تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خدايا روزى كن مرا محبّت خودت و محبّت دوستدارانت را و محبّت آنچه مرا به تو نزديك مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817433493




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بانک مرکزی به ۱۰ بانک تذکر کتبی داد | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: بعد از تصویب کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات توسط شورای پول و اعتبار، بانک مرکزی به حدود ۱۰ بانک برای رعایت نرخ اعلامی این شورا تذکر کتبی داد.

به گزارش تراز ،، فرشاد حیدری پیرامون نظام بانکی اظهارداشت: هدف اصلی از نظارت حفظ سلامت نظام بانکی و ثبات مالی در شبکه بانکی با مدیریت ریسک درون بانک‌ها است.

 

معاون نظارتی بانک مرکزی افزود: این مدل آخرین‌مدل نظارتی در مراکز و مجامع علمی جهان است ازاین‌رو نظارت بر ریسک درون بانک ازجمله ریسک نقدینگی، سرمایه‌گذاری و عملیاتی مسئله اساسی است.


حیدری تصریح کرد: در راستای این نظارت بر اساس آیین‌نامه‌هایی که به شبکه بانکی کشور ابلاغ می‌شود بر اساس اصول حاکمیت شرکتی باید به بانک‌ها اجازه داد در چارچوب قوانین و مقررات بتوانند در درون بانک اعمال حاکمیت کنند.


وی خاطرنشان کرد: آنچه در ذهن مردم از نظارت بانکی متبادر می‌شود به‌طور عمده به عملکرد تسهیلات دهی خرد بانک‌ها برمی‌گردد و شبکه بانکی در اعطای تسهیلات خرد به مردم نتوانسته پاسخگوی نیاز تمام مردم باشد ازاین‌رو در این بخش با نارضایتی مردم مواجه هستیم.


معاون سیف تاکید کرد: نظارت بانک مرکزی بر بانک‌ها جدی، قاطع و سخت‌گیرانه است که نمونه آن در کنترل‌هایی که امسال در مجامع بانک‌ها صورت گرفت، مشهود است.
وی گفت: اکثر اعتراضات در نظارت بانک مرکزی به نرخ سود بانکی مربوط است از این رو رابطه نرخ تورم و نرخ سود تسهیلات در حال حاضر در کشور مبنای علمی ندارد، بنابراین تعیین نرخ سود تسهیلات باید بر اساس نظام عرضه و تقاضا صورت گیرد.


حیدری افزود: با عرضه بیشتر پول و به تعادل رسیدن بازارهای مالی، شاهد کاهش بیشتر نرخ‌ها خواهیم بود به‌نحوی‌که تعادل در هیچ بخشی از بازار نیز به هم نخورد.
معاون نظارتی بانک مرکزی خاطرنشان کرد: پس از ابلاغ نرخ 18 درصد سود تسهیلات از سوی شورای پول و اعتبار به شبکه بانکی نظارت بانک مرکزی به عملکرد بانک‌ها در سراسر کشور در این حوزه، آغاز شد.


وی اعلام کرد: بعد از تصویب کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات توسط شورای پول و اعتبار، بانک مرکزی به حدود 10 بانک جهت رعایت نرخ اعلامی این شورا تذکر کتبی داد و دستورات اصلاحی لازم را نیز به آن‌ها ابلاغ کرد.


حیدری ادامه داد: بازرسین بانک مرکزی نیز موارد تخلف را مورد رسیدگی قرار دادند تا اصلاحات لازم در مورد نرخ اعلامی به عمل آید.


وی در ادامه با اشاره به اینکه، بانک‌ها از محل سود سپرده 15 درصد و تسهیلات 18 درصد می‌توانند 3 درصد حق‌الوکاله دریافت کنند، اظهارداشت: بانک‌های تجاری سیاست‌گذار پولی نیستند، لذا تعیین نرخ سود بانکی در شورای پول و اعتبار صورت می‌گیرد.


حیدری یادآور شد: روزانه ده‌ها شعبه بانکی مورد نظارت و رسیدگی قرار می‌گیرد و در حال حاضر 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات در شبکه بانکی به 13 هزار بنگاه کوچک و متوسط اعطا شده است.


معاون نظارتی بانک مرکزی تاکید کرد: بلوکه کردن بخشی از وجه تسهیلات تخلف محسوب می‌شود ازاین‌رو بانک‌های متخلف نیز توبیخ می‌شوند.
وی برداشت از منابع بانک مرکزی از سوی بانک‌ها را روند مناسبی ندانست و گفت: این روند آثار تورمی بالایی دارد و همچنین جرائم و تخلفات بانکی در هیات انتظامی بانک‌ها مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.


حیدری با اشاره به نظارت بانک مرکزی به‌ صورتهای مالی بانک ها در سال جاری اظهارداشت: نظارت بانک مرکزی به این روند بسیار سخت‌گیرانه اجرا شد ازاین‌رو مجامع عمومی بانک‌ها با 3، 4 ماه تأخیر انجام شد.


وی با بیان اینکه صورت‌های مالی را شفاف کرده‌ایم، ادامه داد: بانک‌های تجاری صورت‌های مالی خود را منتشر کرده‌اند.


معاون نظارت بانک گفت: بانک مرکزی به دنبال حفظ حقوق سپرده‌گذاران است ازاین‌رو 330 هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج پرداخت‌شده و 650 هزار نفر در نوبت دریافت هستند.


وی با اشاره به عملکرد شبکه بانکی در سال جاری گفت: در 7 ماه گذشته 3 هزار و 900 میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت‌ شده است. بانک‌ها 70 هزار میلیارد تومان سرمایه‌ دارند به‌طوری‌که از این رقم 40 درصد می‌تواند برای امور شرکت داری و غیره صرف شود.


منبع: بانکداران

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 4 دى 1395 - 09:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن