واضح آرشیو وب فارسی:فارس: تغییرات مدیریت تالار وحدت تهرانپریسا مقتدی جایگزین رضا سعیدیپور در تالار وحدت میشود/ مسافرآستانه به تئاتر شهر بازمیگردد؟
درحالی زمزمههای جابهجایی رضا سعیدیپور مدیر تالار وحدت تهران به گوش میرسد که از پریسا مقتدی مدیر کنونی تئاتر شهر به عنوان مدیر جدید این مجموعه نام برده میشود.
به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، آخرین شنیدهها از معاونت امور هنری وزارت ارشاد مبنی بر این است که پریسا مقتدی مدیر کنونی مجموعه تئاتر شهر، به عنوان مدیر جدید مجموعه تالار وحدت تهران انتخاب خواهد شد. پریسا مقتدی در اردیببهشت سال 93 با حکم حسین طاهری مدیر وقت مرکز هنرهای نمایشی به عنوان رییس جدید مجموعه تئاتر شهر منصوب شد. در حالی از مقتدی به عنوان مدیر جدید این مجموعه نام برده میشود، که او هیچ تخصصی در حوزه موسیقی و کنسرت که کارکرد اصلی تالار وحدت است، ندارد. او پیش از این چهار سال مدیر برنامهریزی و هماهنگی و معاون اجرایی تئاتر شهر بود و یک سال مدیریت تالار سنگلج را بر عهده داشته است. ریاست فرهنگسرای سرو، مدیر هنری فرهنگسرای سرو (بانو) و مسئول انجمن نمایش فرهنگسرا، مدیر هنری تالار هنر،عضو هیئت مؤسس انجمن تئاتر کودک و نوجوان خانه تئاتر، سرپرست مجموعه تئاتر شهر (از 1389 تا 1390) از دیگر مسوولیت های مقتدی بوده است. همچنین زمزمههایی مبنی بر حضور مسافرآستانه به عنوان مدیر جدید مجموعه تئاتر شهر شنیده میشود. با توجه به عملکرد نه چندان قابل دفاع مقتدی در تئاتر شهر، پیشبینی میشود حکم تازه او با واکنشهای اعتراضآمیز هنرمندان به ویژه اهالی موسیقی روبه رو شود. ضمن این که هنوز اهالی موسیقی نسبت به اجرا تئاتر در مجموعه تالار وحدت مواضع تندی دارند و حضور یکی از اهالی تئاتر در این سمت، واکنشهای متعددی را به همراه خواهد داشت. اهالی موسیقی طی چندسال گذشته همواره به شیوه اداره و مدیریت تالار وحدت اعتراض کردهاند. نبود آییننامه اجرای موسیقی در تالار وحدت باعث شد تا حتی برخی از گروههایی که یک آلبوم رسمی هم منتشر نکرده بودند، فرصت اجرا در تالار وحدت تهران را پیدا کردند. از طرفی حضور پررنگ گروههای پاپ در تالار وحدت نیز یکی دیگر از موضوعات محل مناقشه نحوه مدیریت این مجموعه بوده است. طی دو سال گذشته گروههایی چون، «چارتار»، «دنگ شو»، «پالت»، «ریحان»، «همای» و ... در تالار وحدت که سابقا تنها به گروههای درجه الف هنری و بزرگان موسیقی کشور اختصاص داشت، کنسرت برگزار کردهاند. بهرهبرداریهای غیرکارشناسی و سومدیرتها، رفته رفته اعتبار تالار وحدت را هم زیر سوال برده است و در عین حال به سرعت فرسوده شدن تنها مجموعه جدی موسیقی کشور، افزوده است. از جمله منتقدین به عملکرد مدیریت تالار وحدت حسین علیزاده است. او طی مصاحبهای درباره نحوه اداره این مجموعه گفته است: « تالار وحدت از نظر نمادین یک جای مهمی است و لااقل نیم قرن است که اهمیت زیادی در فرهنگ ایران داشته. اما همین سالن هم با فرهنگ لازم اداره نمی شود .به نظرم این سالن با این کنسرتهای پی در پی و متوالی، حالت اتوبوسی پیدا کرده است. اتفاقا اجرا در آن نوعی بی احترامی به هنر و هنرمند است. برای مثال قبل از اجرای ما، برنامه تئاتر است باید به سرعت دکورهای آن برنامه جمع شود و حتی ما فرصت تست صدا هم نداریم وباید با حالت عصبی و نگران به روی صحنه برویم. از آن طرف هم مردم باید صبر کنند تا سالن خالی بشود و در جاهایشان مستقر شوند. واقعا جا دارد از مسئولین تالار که با هنرمندان چنین رفتاری می کنند شکایت کرد چون در شان هیچ کسی نیست که با او چنین رفتاری شود.» انتهای پیام/
95/05/05 :: 12:41
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]