محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828987123
آمار تولید 9 ماه خودروسازان اعلام شد
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه دنیای اقتصاد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در حالی آمار تولید 9 ماه امسال خودروسازان داخلی را اعلام کرد که طبق آن، سه خودروساز بزرگ داخلی در مجموع با تولید 813 هزار و 631 دستگاه انواع محصول سواری، به رشدی 44 درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته دست یافتند.
بر این اساس، سه خودروساز بزرگ داخلی شامل ایرانخودرو، سایپا و پارسخودرو، در بیشتر تولیدات خود با افزایش تیراژ مواجه شدهاند. اگر روند تولید ماهانه را نیز لحاظ کنیم، باز هم خودروسازان توانستهاند تیراژ خود را افزایش دهند. بر این اساس، غولهای جاده مخصوص در آذرماه 112 هزار و 601 دستگاه انواع سواری را تولید کرده و در مقایسه با ماه قبل، 682 دستگاه افزایش تیراژ داشتهاند.
بنابر آمار اعلامی اما ایرانخودرو با تولید 451 هزار و 486 دستگاه محصول در 9 ماه امسال، افزایشی 6/ 34 درصدی را تجربه کرده و سایپاییها نیز که 223 هزار و 696 دستگاه تیراژ داشتهاند، رشدی 2/ 46 درصدی را به خود میبینند. از پارسخودرو نیز خبر میرسد که این شرکت با ثبت بیشترین رشد 9 ماهه در بین خودروسازان بزرگ داخلی، تیراژ خود را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 81 درصد افزایش داده و به 138 هزار و449 دستگاه رسانده است.
افزایش تولید خودروهای داخلی اما در شرایطی است که در آمار قبلی نیز با صعود قابلتوجه تیراژ روبهرو بودیم و بهنظر میرسد این موضوع از افزایش تقاضا برای خودروهای داخلی سرچشمه گرفته است. البته با وجود افزایش تیراژ، بهنظر میرسد خودروسازان داخلی هنوز هم با مشکل نقدینگی دست و پنجه نرم میکنند. به عبارت بهتر، اگرچه خودروسازان این روزها فروش خوبی دارند، اما این موضوع نتوانسته آن طور که باید، بر نقدینگی آنها اثر مثبت بگذارد؛ زیرا بخش قابل توجهی از فروش شان، بهصورت چکی و اعتباری بوده است.
رانا، تنها جا مانده ایرانخودرو
سری اما به جزئیات آمار اعلامی بزنیم و ببینیم اوضاع تولید انواع خودرو در 9 ماه امسال به چه شکل بوده است. طبق آمار، ایرانخودروییها تا پایان آذرماه امسال در مجموع 451 هزار و 486 دستگاه انواع محصولات سواری را به تولید رساندهاند که این رقم سبب افزایش تیراژ 6/ 34 درصدی آنها شده است. در بین محصولات تولیدی، بیشترین تیراژ نصیب پژو 206 شده است، خودرویی که با جا گذاشتن 405 و پارس، حالا پرتیراژترین محصول بزرگترین خودروساز ایران به شمار میرود.
آبیهای جاده مخصوص در 9 ماه امسال 111 هزار و 351 دستگاه پژو 206 را به تولید رساندهاند تا در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 4/ 51 درصد افزایش تیراژ در این محصول داشته باشند. همچنین پژو 405 نیز که در حال حاضر با فاصله اندکی از 206، دومین محصول پر تیراژ ایرانخودرو بهشمار میرود، تیراژی 109 هزار و 699 دستگاهی را تا پایان آذرماه از خود به جا گذاشته تا در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، 3/ 34 درصد افزایش تولید را تجربه کند.این محصول علاوهبر تهران، در سایت خراسان ایرانخودرو نیز به تولید میرسد و در حال حاضر سومین محصول پرتیراژ خودروسازی کشور (پس از پراید و 206) محسوب میشود.طبق آمار، تولید 405 در سایت تهران کاهشی بوده، اما افزایش تیراژ در سایت خراسان سبب رشد کلی تولید این محصول شده است.افزایش تولید 206 و 405 اما در حالی است که دیگر پژوی ایرانخودرو یعنی «پارس» نیز با صعود تیراژ مواجه شده است. بر این اساس، آبیهای جاده مخصوص در 9 ماه امسال 88 هزار و 972 دستگاه پارس را به تولید رسانده و در نتیجه با افزایش 8درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته روبهرو شدهاند.
به جز سایت تبریز، سایر سایتهای شهرستانی ایرانخودرو به تولید پژو پارس مشغول هستند و در این بین، بیشترین تیراژ به مازندرانیها رسیده است. اما آن طور که آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت میگوید، از جمع ملیهای ایرانخودرو، دو محصول با افزایش تیراژ روبهرو شده و تنها رانا از قافله جا مانده است. بر این اساس، رانا که روند نزولی آن از ماهها قبل آغاز شده، در آمار 9 ماهه نیز کاهش تولید را به خود میبیند. این محصول تا پایان آذرماه امسال تنها 9 هزار و 424 دستگاه تیراژ داشته و در نهایت با کاهش 6/ 18 درصدی تولید در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال گذشته روبهرو شده است. این محصول که لقب دومین خودرو ملی کشور را یدک میکشد، مدتها است با کاهش تیراژ روبهرو بوده و جزو محصولات کمتیراژ آبیهای جاده مخصوص بهشمار میرود. این در شرایطی است که دنا نیز بهعنوان دیگر محصول ملی ایرانخودرو با افزایش تیراژ در 9 ماه امسال مواجه شده است.
طبق آمار اعلامی، ایرانخودروییها 19 هزار و 29 دستگاه دنا را تا پایان آذر به تولید رساندهاند تا 58 درصد در تولید این محصول رشد داشته باشند.اما بشنویم از آمار تولید سمند که طی 9 ماه امسال، افزایشی بوده است. بر این اساس، در مجموع 64 هزار و 700 دستگاه سمند تا پایان آذرماه در ایرانخودرو به تولید رسیده که نشان از افزایش 2/ 21 درصدی تیراژ این محصول دارد. سمند در حال حاضر میهمان سایتهای مرکزی و تبریز ایرانخودرو است. اما ایرانخودرو شاسیبلندی ژاپنی نیز در سایت خراسان خود تولید میکند که طبق آمار، تیراژ آن تا پایان آذرماه به یک هزار و 104 دستگاه رسیده است. با توجه به این آمار، سوزوکی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 3/ 12 درصد افزایش تیراژ را به خود میبیند.
پراید در خط یک تولید
از ایرانخودرو به سایپا برویم و ببینیم حال و روز تولید در این شرکت و زیرمجموعهاش پارسخودرو به چه شکل است.آن طور که آمار اعلامی وزارت صنعت میگوید، تیبا بهعنوان خودرو ملی سایپا، افزایش تولید را در 9 ماه امسال تجربه کرده است. طبق آمار اعلامی، سایپا در مجموع 77 هزار و 96 دستگاه تیبا را تا پایان آذرماه امسال به تولید رسانده و در نتیجه صاحب افزایشی 4/ 38 درصدی در تولید این محصول شده است. تیبا علاوهبر خطوط تولید مرکزی سایپا، میهمان سایت کاشان این شرکت نیز هست، سایتی که گفته میشود نیمی از آن به سیتروئن فرانسه واگذار شده است.
اما به سراغ پرتیراژترین خودرو داخلی یعنی پراید برویم، محصولی که در 9 ماه امسال 190 هزار و 951 دستگاه تیراژ داشته است.این محصول که بر سر ماندن و نماندنش در خودروسازی کشور، بحث زیادی میشود، در مقایسه با 9 ماه سال گذشته 4/ 33 درصد افزایش تولید را به خود میبیند. پراید هم اکنون علاوهبر تهران، در سایتهای کاشان، آذربایجان و همچنین پارسخودرو به تولید میرسد. سایپا اما محصولی کرهای و مونتاژی به نام سراتو نیز دارد که در 9 ماه امسال با افزایش تیراژ مواجه شده است. طبق آمار، 9 هزار و 999 دستگاه سراتو در سایپا طی 9 ماه امسال مونتاژ شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشدی حدودا 135 درصدی را نشان میدهد.
تندر شتاب گرفت
در آمار 9 ماهه تولید خودرو کشور اما تندر-90 توانسته تیراژی 87 هزار و 544 دستگاهی را از خود به جا بگذارد.بر این اساس، تولید تندر-90 در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایشی 164 درصدی را به خود میبیند که نشان از بهبود روابط رنو با خودروسازان ایرانی در راستای تامین قطعات این محصول دارد. تندر-90 که در انواع مختلف (سدان، هاچ بک، دنده معمولی و اتوماتیک) در ایران به تولید میرسد، هم در ایرانخودرو تولید دارد و هم در پارسخودرو.طبق آمار اعلامی، 56 هزار و 513 دستگاه از تندرهای تولید شده، سهم پارسخودرو بوده و 31 هزار و 31 دستگاه دیگر را نیز ایرانخودروییها به تولید رساندهاند. از همین رو پارسخودرو در مقایسه با 9 ماه نخست سال گذشته، 5/ 182 درصد به تیراژ تندر-90هایش افزوده و ایرانخودروییها نیز رشدی 5/ 135 درصدی را در تولید این محصول از خود به جا گذاشتهاند.
افزایش تولید مونتاژیهای چینی
اما خودروسازان داخلی در حالی میزبان چند محصول چینی شدهاند که آمار اعلامی وزارت صنعت از رشد تولید آنها طی 9 ماه امسال حکایت دارد. بر این اساس، هایما (شاسیبلند مونتاژی ایرانخودرو) تیراژی دو هزار و 124 دستگاهی را از خود به جا گذاشته تا در مقایسه با 9 ماه سال گذشته یک هزار و 35 درصد رشد کرده باشد.دیگر محصول چینی ایرانخودرو یعنی دانگفنگ نیز تا پایان آذرماه 4 هزار و 839 دستگاه تولید داشته و این در حالی است که در 9 ماه سال گذشته فقط 35 دستگاه تیراژ داشته است. اما در بین محصولات چینی سایپا و پارسخودرو نیز برلیانس توانسته تیراژی 23 هزار و 398 دستگاهی از خود به جا بگذارد. 6 هزار و 970 دستگاه از برلیانسهای تولیدی تا پایان آذرماه، سهم پارسخودرو بوده و 16هزار و 248 دستگاه دیگر را نیز سایپاییها به تولید رساندهاند.
همچنین در کارنامه آریو، دیگر محصول چینی سایپا که فعلا در سایت بنرو مونتاژ میشود، تیراژی دو هزار و 213 دستگاهی به چشم میآید که نشان از افزایش 2/ 75 درصدی تولید این خودرو در مقایسه با 9 ماه سال گذشته دارد.با توجه به آنکه طبق توافقنامه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و رنو، قرار است سایت بنرو به خودروساز فرانسوی واگذار شود، احتمالا سایپاییها تولید این محصول را به خطوط مرکزی خود منتقل خواهند کرد. سایپاییها اما به جز برلیانس و آریو، محصول چینی دیگری به نام چانگان نیز دارند که این محصول تیراژی یک هزار و 975 دستگاهی را تا پایان آذرماه به خود اختصاص داده است.
۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
اوفک اعلام کرد در ایجاد ابهامات منظوری نداشته است/ جریمهای برای هواپیماهای خط تولید در شرایط تحریم نمیپردازی
مدیرعامل ایران ایر در گفتوگو با ایلنا اوفک اعلام کرد در ایجاد ابهامات منظوری نداشته است جریمهای برای هواپیماهای خط تولید در شرایط تحریم نمیپردازیم مدیرعامل ایران ایر با بیان این که این شرکت در شرایط احتمالی تحریمها هیچ جریمهای را برای هواپیماهایی که در خط تولید هستند اماپالایشگاه بندرعباس آمار تولید 8 و دو ماهه داد + فروش 6 ماهه
پالایشگاه بندرعباس بعد از تحقق ۹۰ درصدی سود در عملکرد نیمه اول سال و افزایش ۵۳ درصدی سود آمار تولید 8 و دو ماهه و فروش 6 ماهه داد به گزارش پایگاه خبری بورس پرس در پی توقف نماد پالایشگاه بندرعباس در جریان معاملات شنبه 20 آذر و انتشار گزارش ۶ ماهه این شرکت بعد از تحقق ۹۰ درصدیآخرین آمار مشمولان سهام عدالت اعلام شد
آخرین آمار مشمولان سهام عدالت اعلام شد شمار مشمولان طرح سهام عدالت تا به امروز 49 میلیون و 132 هزار و 251 نفر و ارزش کلی سهام آنها 476 هزار و 183 میلیارد و 60 میلیون ریال برآورد شده است فارس بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه سنا شمار مشمولان طرح سهام عدالت تا به امخسارت سرمازدگی به زیتونهای روغنی/آمار تولید نهایی نشده است
در گفتگو با مهر اعلام شد خسارت سرمازدگی به زیتونهای روغنی آمار تولید نهایی نشده است شناسهٔ خبر 3852784 - یکشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱ ۳۷ اقتصاد > کشاورزی و دامداری jwplayer display inline-block; عضو شورای ملی زیتون با بیان اینکه آمار نهایی تولید زیتون و روغن زیتون هنوز مشخنرخ تورم تولیدکننده در آذرماه به ۳.۵ درصد رسید
نرخ تورم تولیدکننده در آذرماه به ۳ ۵ درصد رسید شناسهٔ خبر 3860612 - دوشنبه ۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۸ ۲۷ اقتصاد > اقتصاد ایران jwplayer display inline-block; شاخص بهای تولیدکننده در ایران در ۱۲ ماه منتهی به آذر ماه ۱۳۹۵ نسبت به ۱۲ ماه منتهی به آذر ماه ۱۳۹۴ به میزان ۳ ۵ درصد افزایششاخص بهای تولیدکننده در آذرماه 2 درصد افزایش یافت
شاخص بهای تولیدکننده در آذرماه 2 درصد افزایش یافت شاخص بهای تولیدکننده در ایران در آذر ماه 1395 به عدد 231 1 رسید که نسبت به ماه قبل 2 درصد افزایش داشته است به گزارش ایلنا خلاصه نتایج بهدست آمده از شاخص بهای تولیدکننده در ایران براساس سال پایه 100 1390 به شرح زیر است - شمرکز آمار نرخ تورم آذر را اعلام کرد
مرکز آمار ایران اعلام کرد تورم آذرماه در مناطق شهری با کاهش سه دهم درصدی نسبت به ماه گذشته از 7 5 به 7 2 درصد رسیده است مرکز آمار شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای شهری در آذرماه را منتشر کرده که براساس آن شاخص کل در این ماه به 225 5 رسید که نسبت به ماه پیش 0 8 درصد افزاتولید خودروی هیبریدی از خرداد ماه
تولید خودروی هیبریدی از خرداد ماهتاریخ انتشار شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۳ ۰۶ مدیرعامل خودروسازی کارمانیا گفت اولین خودروی هیبریدی خودروی شاسی بلند با مصرف 2 لیتر در 100 کیلومتر و قدرت ترکیبی 105 اسب بخار در خرداد سال آینده تولید خواهد شد مدیر عامل خودروسازی کارمانیا در گفت&zwnjافزایش نرخ تورم تولیدکننده در آذرماه
افزایش نرخ تورم تولیدکننده در آذرماه شاخص بهای تولیدکننده در آذر ماه 1395 به عدد 231 1 رسيد که نسبت به ماه قبل 2 درصد افزایش یافته است به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان شاخص بهای تولیدکننده کشور در دوازده ماه منتهی به آذر ماه 1395 نسبت به دوازده ماه منتهی به آذرتولید خودروی هیبریدی از خرداد ماه سال آینده/ مصرف خودروی هیبریدی 2 لیتر در 100 کیلومتر است
سالاری به ایلنا خبر داد تولید خودروی هیبریدی از خرداد ماه سال آینده مصرف خودروی هیبریدی 2 لیتر در 100 کیلومتر است مدیرعامل خودروسازی کارمانیا گفت اولین خودروی هیبریدی خودروی شاسی بلند با مصرف 2 لیتر در 100 کیلومتر و قدرت ترکیبی 105 اسب بخار در خرداد سال آینده تولید خواهد شد-
اقتصادی
پربازدیدترینها