تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حسـد ورزى به یکـدیگـر بپـرهیزیـد، زیـرا ریشه کفـر، حسـد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867852593




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معمای درگیری مرگبار در سوپرمارکت


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: مرد جوان که متهم است در مغازه‌اش خون به پا کرده است با نقص حکم قصاصش برای دومین بار پای میز محاکمه قرار گرفت.



به گزارش جام‌جم، رسیدگی به این پرونده از 28 شهریور سال 85 و به دنبال قتل مردی در جریان درگیری خیابانی در دستور کار پلیس اسلامشهر قرار گرفت. ماموران پس از حضور در محل و تحقیقات میدانی متوجه شدند مرد جوان بر اثر اصابت ضربه جسم تیز به پایش و خونریزی جان باخته است. برادر مقتول با شروع تحقیقات گفت: برادرم در جریان درگیری با مردی به نام مهران 27 ساله که صاحب یک سوپرمارکت است، زخمی و کشته شد. با شناسایی هویت عامل قتل، تحقیقات برای دستگیری او ادامه داشت تا این‌که در نخستین روز اسفند سال 91 ماموران متوجه شدند مهران به اتهام موادمخدر دستگیر و زندانی شده است. مهران به پلیس آگاهی منتقل و در بازجویی‌ها مدعی شد در زمان قتل چاقو نداشته و نمی‌داند مقتول چطور زخمی شده است. پرونده با صدور کیفرخواست به اتهام قتل به شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. متهم در جلسه دادگاه مدعی شد، قتلی انجام نداده و مقتول با شیشه به سمتش حمله و او را مجروح کرده است. در جریان این درگیری شیشه به پای مقتول خورده و باعث مرگش شده است. قضات دادگاه ادعای متهم را نپذیرفته و او را به قصاص محکوم کردند. با اعتراض متهم، پرونده به دیوان‌عالی کشور فرستاده شد و قضات دیوان‌عالی مجازات او را نقص و پرونده را برای رسیدگی دوباره به دادگاه ارسال کردند. این در حالی است که پزشکی قانونی در نظریه نهایی خود اعلام کرده، جراحت امکان دارد با شیشه رخ داده باشد. دیروز مهران برای دومین بار در شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه قرار گرفت. در این جلسه که به ریاست قاضی اصغر عبداللهی و با حضور کیخا، قاضی مستشار برگزار شد، اولیای دم درخواست قصاص کردند. سپس متهم در جایگاه قرار گرفت و در دفاع گفت: مقتول روز حادثه به مغازه‌ام آمد و برنج خواست که به او برنج ندادم. او هم مغازه را ترک کرد. چند دقیقه بعد همراه برادرش به مغازه بازگشت و با شیشه‌ای به طرفم حمله کرد و ضربه‌ای به شکم و سرم زد که به بیمارستان رفتم و بخیه کردم. مدارک آن هم موجود است. من آن زمان در حال تی کشیدن مغازه بودم و نمی‌دانم او چطور مجروح شد. من مرتکب قتل نشدم و در مدت پنج سال هم در خانه‌ام بودم و فرار نکردم. در ادامه تعدادی از شاهدان در دادگاه حاضر شده و به تشریح روز حادثه پرداختند. با توجه به این‌که بقیه شاهدان در دادگاه حاضر نشده بودند، رئیس دادگاه جلسه را تجدید کرد تا اظهارات آنها نیز گرفته شود.




پنج شنبه 2 دی 1395 ساعت 22:25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن