واضح آرشیو وب فارسی:اکوفارس: اکوفارس: معاون وزیر اقتصاد با تقدیر از عملکرد بانک تجارت در پیشبرد برنامه های کلان اقتصادی کشور ، تاکید کرد : ذهنیت فعالان کسب و کار از دیرباز نسبت به بانک تجارت و خدمات این بانک مثبت بوده است ، چنانکه مدیران و کارکنان این بانک به لحاظ برخورداری از دانش تخصصی و اشراف بر قوانین و دستورالعملها در نظام بانکی کشور سرآمد هستند .
به گزارش اکوفارس به نقل از گروه بانک و بیمه پول نیوز، حسین قضاوی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در امور بانکها ، بیمه ها و شرکتهای دولتی که روز شنبه چهارم دیماه در سمینار سراسری مدیران و مسئولین این بانک سخن می گفت با ارائه تحلیلی از وضعیت کلی اقتصاد کشور گفت: سال 95 ، از بسیاری جهات نقطه ی عطفی در اقتصاد کشور محسوب می شود و شرایط این سال را می توان با شرایط اقتصاد کشور پس از پایان جنگ تحمیلی مقایسه کرد ، با این تفاوت که امروز درهم تنیدگی نظام مالی بین المللی بسیار بیشتر شده و تاثیر قدرتهای بزرگ اقتصاد جهانی بر موضوعاتی نظیر سرمایه گذاری خارجی در کشورها بسیار ملموس تر از گذشته است .
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به تاثیرات مثبت ناشی از برجام در بهبود شرایط کلی اقتصاد و فضای کسب و کار در کشور گفت : طی سالهای تحریم ، حدود ده تا پانزده درصد از تولید ناخالص داخلی کشور صرف تامین هزینه مبادلات خارجی کشور می شد ، ضمن آنکه روی آوردن ناگزیر بانکها و دیگر مجراهای تجارت خارجی به شبکه های غیررسمی مبادلات بین المللی را به همراه داشت .
وی افزود : با تحقق برجام ، دولت مانع سیاسی بازگشت کشور به نظام مالی بین المللی را از میان برداشت ، اما باید توجه داشته باشیم که آثار اقتصادی این توافق به تدریج پدیدار خواهد شد .
قضاوی در ادامه چهار شاخص اصلی ارزیابی اقتصاد کشور را رشد اقتصادی ، تحولات قیمتی ، وضعیت بخش خارجی اقتصاد و وضعیت اشتغال برشمرد و گفت : هرگاه این چهارشاخص وضعیت مطلوبی پیدا کنند آنگاه می توان گفت اقتصاد کشور در مسیر درستی قرار گرفته است .
وی با اشاره به اینکه برجام امکان بهره گیری از ظرفیتهای خالی اقتصاد کشور را فراهم آورده است ...
[ مشاهده متن کامل تاکید بر افزایش اثربخشی بانک تجارت در اقتصاد در پایگاه خبری تحلیلی صنعت و اقتصاد ایران ]اخبار پیشنهادی:
شنبه ، ۴دی۱۳۹۵
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اکوفارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]