تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848704188




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه چه باید کرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



درمان سرطان سینه,علائم سرطان سینه در زنان
تغییر سبک زندگی باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه می شود   سرطان سینه دیگر مثل ۲۰سال پیش نیست. به‌واسطه بالا رفتن آگاهی عمومی، تشخیص زودتر بیماری و پیشرفت‌هایی که در زمینه درمان آن صورت گرفته، تعداد کسانی که از این بیماری نجات پیدا می‌کنند بسیار افزایش پیدا کرده است.  بدن زنان مدام در حال تغییر است. در برخی مواقع تغییراتی که عادی به‌نظر می‌رسد می‌تواند نشانه نوعی سرطان باشد. گرچه نزدیک به ۶۵‌درصد از زنان به‌طور مرتب تست ماموگرافی را انجام می‌دهند، اما این تست همیشه قادر به شناسایی سرطان در همه شرایط و مراحل نیست. گاهی اوقات زنان وقتی به چیزی در بدن خود مشکوک می‌شوند، از ترس به پزشک مراجعه نمی‌کنند. اما علائم هشداردهنده همیشه نشانه ابتلا به سرطان نیستند. شرایط مختلفی می‌تواند منجر به بروز تغییراتی در بدن‌تان شود. اما ادامه و پیشرفت این تغییرات مستلزم توجه بیشتری از جانب شماست.

جلوگیری از سرطان سینه با عادت­‌های سالم آغاز می­‌شود مانند عدم مصرف الکل و فعالیت جسمانی. اگر شما نگران ابتلا به این سرطان هستید، پس بهتر است بدانید اقدامات مهمی وجود دارند که بتوانید خطر ابتلا به سرطان سینه را به حداقل برسانید. برخی از عوامل خطرآفرین مانند تاریخچه خانوادگی قابل تغییر نیستند اما تغییر روش زندگی در جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه مفید است.

برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه چه باید کرد؟
در مطالعات مختلف بیان شده است تغییر سبک زندگی باعث کاهش خطر ابتلا به این سرطان شده است حتی در خانم‌­هایی که احتمال بروز سرطان در آن ها وجود داشت. در ادامه نکته­‌های علمی و عملی برای کاهش خطر ابتلا به این سرطان گردآوری شده­‌اند. با ما همراه باشید.

1. مصرف الکل را قطع کنید. هر چه بیشتر الکل مصرف کنید خطر سرطان بیشتر می­‌شود.

2. سیگار و دود را کنار بگذارید. رابطه نزدیک و مستقیم سرطان سینه و دود در تحقیقات مختلف اثبات شده است مخصوصاً در خانم‌­های یائسه، همچنین پرهیز از دود برای سلامت کلی بدن مفید است.

3. وزن را کنترل کنید. چاقی و اضافه وزن یکی از عوامل خطر آفرین انواع سرطان است.

4. همیشه فعال باشید. فعالیت­‌های جسمانی باعث حفظ وزن سالم و جلوگیری از سرطان می­‌شود.

5. شیردهی یکی از عوامل جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه است. هرچه زمان شیردهی بیشتر باشد اثرات پیشگیرانه آن بیشتر است.

6. دوز و طول درمان با هورمون­‌های مختلف را محدود کنید. هورمون درمانی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می­‌دهد. بهتر است درمان را با روش­‌های غیر هورمونی ادامه دهید در غیر اینصورت باید از دوز پایین داروهای هورمونی استفاده کنید.

7. از محیط­‌های آلوده به اشعات رادیواکتیو دوری کنید. هر چند به تحقیقات بیشتری نیاز است اما برخی مطالعات ادعا می­‌کنند رابطه­‌ مستقیمی بین درمان با اشعات مختلف و انواع سرطان وجود دارد.
 
آیا رژیم غذایی سالم از سرطان سینه جلوگیری می­‌کند؟
رعایت رژیم غذایی سالم خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان­‌ها را کاهش می­‌دهد مانند دیابت، بیماری قلبی و سکته. برای مثال خانم­‌هایی که رژیم مدیترانه­‌ای که با روغن زیتون سالم و مخلوط آجیل ممکن است خطر کمتری در ابتلا به این سرطان داشته باشند. رژیم مدیترانه­‌ای بر غذاهای گیاهی مثل میوه و سبزیجات، غلات کامل، آجیل و غیره تمرکز می­‌کند. چربی سالم مانند روغن زیتون، کره و ماهی در این رژیم از جایگاه خاصی برخوردارند.

هر چند در مورد تأثیر مواد غذایی مختلف در جلوگیری از سرطان سینه به تحقیقات زیادی نیاز می­­‌باشد اما مواد غذایی مثل سالمون، روغن زیتون، جعفری، قهوه، آلو، هلو، میوه‌های نارجی رنگ، خانواده لوبیا، گردو، انار، سیر، خانواده توت‌ها، چایی سبز، زردچوبه، سیب برای پیشگیری این سرطان مفید هستند.

آیا رابطه­‌ای بین قرص­‌های پیشگیری از حاملگی و سرطان سینه وجود دارد؟
برخی از تحقیقات مدعی هستند قرص­‌های پیشگیری از حاملگی مخصوصاً آنهایی که دوز بالای استروژن دارند تا حدودی خطر ابتلا به این سرطان را بالا می­‌برند مخصوصاً در خانم­های جوان. بهتر است همیشه علائم سرطان سینه را ارزیابی کنید. اگر متوجه شدید هر گونه تغییری در سینه‌­ها ایجاد شده است مانند بروز هر گونه غده و تغییرات پوست، به دکتر متخصص مراجعه کنید. همچنین با دکتر متخصص در مورد زمان شروع ماموگرافی و دیگر عوامل تشخیصی مشورت کنید.  
درمان سرطان سینه,علائم سرطان سینه در زنان
شیردهی یکی از عوامل جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه است.   
عوامل خطر آفرین سرطان سینه
هر خانمی باید عواملی که باعث بروز و ابتلا به سرطان سینه می­‌شوند را بشناسد و سبک زندگی خود را برای کاهش خطر ابتلا به این سرطان تغییر دهد. سبک زندگی سالم باعث افزایش قدرت، سلامتی، اعتماد به نفس، داشتن روحیه خوب و در نهایت به حداقل رساندن خطر انواع سرطان می‌شود. عوامل خطر آفرین سرطان سینه به اختصار در ادامه توضیح داده شده‌اند. با مطالعه این لیست یاد می‌گیرید چگونه عوامل خطر آفرین را در زندگی خود به حداقل برسانید. اگر یک عامل قابل تغییر نیست مانند ژنتیک، شما می‌توانید اقدامات پیشگیرانه مهمی را یاد بگیرید تا خطر را به حداقل ممکن برسانید.

خطرات دائمی و اثبات شده:
۱. جنس و سن
بزرگترین عامل خطر ابتلا و توسعه این سرطان ، زن بودن است. مانند دیگر بیماری‌ها، خطر ابتلا به این سرطان با افزایش سن بیشتر می‌شود. در میان سه زن مبتلا شده، دو زن در رده سنی ۵۵ سال و بالاتر قرار دارند.

۲.ژنتیک
به نظر می‌رسد ۵ تا ۱۰ درصد از سرطان سینه به وراثت ربط دارد. این روش از طریق ژن‌های غیرمعمول و ناقص که از والدین به کودکان منتقل می‌شوند، ایجاد می‌شود.
۳. تاریخچه خانوادگی
خانم‌هایی که سابقه سرطان سینه در خانواده آنها وجود داشته است خطر بیشتری در ابتلا به سرطان سینه دارند. اگر اقوام نزدیک شما (خواهر، مادر، دختر و …) دارای این نوع سرطان هستند پس خطر شما دو برابر می‌شود.

۴.سابقه قبلی سرطان سینه
اگر علائم سرطان را داشته باشید یا قبلاً سرطان در یک سینه ایجاد شده باشد، ۳ تا ۴ برابر احتمال بروز و توسعه سرطان در سینه دیگر وجود دارد یا حتی ممکن است در قسمت‌های دیگر همان سینه مبتلا شده دوباره سرطان ایجاد شود. این خطر با خطر اصلی مبتلا شدن فرق دارد و به اصلاح خطر بازگشت (risk of recurrence) نامیده می‌شود.

۵. نژاد
زنان سفید پوست نسبت به زنان سیاه پوست بیشتر به این سرطان مبتلا می‌شوند.
درمان سرطان سینه,علائم سرطان سینه در زنان
هر خانمی باید عواملی که باعث بروز و ابتلا به سرطان سینه می­‌شوند را بشناسد  
۶. تشعشع و پرتو افشانی
اگر سابقه تشعتشع و پرتوافشانی اشعات مختلف به سینه برای درمان انوع مختلف سرطان‌ها (نه سرطان سینه) را دارید، نسبت به درصد متوسط خانم‌های جامعه خطر بیشتری در مبتلا شدن به این سرطان دارید. اگر در دوران جوانی از اشعات و لیزر برای درمان جوش و لکه‌های صورت و بدن استفاده کرده باشید در بزرگسالی و میان سالی درصد خطر ابتلای شما به این سرطان افزایش می‌یابد.
۷. اضافه وزن و چاقی
مقایسه اجمالی در خانم‌های مبتلا شده به سرطان سینه مشخص می‌کند درصد خانم‌های چاق نسبت به خانم‌های لاغر و وزن استاندارد بیشتر است. این اتفاق مخصوصاً در سن میانسالی به بعد بیشتر اتفاق میافتد.

۸. تاریخچه قاعدگی
خانم‌هایی که دوران قاعدگی را زودتر از سن ۱۲ سالگی تجربه کرده باشند خطر بیشتر ابتلا به این سرطان را دارند. این موضوع در مورد خانم‌هایی که بالاتر از سن ۵۵ سالگی وارد فاز یائسگی می‌شوند نیز صدق می‌کند.
۹. تاریخچه بارداری
خانم‌هایی که دوره بارداری را کامل پشت سر نگذاشته باشند یا اولین فرزند آنها بعد از سن ۳۰ سالگی متولد شده باشند نسبت به خانم‌هایی که اولین بارداری آنها قبل از سن ۳۰ سالگی باشد بیشتر به این سرطان مبتلا می‌شوند.

۱۰. تاریخچه شیردهی
شیردهی خطر سرطان را کاهش می‌دهد مخصوصاً در خانم‌هایی که بیشتر از ۱ سال شیردهی را ادامه داده باشند.

۱۱. هورمون درمانی
تحقیقات مختلف اثبات کرده‌اند بروز سرطان سینه در خانم‌هایی که تحت درمان جایگزینی هورمون (HRT) قرار می‌گیرند بیشتر اتفاق میافتد.

۱۲. سایر موارد
مصرف الکل، دوری از ورزش، مصرف سیگار، کمبود ویتامین D، شغل‌های شبانه مانند پرستاری، کارگران کارخانه، دکترها که در طول شب در معرض نور هستند، تغذیه با مواد شیمایی و ناسالم، لوازم آرایش شیمیایی، کار در محل‌های آلوده به مواد شیمایی و سمی و غیره از عواملی هستند که خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهند.   منبع:bartarinha.ir






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن