تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر لحظه ای که بر فرزند آدم بگذرد و او به یاد خدا نباشد روز قیامت حسرتش را خواهد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817402633




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنایع‌دستی با عمر ۷ هزار ساله موزه اختصاصی ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: صنایع‌دستی با عمر ۷ هزار ساله موزه اختصاصی ندارد
معاون صنایع دستی کشور در سومین همایش تجلیل از هنرمندان هنرهای سنتی، کمترین خواسته این افراد را مستمری، بیمه و اختصاص یک موزه برای هنری هفت هزار ساله دانست.

به گزارش مهر، بهمن نامورمطلق در سومین همایش تجلیل از پیشکسوتان هنرهای سنتی و صنایع دستی، جهان بدون هنرمندان را فاقد زیبایی دانست و افزود: ما به وجود هنر نیاز داریم تا زندگی‌مان، امید و معنا پیدا کند. هنرمند با خلق هنر تنها به آفرینش یک اثر زیبا نمی‌پردازد بلکه هر بار به خلق خود هم می‌پردازد چرا که به واسطه اثر هنری‌اش هنرمند است.

وی با اشاره به تفاوت هنرمندان صنایع دستی با دیگر هنرمندان گفت: غربی‌ها در تحقیر دست پیشقدم بودند و انسان را با ذهن تعریف کردند، به همین خاطر کارهای خود را به مهاجران و ماشین سپردند و هر روز افسرده‌تر از روز پیش شدند. اگرچه این اندیشه در میان صوفیان و برخی شاعران بزرگ ما نیز وجود داشته است. برای مثال وقتی مولانا می‌گوید «ای برادر تو همه اندیشه‌ای، مابقی خود استخوان و ریشه‌ای» اصالت را به ذهن و اندیشه انسان‌ها می‌بخشد و دست را کوچک می‌کند، در حالی که پیامبر ما دست را بوسیده و به آن ارزش و اعتبار داده است و هنرمندان صنایع دستی، هنرمندانی هستند که علاوه بر ذهن و اندیشه خود، با دست خود به خلق آثار تازه می‌پردازند.

معاون صنایع‌دستی کشور با اشاره به اینکه به جز هنرمندان فعال در زمینه قالیبافی، یک میلیون هنرمند در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی و هنرهای سنتی فعالیت می‌کنند، گفت: این افراد کمترین خواسته را از بدنه دولت و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دارند. آنها از ما می‌خواهند که در درجه اول جایگاه اجتماعی‌شان برگردانده شود و فرزندانشان راه پدران خود را ادامه دهند. مسئله دیگری که خواهان آن هستند، مسئله حقوق و بیمه است. در شرایط کنونی حداقل رسیدگی از سوی سازمان به این هنرمندان برجسته، مستمری و بهبود وضعیت بیمه آنان است.

نامورمطلق همچنین راه‌اندازی یک موزه صنایع‌دستی را خواسته هنرمندان برشمرد و افزود: در سرزمینی که هفت هزار سال پیشینه صنایع دستی دارد، موزه‌ای به صنایع دستی تعلق نگرفته و این خواسته زیادی نیست و تلاش ما این است که صدای هنرمندان را به گوش مسئولان بالاتر برسانیم و از آنها بخواهیم تا تدبیری برای برآورده کردن خواسته‌های هنرمندان در نظر بگیرند.

عبدالمجید شریف‌زاده رئیس مرکز ملی فرش نیز در ادامه بیان کرد: امیدوارم شرایط احقاق حق فراهم آید و فضایی مناسب‌تر برای کار و زندگی هنرمندان فراهم شود.

رئیس مرکز ملی فرش گفت: هنرمندان پیشکسوت در نخستین مراسم تجلیل از خود، خواسته‌هایشان را مطرح کردند اما هنوز این خواسته‌ها برآورده نشده است. امید ما این است که مسئولان بالادست، صدای هنرمندان را بشنوند و شرایط بهتری را برای آنان فراهم آورند.




تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۰۷ دی ۱۳۹۵ - 27 December 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن