واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: اتصال شبکه بانکی ایران به سامانههای سوئیچ همسایگان
دیواندری با اشاره به برخي از محدوديتهاي باقيمانده در دوره پسابرجام براي نقل و انتقال دلار گفت: اتصال سیستم بانکی ایران به سامانه سوئيچ بانکی کشورهاي همسايه (شرکتهای ارایهدهنده خدمات پرداخت) به ويژه کشورهايي که تردد مسافر ايراني به آنها زياد است، در دستور کار است.
ریيس پژوهشکده پولي و بانکي بانک مرکزي از برگزاري ششمين همايش سالانه بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت در روزهاي 13 و 14 ديماه 95 در تهران خبرداد.
به گزارش عصرایران، علي ديواندري در جمع خبرنگاران اعلام کرد: وزراي امور اقتصادي و دارايي، ارتباطات و فناوري اطلاعات و رئيس کل بانک مرکزي سخنرانان روز افتتاحيه ششمين همايش بانکداري الکترونيک خواهند بود.
وي با بيان اينکه چهرههاي برجسته داخلي و خارجي در اين همايش سخنراني خواهند داشت، افزود: 10 ميزگرد تخصصي و 14 کارگاه نيز در حاشيه ششمين همايش بانکداري الکترونيک برگزار خواهد شد و از ابعاد مختلف به مسائلي مانند اقتصاد مشارکتي، اتصال به نظامهاي پرداخت بينالمللي و... پرداخته خواهد شد.
ریيس پژوهشکده پولي و بانکي با بيان اينکه 235 مقاله از افراد مختلف به دبيرخانه همايش بانکداري الکترونيک رسيده است، افزود: 153 مقاله مورد ارزيابي اوليه قرار گرفت و از ميان آنها 73 مقاله اصلي دريافت شد؛ تعدادي از مقالات بعد از ارزيابي نهايي براي ارائه در همايش انتخاب خواهند شد.
وی برگزاري جشنواره مرحوم محسن نوربخش رئيس کل اسبق بانک مرکزي را از ديگر محورهاي ششمين همايش بانکداري الکترونيک عنوان کرد و افزود: از بين 13 بانک و 19 شرکت فعال در زمينه ICT حداکثر از 3 بانک و 3 شرکت با نظر هيات داوران تجليل و قدرداني خواهد شد.
بحث و بررسي نقشه راه بانکداري الکترونيک
ديواندري در ادامه اين نشست خبري در پاسخ به سوالي درباره بدبيني به بانکداري الکترونيک در بين بخشي از مسئولين، گفت: بانکداري الکترونيک نيز چالشهاي خاص خود را دارد، زيرا در اين زمينه تنها بانک ها نيستند و سياستگذار بايد زيرساختهاي فناوري اطلاعات را تأييد کرده و شرکتهاي قدرتمندي براي طراحي نرمافزار اقدام کنند. وي ادامه داد: بهتر است از واژه دشواري براي همه نهادها و دستگاهها به جاي بدبيني استفاده شود.
وی در پاسخ به سوال ديگري درباره استفاده بانکها از بستر شبکه ملي ارتباطات براي ارائه خدمات بانکي اظهارداشت: مسئولين حاکميتي و سخنرانان کليدي در بخش ICT درباره اين موضوع و مسائل مرتبط با آن صحبت خواهند کرد.
دبير ششمين همايش بانکداري الکترونيک درباره محور ارتباطات بينالمللي بانکي در همايش و برخي از محدوديتهاي باقيمانده در دوره پسابرجام براي نقل و انتقال دلار، اظهارداشت: در همايش موضوعاتي مانند اتصال سیستم بانکی به سامانه سوئيچ بانکی کشورهاي همسايه (شرکتهای ارایهدهنده خدمات پرداخت) به ويژه کشورهايي که تردد مسافر ايراني به آنها زياد است، مطرح خواهد شد.
ديواندري در پايان گفت: نياز نيست تبديل ريال به ارزهاي ديگر الزاماً در ابتدا به دلار انجام شود.
برنامههاي نخستين جشنواره تصويرسازي بانکداري الکترونيک
در ادامه این نشست، دبير نخستين جشنواره تصويرسازي بانکداري الکترونيک با اعلام برنامههاي اين جشنواره از برگزاري نمايشگاهي از آثار هنرهاي تجسمي در حاشيه همايش بانکداري الکترونيک در سال آينده خبر داد.
بهرام کلهرنيا يکي از معيارهاي توسعهيافتگي را ميزان دسترسي مردم به آثار هنري عنوان کرد و افزود: امروزه آثار هنري وارد زندگي مردم شده است.
وی حذف توليدات هنري را عاملي براي فلج شدن زندگي اجتماعي دانست و تاکيد کرد: اقدامي که امروز با برگزاري جشنواره تصويرسازي آغاز شده است، نتايجش در دراز مدت براي نظام بانکي مشخص خواهد شد.
کلهرنیا زمان دريافت آثار هنري براي اين دوره را محدود توصيف کرد و در عين حال افزود: بلندپروازي جشنواره تصويرسازي آنجاست که سال آينده همايش بزرگي از آثار هنرهاي تجسمي در حاشيه همايش بانکداري الکترونيک برگزار خواهد شد.
به گفته دبير نخستين جشنواره تصويرسازي، نمايشگاهي از آثار رسيده به جشنواره امسال در حاشيه همايش بانکداري الکترونيک در برج ميلاد برگزار ميشود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۷ دی ۱۳۹۵ - 27 December 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]