تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833972373




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت رئیس سازمان غذا و دارو از تاثیرات برجام: همه خطوط دارویی باز شد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



روایت رئیس سازمان غذا و دارو از تاثیرات برجام: همه خطوط دارویی باز شد
روز نو :  
 رئیس سازمان غذا و دارو گفت: استقبال از سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت داروی ایران بعد از برجام به شدت افزایش یافته و برخی شرکت‌ها مراحل اولیه سرمایه‌گذاری در ایران را نیز طی کرده‌اند. برای همین دوران پساتحریم، دوران درهای باز واردات دارو به کشور نخواهد بود.
 
به گزارش روز نو؛ همه تحریم‌ها یک طرف اما محرومیت‌های دارویی که بر اثر محدودیت‌های نقل و انتقال آن ایجاد شده‌بود مشکلات بزرگی را برای بیماران ایرانی به‌وجود آورد. مسئله‌ای که اعتراض بسیاری از شهروندان را به همراه داشت. به عقیده آنها محروم کردن انسان‌ها از دارو ناعادلانه‌ترین تحریمی است که می‌توان علیه یک کشور اعمال کرد. جلوگیری از ورود دارو تنها نتیجه‌ای نبود که در حوزه غذا و دارو برای شهروندان در این زمان ایجاد شد بلکه داروها در نتیجه سخت‌تر شدن نقل‌و انتقالات مالی به‌دنبال تحریم‌ها با افزایش قیمت بسیار شدیدی روبرو شدند.
 
رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو دراین باره به خبرآنلاین می‌گوید: هزینه این نقل‌و انتقالات باعث می‌شد که قیمت یک دارو تا ۱۰ درصد بیشتر هم گران شود. چیزی که امروزه به حالت عادی برگشته و قیمت دارو را تاحدودی ارزان‌تر کرده‌است. با این‌حال او خطاب به نگرانی‌هایی که نسبت به افزایش ورود دارو و ضعیف شدن کارخانه‌های داخلی وجود دارد تاکید می‌کند:« سیاست ما در دوران پس از توافق هسته‌ای توسعه واردات نیست بلکه جذب سرمایه‌گذاری برای تولید به صورت مشارکتی در ایران و توسعه صادرات آن به کشورهای خارجی برایمان از اهمیت بیشتری برخوردار است.»
 
مشروح گفتگوی خبرآنلاین با معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو را در ادامه می‌خوانید؛
 
تحریم ها چه تاثیری بر روند واردات و تولید دارو در ایران داشته است؟
 
در دی‌ماه سال ۹۲ دولت تدبیر و امید توانست اولین توافق با ١+٥ را داشته‌باشد. در این توافق یک راه بانکی بین بانک‌های ایرانی و چند بانک غربی برای تأمین و تدارک کالاهای بشر‌دوستانه، از جمله دارو و تجهیزات پزشکی تعریف شد. با این توافق حدودا ماهیانه ٧٠٠ میلیون دلار از دارایی‌های ایران برای تامین این کالاها آزاد شد. ضمن اینکه تحریم‌ها وجود داشتند، ارتباط ما بسیار محدود بود و پول‌های ایران در کشورهای دیگر بلوکه شده بود اما راهی محدود برای تهیه کالاهای پزشکی همچنان وجود داشت. بعد از دستیابی به توافق نهایی در سال ۹۴ این راه به طور کامل توسعه پیدا کرد و از دارایی‌های ایران در همه کشورها از طریق بانک‌های متعدد برای سفارش کالا می‌توانست استفاده شود. برای همین در این مدت ما محدودیت جدی برای انتخاب بانک و در نوبت ‌ماندن و همه محرومیت‌های زیادی که در این چند سال اخیر داشتیم، نداریم.
 
یعنی شرایط به حالت عادی برگشته‌است؟
 
در واقع در شرایط عادی سفارشات ما ثبت و انجام می‌شود و محدودیتی برای انتقال ارز نداریم. اما باید بگویم از این منظر به طور کامل حتما صرفه‌جویی‌هایی داریم.
 
قبل از برجام شکل مرسوم نقل و انقالات مالی برای تهیه دارو چه مشکلاتی به همراه داشت؟
 
درزمان اعمال تحریم‌ها علیه ایران برای انتقال پول مجبور بودیم هزینه‌هایی را بدهیم. این هزینه‌ها حدود هفت تا ١٠ درصد بود. آن هزینه‌های مربوط به انتقال پول هم کم نبود که حالا برداشته شده‌است. بنابراین تعاملات بین‌المللی ما در این حوزه هم ارزان‌تر و هم عادی انجام می‌شود و دیگر محدودیت‌های قبل وجود نخواهد داشت.
 
از لحاظ وضعیت تولید دارو شرایطمان چطور است؟
 
صنعت داروی ایران دارای سابقه طولانی است. ما امروز تقریبا صاحب تمام خطوط دارویی در کشور هستیم. 90 کارخانه تولید دارو در کشور داریم در عین حال 160 شرکت تولید دارو در کشور وجود دارد که به شیوه های مختلف مانند تولید قراردادی فعالیت می‌کنند. سال قبل صنعت دارو 97.5 درصد نیاز بازار داخلی را از نظر کمی تامین کرد و این سهم از نظر ارزش 70 درصد می‌شد علاوه بر آن حدود یک میلیارد دلار هم واردات دارو داشتیم.
 
الان که یک سال از برجام می گذرد هدف داروسازی ما چیست؟
 
هدف اصلی قاعدتا دستیابی به تراز مثبت تجاری در دارو است. یعنی انشاالله باید در انتهای دوره سند چشم انداز باید میزان صادرات دارو از ایران از میزان واردات دارو به ایران بیشتر شود. از سوی دیگر تعیین هدف تولید برای جایگزینی واردات و در واقع کوچک کردن صنعت داروی کشور از مهمترین اهداف ما به حساب می‌آید. صنعت دارو باید از مرزهای کشور فراتر برود. در‌حال حاضر رقابت بین شرکت‌های تولیدی در بازار داخلی روز به روز سخت‌تر می‌شود. برخی شرکت‌ها با استانداردهای بسیار بالا در حال ورود به بازار ایران هستند که رقابت را برای سایر شرکت‌ها دشوار خواهد کرد.
 
در این مدت چه تغییراتی از لحاظ داروسازی در کشور ما رخ داده است؟
 
استقبال از سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت داروی ایران بعد از برجام به شدت افزایش یافته و برخی شرکت‌ها مراحل اولیه سرمایه‌گذاری در ایران را نیز طی کرده‌اند. برای همین دوران پساتحریم، دوران درهای باز واردات دارو به کشور نخواهد بود.
 
سیاست‌های شما در ورود شرکت‌های تولید دارویی بعد از برجام چه بوده‌است؟
 
در زمینه سرمایه‌گذاری به شرکت‌های دارویی خارجی در ایران سیاست خود را شفاف اعلام کردیم. سیاست ما در دوران پس از توافق هسته‌ای توسعه واردات نیست بلکه جذب سرمایه‌گذاری برای تولید به صورت مشارکتی در ایران و توسعه صادرات آن به کشورهای خارجی برایمان از اهمیت بیشتری برخوردار است. سیاست چند سال اخیر هم در راستای افزایش واردات دارو نبوده و به این سیاست همچنان وفادار خواهیم بود.

منبع: خبرانلاین


تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن