تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از غير خدا بِبُرد، خداوند، هزينه زندگى او را تأمين مى‏كند و از جايى كه ان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817484639




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با افزایش توانمندی ها نقش تشکل های مردمی در پیش گیری از آسیب ها پررنگ می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: معاون پیش گیری از آسیب های اجتماعی بهزیستی کشور: با افزایش توانمندی ها نقش تشکل های مردمی در پیش گیری از آسیب ها پررنگ می شود ایلنا: امروزه جایگاه خانواده به دلیل تحولات شتابنده دستخوش تغییر شد و شاهد ضعف جایگاه نظارت های اجتماعی در سطح خانواده هستیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا از بهشهر ،  معاون پیش گیری از آسیب های اجتماعی  بهزیستی کشور شب گذشته  در جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی ، فرهنگی مدیریت و ساماندهی آسیب های اجتماعی  اظهار کرد: دفتر پیش گیری از آسیب های اجتماعی  هم با آسیب دیدگان سروکار دارد و هم با افرادی که در معرض آسیب قرار دارند ؛ حل مسائل اجتماعی دغدغه مقام معظم رهبری است و امروزه تمام نهادهای ذیربط بسیج شدد تا سهمی در حل مسائل اجتماعی داشته باشند.
شیرین احمدنیا به ابعاد جسمانی ، روانی و اجتماعی اشاره و اضافه کرد: بعد سوم یعنی سلامت اجتماعی با عنوان سرمایه اجتماعی یاد می شود و عناصر اصلی آن ایجاد اعتماد، جلب مشارکت و مسئولیت اجتماعی است.
وی ادامه داد: امروزه جایگاه خانواده به دلیل تحولات شتابنده دستخوش تغییر شد و شاهد ضعف جایگاه نظارت های اجتماعی در سطح خانواده هستیم.
معاون پیش گیری از آسیب های اجتماعی بهزیستی کشور گسترش نگاه اجتماعی را یکی از برنامه های راهبردی جدید دفتر پیش گیری از آسیب های اجتماعی برشمرد و افزود: در تلاشیم تا دامنه فعالیت ها را در ابعاد اجتماعی گسترش و نگاه جامعه شناختی را تسری دهیم.
احمد نیا توسعه محلی در محلات شهری و روستایی برنامه ی مهم دیگر در راستای شناسایی و فعال کردن و توانمند سازی مردم برشمرد تا مسئولیت رسیدگی ، پیش گیری و مقابله با آسیب ها به مردم بسپاریم.
وی طرح سرمایه اجتماعی و ارتباطات سالم را یکی دیگر از برنامه های برشمرد و ادامه داد: دفتر پیش گیری از آسیب های اجتماعی با عموم جامعه سروکار دارد و به دنبال ارتقای مسئولیت اجتماعی است.
این مقام مسئول کمک مردمی را شرط اساسی در پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی برشمرد که بهره گیری از ظرفیت دانشگاهی در این برنامه قرار دارد.
احمدنیا گفت: فضای مجازی در جامعه امروزه باید مدیریت شود تا توسعه تکنولوژی اطلاعاتی و ارتباطاتی جامعه را با مشکل مواجه نکند و ما به دنبال ارتقای نظارت های اجتماعی، خانوادگی و محلی هستیم که با افزایش دانش و توانمندی ها بتوان نقش تشکل های مردمی در شهر و روستا را در چارچوب تقسیم کار ملی و افزایش مشارکت های اجتماعی پررنگ کرد.
وی به همکاری پلیس فتا برای راه اندازی کارگاه های آموزشی اشاره کرد و ادامه داد: فضای مجازی  به مدیریت درست نیاز دارد تا از ان سوء استفاده نشود و با ارتقای سطح سواد رسانه ای و کاهش فاصله بین نسلی بتوانیم آن نظارتی که خانواده می بایست انجام دهد را تحقق بخشیم.
معاون پیش گیری از آسیب های اجتماعی بهزیستی کشور سبک زندگی سالم خانوادگی را از برنامه های دیگر برشمرد و خاطر نشان کرد: با توجه به گسترش ارتباطات رسانه ای مدرن هنجارهای جدیدی در جامعه شکل می گیرد  و باید سیاست های جدید را پیش بینی و الگوهای جدید تعامل بین زوجین را شناسایی کرد.
احمدنیا به 4 مرحله آموزش و توانمندسازی افراد در دوران پیش از ازدواج، پس از ازدواج، پس از فرزندآوری و بعد از متارکه یا فوت همسر اشاره و اضافه کرد: با فرزند آوری الگوهای رفتاری درون نسلی به بین نسلی تغییر می یابد و بایست الگوهای رفتاری سالم شکل بگیرد.
وی ادامه داد: از ظرفیت رسانه تصویری نیز برای نمایش سبک زندگی سالم استفاده می شود.
 
این مقام مسئول به طرح توسعه محلی اشاره کرد و افزود:  تاسیس و راه اندازی پایگاه های سلامت روانی و اجتماعی و حمایت های ویژه برای پایگاه های جدید از برنامه های دیگر دفتر پیش گیری از آسیب های اجتماعی است تا با شناسایی پتانسیل ها و ظرفیت های منطقه  و حمایت گیری از مردم  میزان تعهد و مسئولیت پذیری ارتقا یابد.
 

۱۳۹۵/۱۰/۲۳ ۱۲:۵۷:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن