی خبر از فوت یک چهارم بیماران بخش های مراقبت های ویژه در اثر عفونت های بیمارستانی می دهد.
 

به گزارش تیتر شهر، حفظ سلامت بیمارانی که در مراکز درمانی و بیمارستان بستری می شوند، بر عهده همین مراکز است و همراه بیمار یا خود بیمار وظیفه ای در قبال حفظ سلامت خود ندارد چراکه در قانون بیمارستان ها مکلف به ارتقا وضعیت سلامتی بستری شدگان و جلوگیری از روند رشد بیماری ها در صورت امکان هستند.

حال شرایطی را تصور کنیم که بیمارستان ها که باید بستری برای بهتر شدن حال بیماران باشند به معضلی برای سلامت بیماران تبدیل می شوند. این معضل در سال های اخیر و در اثر کاهش کیفیت ساختار بیمارستانها در قالب عفونت های بیمارستانی خود را نشان داده است.

عفونتهای بیمارستانی به دلیل جدا نبودن ساختار بخش مراقبت های ویژه با سایر بخش های بیمارستان و نیز عدم رعایت استانداردهای خاص بهداشتی در مراقبت از بیماران و نیز ساخت مراکز درمانی، تشدید شده است تا جایی که آمارهای رسمی خبر از فوت یک چهارم بیماران بخش های مراقبت های ویژه در اثر عفونت های بیمارستانی می دهد.

بیماران چنانچه بیش از سه تا پنج روز در بیمارستان بستری باشند تا حد بسیار بالایی در معرض ابتلا به عفونت‌های بیمارستانی هستند. این نوع عفونت در بیماران با علائم مختلفی بروز می‌کند که بارزترین و معمول‌ترین علامت آن تب و لرز است و به نوعی علامتی دال بر عفونت خونی به شمار می‌رود.

احتمال ابتلا به این میکروب‌ها در بخش مراقبت ‌های ویژه بیش از هر بخش دیگری مشاهده می‌شود به‌ طوری ‌که احتمال ابتلای بیمارانی که در این بخش‌ ها بستری می‌شوند بین 70 تا 80 درصد است و همین خطر مرگ و میر را بالا می‌برد. همچنین خطر مرگ و میر ناشی از عفونت‌های بیمارستانی در بیشتر کشورها بین 10 تا 15 درصد است.

علی امیر سوادکوهی؛ رییس انجمن علمی مراقبت‌های ویژه ایران در خصوص عفونت‌های بیمارستانی در بخش مراقبت‌های ویژه گفت: بیمارانی که وارد بخش‌های مراقبت‌های ویژه می‌شوند از نظر ایمنی بدن در سطح پایین‌تری قرار دارند و احتمال اینکه عفونت‌ها به بیماران سرایت کند؛ بسیار بالا است.

وی با تاکید بر ضرورت اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از انتقال عفونت‌های بیمارستانی در بخش‌های مراقبت‌های ویژه ادامه داد: یکی از مشکلاتی که ما در بخش‌های مراقبت‌های ویژه شاهد آن هستیم؛ انتقال عفونت‌ها است.

رییس انجمن علمی مراقبت‌های ویژه خاطرنشان کرد: عدم جداسازی جریان هوای بیمارستان با بخش مراقبت‌های ویژه یکی از دلایل افزایش عفونت‌ها محسوب می‌شود. ما در این بخش‌ها ضعف‌های ساختاری داریم که باعث سرایت عفونت می‌شود.

وی افزود: مدیریت بخش‌های مراقبت ویژه آنقدر سخت است که ما مجبوریم با این وضعیت کنار بیاییم. اگر می‌خواهیم به وضعیتی مانند بیمارستان‌های درجه یک جهان برسیم باید در ساختار بیمارستان‌ها تغییراتی را ایجاد کنیم.

وی افزود: اگر ما بتوانیم عفونت‌ها را کنترل کنیم؛ میزان مرگ و میر بیماران کاهش نیز می‌یابد. متاسفانه به صورت تقریبی می‌توان گفت که بیش از 25 درصد مرگ و میرهای بیماران ما در بخش مراقبت‌های ویژه مربوط به عفونت‌ها است.

اما پژوهش ها در این حوزه نشان داده است که هرچند به صفر رساندن میزان عفونت های بیمارستانی بعید است اما راه هایی برای کاهش تبعات منفی این وضعیت در مراکز درمانی وجود دارد که آسان ترین و بهترین راه همان روش همیشگی؛ یعنی پیشگیری است.

پرستارانی که در بخش مراقبت های ویژه فعالیت می کنند باید تکنیک های لازم برای جلوگیری از سرایت میکروب از بیماران دارای عفونت به سایر بیماران بخش را به کار گیرند هرچند تجویز آنتی بیوتیک ها دراین زمینه هم تاثیر بالایی در پیشگیری و تشدید عفونت ها در محیط دارد.

اما با توجه به کاهش مراقبت های پزشکی و به ویژه پرستاری در مراکز درمانی ایران، در سال های اخیر که آن هم ناشی از عدم نظارت بر حسن اجرای وظایف کادر درمانی است، عملیاتی کردن این موارد نیاز به نظارت و دقت بیشتر وزارت بهداشت دارد چراکه در صورت بی توجهی مجموعه درمانی کشور به این وضع، وزارت بهداشت مسئول مستقیم یک چهارم مرگ های ناشی از عفونت در بیمارستان هاست.



۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن