تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817418006




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش سلطان احمدی به حذف «جناب خان»


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
واکنش سلطان احمدی به حذف «جناب خان»
واکنش سلطان احمدی به حذف «جناب خان» محبوبیت «جناب خان» بیش از هر کسی مدیون طنازی شخص محمد بحرانی است و شکی در این نیست. این را نه سعید سالارزهی می‌تواند منکر شود و نه هیچ کس دیگر.


به گزارش فرهنگ نیوز، امیر سلطان احمدی مشاور کارگردان بخش عروسکی برنامه «خندوانه» در فصل دوم و سوم و همچنین نویسنده و کارگردان بخشی از سریال عروسکی «کوچه مروارید» در یادداشتی آورده است:
 
«شادی حسی درونی است. می‌تواند به هیچ کدام از اتفاقات پیرامون ما ربطی نداشته باشد. به زعمِ من ناچیز، دنیا بدون چاپلین‌ها و باستر کیتون‌ها و لورل‌ هاردی‌ها و «جناب خان»‌ها هم می‌تواند دنیای شادی باشد. قانون این است: ان اولیاء الله لاخوف علیهم و لا هم یحزنون. یعنی ترس و حزن در هیچ شرایطی مجاز نیست که این دو آدمی را به امراض مختلف مبتلا می‌کنند.
 
ترس از دست دادن کاراکتر شیرینی به نام جناب خان برای هیچ کدام ما مجاز نیست. از خالقین او گرفته تا مخاطبان. او در تخیل همه ما در حال زندگی کردن است. عروسک مجازی است. کل این دنیا مجازی است. این را هم کوانتوم می‌گوید و هم عرفان. برای من کمترین که 16 سالی است محمد بحرانی را می‌شناسم مشخص است که او فردی است بسیار مستعد، حتی نابغه. البته به زعم من هر انسانی به نوعی دارای نبوغ است ولی هر کدام از ما در زمینه‌ای. در این که محبوبیت این کاراکتر بیش از هر کسی مدیون طنازی شخص محمد بحرانی است شکی نیست. این را نه سعید سالارزهی می‌تواند منکر شود و نه هیچ کس دیگر. در این که محمد سالهاست به گویش جنوبی تسلط دارد و گوش موسیقی بسیار قدرتمندی دارد هم تردیدی نیست.
 
من می‌دانم که پیشنهاد حضور کاراکتری در کوچه مروارید که جنوبی صحبت کند مربوط به محمد بحرانی است. همانطور که سالهای سال است با صدای گرمش در پروژه‌های مختلف جنوبی می‌خواند و اما سعید سالارزهی ... به نظر من او شخصی است که با هزاران نیت خیر پروژه «کوچه مروارید» را کلید زد. از سرمایه شخصی هزینه کرد که کاری ماندنی برای بچه‌ها خلق کند. برای شخص من هر دوی آنها بسیار دوست داشتنی هستند. محمد به عنوان رفیق قدیمی و مهربانم و سالارزهی به عنوان برادری بزرگتر. من می‌دانم که فقط خداوند است که از سر دلها آگاه است ودر عین حال ستارالعیوب. هیچ کس علاقه‌ای ندارد که جلوی میلیون‌ها ایرانی بایستد و شادی را از آنها بگیرد. نه سعید سالارزهی، نه محمد بحرانی و نه رامبد جوان. از منظر من محبوبیت این عروسک محصول یک کار گروهی است و نمی‌توان هیچ کدام از اعضای گروه را خواسته و ناخواسته حذف کرد. از تمامی کسانی که در سری اول خندوانه باعث شدند که این برنامه پربیننده شود و شاید الان در مجموعه حضور ندارند گرفته تا تمامی اعضای اتاق فکر «کوچه مروارید» در این موفقیت سهیم هستند. قضاوت کار مشکلی است. حتما هر کدام از طرفین دعوا خود را محق می‌دانند که مصاحبه می‌کنند و بیانیه می‌دهند. اکنون می‌توان در مورد چگونگی شکل گیری کاراکتر جناب خان یک کتاب 500 صفحه ای نوشت. اما این ها مهم نیست. این که من نوعی چند درصد در موفقیت این کاراکتر سهم داشتم پشیزی ارزش ندارد. تمام این موقعیت‌ها تنها به این دلیل دارای ارزش است که فرصتی را برای خودشناسی ما فراهم می‌کند. که بفهمیم که تا چه اندازه ظالمیم؟ تا چه اندازه می‌توانیم بدون اطلاعات کافی در مورد هم نوعمان قضاوت کنیم؟ چه مقدار قدرت طلبیم؟ چقدر دنبال ثروتیم؟ یا چقدر ایثار می‌کنیم؟ چه اندازه دنبال کسب آگاهی هستیم؟ آیا می توانیم از وابستگی های عاطفی مان به سادگی دل بکنیم؟ و هزار سوال دیگر که تا در چنین موقعیت‌هایی قرار نگیریم پاسخی برای آنها نمی‌یابیم».
 
 
 


منبع: فارس


95/10/5 - 18:01 - 2016-12-25 18:01:10





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن