تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):حيا از ايمان و ايمان در بهشت است و بدزبانى از بى مهرى و بدرفتارى است و بدرفتارى در جهن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817504576




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر ترامپ بر اقتصاد جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: صندوق بین المللی پول طی گزارشی اعلام کرد نتیجه انتخابات آمریکا به معنای تغییری قابل توجه در سیاست های کلان آمریکا خواهد بود که تاثیرات مهمی در آینده بر روی قیمت ها و فعالیت های اقتصادی در داخل و خارج از آمریکا خواهد داشت.

تاثیر ترامپ بر اقتصاد جهان

به گزارش تسنیم به نقل از صندوق بین المللی پول، پس از سپری شدن سال گذشته با مجموعه ای از نوسانات مالی، اتفاقات غیرمنتظره سیاسی و رشد ناپایدار در بسیاری از نقاط جهان، تصمیم ماه گذشته فدرال رزرو آمریکا برای افزایش نرخ بهره برای دومین بار در طی یک دهه اخیر، نشانه ای است از اینکه روند ترمیم بزرگترین اقتصاد جهان در مسیر درستی قرار دارد.


اقدام فدرال رزرو چندان غیرمنتظره نبود. بازارها از هفته ها پیش احتمال افزایش نرخ بهره را بالا ارزیابی می کردند. اما تحولات بازار قبل از تصمیم فدرال رزرو بسیاری از ناظران بازار را غافلگیر کرد.


از مهمترین تحولات می توان به رشد قابل توجه سوددهی اوراق بهره بلند مدت آمریکا، افزایش ارزش دلار و انتظارات تورمی شکل گرفته پس از انتخابات ریاست جمهوری و کنگره آمریکا در 8 نوامبر اشاره کرد. این در حالی است که قبل از افزایش نرخ بهره در دسامبر 2015، چنین واکنش های ناگهانی ای مشاهده نشده بود. روند افزایش ارزش دلار در روزهای پس از افزایش نرخ بهره شتاب بیشتری گرفت.


گذشت زمان مشخص خواهد کرد که آیا این تحولات رخ داده در بازار خبر از آغاز روندی جدید می دهد یا نه. اما به احتمال فراوان، نتیجه انتخابات آمریکا به معنای تغییری قابل توجه در سیاست های کلان آمریکا خواهد بود که تاثیرات مهمی در آینده بر روی قیمت ها و فعالیت های اقتصادی در داخل و خارج از آمریکا خواهد داشت. این تاثیرات به ویژه در بازارهای نوظهور احساس خواهد شد که با تضعیف ارزش پول های ملی شان از قدرت رقابت بیشتری برخوردار خواهند شد و این عامل مثبت در برابر آسیب پذیری های این اقتصادها، تا حدی موازنه برقرار خواهد کرد.


تاثیرات آینده
جمهوری خواهان کنگره مدتها طرفدار کاهش مالیات های گرفته شده از افراد و شرکت ها بوده اند. دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب نیز از سیستمی حمایت می کند که نه تنها مالیات ها را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد، بلکه در برخی بخش ها به ویژه در بخش های دفاعی و زیرساختی  هزینه های دولت فدرال را افزایش هم می دهد.


به طور کلی، هرگونه افزایش کلی تقاضا در آمریکا موجب افزایش تولید واقعی خواهد شد، زیرا کارگران جدیدی استخدام خواهند شد، کارکنان دیگر مدت طولانی تری کار خواهند کرد و ماشین آلات صنعتی بیشتر برای تولید به کار گرفته خواهند شد. این مسئله موجب افزایش نرخ تورم خواهد شد. با توجه به اینکه نرخ تورم در آمریکا در حال حاضر 4.6 درصد است، اگر مشارکت نیروی کار و میزان اضافه کاری کارگران افزایش قابل توجهی پیدا نکند، این احتمال وجود دارد که فشارهای تورمی به میزان قابل توجهی افزایش یابد.


اقتصادهای پیشرفته که با رشد ارزش دلار، ارزش ارزهایشان تضعیف می شود، هم از افزایش رشد اقتصادی آمریکا و هم رقابتی تر شدن نرخ ارز منتفع خواهند شد. اکثر این اقتصادها در حال حاضر با نرخ تورم های کم مواجه اند و از هرگونه فشار تورمی استقبال می کنند.


اقتصادهای نوظهور نیز از رقابتی تر شدن ارزهایشان و افزایش تقاضا در آمریکا منتفع خواهند شد. اما هرچند بسیاری از بازارهای نوظهور ضربه گیرهای سیاست گذاری خود را (از جمله از طریق ذخایر ارزی) افزایش داده اند، اما افزایش نرخ بهره در آمریکا می تواند تبعاتی منفی نیز بر این اقتصادها داشته باشد.


از نظر تاریخی، نرخ بهره در آمریکا یکی از عوامل کلیدی سوق یافتن سرمایه ها به سمت بازارهای نوظهور بوده است. نرخ های ارز انعطاف پذیر می تواند مانند یک ضربه گیر عمل کند و مانع از خروج سریع سرمایه ها از این اقتصادها شود. اما ترکیبی از افزایش نرخ بهره و کاهش ارزش پول های ملی اقتصادهای نوظهور می تواند موجب کاهش نقدینگی یا بدتر شدن تراز تجاری این کشورها شود. این موضوع به ویژه از آن جهت اهمیت دارد که دلار نقش مهمی در استقراض شرکت های این کشورها از موسسات مالی خارجی دارد. به علاوه، کاهش ارزش ارز این کشورها در برابر دلار می تواند موجب بالا رفتن نرخ تورم در این کشورها شود.


۱۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن