تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860298048




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«خانه کاغذی» ناعادلانه در فجر رد شد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
«خانه کاغذی» ناعادلانه در فجر رد شد
«خانه کاغذی» ناعادلانه در فجر رد شد کارگردان «خانه کاغذی» علت پذیرفته نشدن این فیلم در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر را موضوع آن دانست و از انتخاب نشدن اثرش انتقاد کرد.


به گزارش فرهنگ نیوز،مهدی صباغ‌زاده کارگردان فیلم سینمایی «خانه کاغذی» به تهیه کنندگی تینا پاکروان با اشاره به پذیرفته نشدن این فیلم در بخش مسابقه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر گفت: «خانه کاغذی» به خاطر برخورد سلیقه ای هیات انتخاب به بخش مسابقه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر راه نیافت. به نظر می رسد آنها اصلا به امتیازات فیلم توجهی نکرده اند و کمیته انتخاب بهانه هایی همچون متوجه نشدن موضوع و داستان فیلم را می آورد. اگر این موضوع هم درست باشد چطور توانستند بازی درجه یک پرویز پرستویی که می توانست یکی از کاندیداهای کسب سیمرغ باشد، در نظر نگیرند؟ تینا پاکروان و حسین پاکدل و ستاره اسکندری هم بازی های بسیار خوبی داشتند، فضاسازی ها و فیلمبرداری این اثر هم بسیار خوب بود.

وی با اشاره به اینکه هیات انتخاب همه این موارد را ندیده گرفته است، بیان کرد: به نظر می رسد وقتی بخواهند یک اثر را کنار بگذارند به هر طریق ممکن این کار را می کنند و بهانه های مختلفی مثل نداشتن کیفیت را می آورند. سوال من این است که آیا فیلم هایی که این افراد می سازند کیفیت خوبی دارد؟ ما که هر سال آثار این افراد را می بینیم و متوجه می شویم که آثار آنها کیفیت، داستان، محتوا، میزانسن و ... ندارند و اصلا فیلم‌های درخوری نیستند. چنین افرادی امسال یک فیلم خوب را کنار گذاشتند من واقعا نمی دانم بر چه مبنایی «خانه کاغذی» را از بخش مسابقه کنار گذاشتند.

صباغ زاده عنوان کرد: من شخصا از فیلمم دفاع می‌کنم و می توانم بگویم که «خانه کاغذی» یکی از بهترین فیلم های امسال است و مردم درباره آن قضاوت می کنند.

این کارگردان ادامه داد: به نظرم موضوع «خانه کاغذی» به خط قرمزها نزدیک شده بود و همین امر باعث رد شدن فیلم شد، این اثر درباره نویسندگان و روزنامه نگاران بود ما مظلومیت این قشر را نشان دادیم و همین موضوع به مذاق دوستان خوش نیامده است.

صباغ زاده که تهیه کننده «ایتالیا ایتالیا» نیز است در بخش پایانی صحبت هایش با اشاره به پذیرفته شدن این فیلم به کارگردانی کاوه صباغ زاده در بخش مسابقه اظهار کرد: من از این بابت بسیار خوشحالم که حداقل اگر قدیمی ها نیستند جوان ها می توانند خوب در این عرصه بدرخشند. پسرم کاوه فیلم خوبی ساخته و مانند فردی که چندین سال سابقه فیلمسازی دارد، عمل کرده است. او فیلم تازه و نویی ساخته و خوشحالم که کمیته انتخاب فیلم او را قبول کرده است.
 

منبع: مهر


95/10/19 - 08:35 - 2017-1-8 08:35:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن