محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832022703
آقای رئیس جمهور! در برابر گرگ باید شمشیر زد، نه ضجه نداری | پایگاه خبری تراز
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در نامه ای به روحانی تاکید کرد: امروز که ۱۲۱۵ روز از عمر حیات دولتتان میگذرد شما دیگر نوسفر نیستید ۱۲۱۵ روز با تخفیف یعنی ۱۲ وعده صد روزه!
به گزارش تراز ، دانشگاه امام صادق (ع) درنامه ای به رئیس جمهور تاکید کرد: به نیروهای جوان میبایست اعتماد میکردید، شما قوام دولت خود را به قیام ژنرالهای پیر و خستهای گره زدید که بینفع و باضرر در خط مقدم دیپلماسی سیاسی و فرهنگی و اقتصادی مذاکره میکردند، آقای رئیس جمهور در برابر گرگ باید شمشیر زد، نه ضجهی التماس و نداری.
متن این نامه نامه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
آقای رئیسجمهور سلام!
از روزی که طفل بشر پا به عرصه حیات و هستی نهاد هماره نظارهگر فراز و فرود، نضج و حضیض روزگاران بودهایم. هرروزگاری یادگار ایامی است که بهار سبزش، برگریزان خزان را نیز به دنبال داشته است و تنها خزانی میتواند از مرگ تدریجیاش رهایی یابد که در برهوت غیرت و استقامت چونان سرو آزادانه بایستد و منت خاک نکشد.
در این ایام، که پاییز، عمرش را به زمستان میدهد و روزهای سرد و گرفتهای را سپری میکنیم، بر آن شدیم که من باب «وذکّر فإنّ الذّکری تنفع المؤمنین» نکاتی را خدمتتان یادآور شده و دقایقی را با رئیس جمهورمان به درددل بنشینیم.
۱. جناب آقای رئیس جمهور! امروز که ۱۲۱۵ روز از عمر حیات دولتتان میگذرد شما دیگر نوسفر نیستید.۱۲۱۵ روز با تخفیف یعنی ۱۲ وعده صد روزه!
آقای رئیس جمهور! شما وعده دادید و فرمودید که: «اساس کشور بایدبر اساس قانون و ادامه آن دارای شفافیت باشد و این میتواند اعتماد لازم را در یک جامعه به وجود آورد.» در حالی که ما آن چه دیدیم برخلاف فرمایشتان بود. در این چند سالِ دولتتان کرارا شاهد پنهانکاری و محرمانهانگاری در بسیاری از امور دولتی بودهایم. دولت شما علاقه زیادی به محرمانه کردن قراردادها و اسنادِ همکاری چند جانبه از خود نشان داده است، از توافقنامههایی مثل برجام گرفته تا قراردادهای نفتی؛ در حالی که امروزه در کشورهای نفتی آفریقایی که بنابر نظر برخی از آقایان شاید جزء کشورهای غیر پیشرفته محسوب شوند جلسات مذاکرات نفتی شان علنی بوده و برای مردمشان منتشر میشود. آقای رئیس جمهور اگر همه چیز درمسیر قانونی انجام شده باشد، چرا باید از شفافیت گریزان باشید؟ قانونگریزی پنهانکاری دارد، نه قانونپذیری! چرا ما باید متن جزئیات فتح الفتوحِ برجام را اول بار از طرف آمریکایی دریافت کنیم؟ چرا باید چشم آبی های غربی و آمریکایی هایِ پیمان شکنِ بدعهد از جزئیات توافق مطلع باشند اما مردم و متخصصان دلسوز کشور حق کسب اطلاع در این مورد را نداشته باشند، چه برسد به اظهار نظر.
آقای رئیس جمهور!
حقوقهای نجومیای که اولین بار در دولت شما سرباز کرد، یکی از معدود مواردی بود که بیشترین لطمه را به اعتماد مردم به نظام وارد کرد، حقوقهایی که با تایید «وزیر اقتصاد و دارایی» و «معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی» دولت شما توجیه قانونی به خود گرفت، من باب «أکل مال به باطل» نه قانونی بود و نه مشروع! و این آیا یعنی «به وجود آوردن اعتماد لازم درجامعه؟»
آقای رئیس جمهور «لم تقولون ما لا تفعلون»؟ چرا از اعتماد مردم به نظام دم میزنید ولی در عمل، آنها را به بیاعتمادی به نظام دعوت میکنید؟
۲. آقای رئیس جمهور شما فرمودید: «عدالت یعنی یک مسئول یک هواپیمایی برمیدارد فقط زن و بچههای خود و خبرنگاران را همراه خود به سفری نبرد، بلکه کارآفرینان را در آن سفر به همراه داشته باشد؛»
جناب آقای روحانی از قید «زن و بچههای خود» که بگذریم، از نرخ بیکاری و ورشکستگی و محرومیت کارآفرینان از ظرفیت داخلی که نمیتوان گذشت؟ طبق آمار صندوق بینالمللی پول رتبه جمهوری اسلامی ایران در آمار بیکاری از ۲۹ به پله ۲۲ نزول پیدا کرده و این یعنی حمایت از اشتغال و کارآفرینی؟ آقای رئیس جمهور کارخانهها و کارگاههای تولیدی که در حیات اقتصادی کشور چندین دهه قدمت داشتند، درهوای سرد پسابرجام به زمین گرم تعطیلی نشستند.
برای نمونه کارخانه ارج(باقدمتی نزدیک به ۸۰ سال)، کارخانه پارس کروم خزر (تولیدکننده املاح کرومکه تنها تولید کننده سولفات بازیک- مواد اولیه چرمسازی در خاورمیانه است)، کارخانه قند ورامین، کارخانه قو، کارخانه پارس، کارخانه فولاد سهند و... تنها چند نمونه اندک از باقدمتترین صنایع تولیدی کشور هستند که به ورطه تعطیلی کشیده شدهاند.
آقای رئیس جمهور!
این موارد تنها چند مورد از ۶۰ درصد کارخانجات تولیدی کشور بوده که به صورت تعطیل یا نیمه تعطیل درآمدهاند.
۳. آقای رئیس جمهور!
شما در ایام آغازینی که نوسفر بودید فرمودید: «هیچ کشوری بدون ارتباط فعال و سازنده با جهان توسعه نخواهد یافت و با انزوا، رشد و پیشرفت امکانناپذیر است. ما میتوانیم در سیاست خارجی، روابط خود را با دنیا به صورت مناسبی در بیاوریم، روابط خارجی آرزو نیست که کسی دنبال آن باشد، روابط خارجی، شناخت جهان دیدن واقعیتهاست، ترسیم برنامه است، هزینه و فایده کردن است، قدم به قدم پا را جلو گذاشتن است.»
اما باید بگویم که دایرۀ المعارف واژگان شما با دایرۀالمعارف واقعی عرصه حکومتداری در عالم بین الملل به اندازه مدار خط استوا فرق میکند. عالم بین الملل عالم واقعیتهاست نه شعارها. جناب رئیس جمهور ارتباط فعال و سازنده در عرصه بینالمللی به معنای تعامل طرفینی است، ولی تعامل ما با بیرون مرزها تعامل یک طرفه بوده است، به این معنی که برای کشورهای غربی و شرکتهای خارجی، سازنده و مفید و برای داخل کشور مخرب بود، «روابط مناسب» یعنی پیشرفت اقتصاد مملکت همراه با تقویت تولید داخل و سرمایهگذاریهای زیرساخت کشور.
سرمایهگذاری شرکتهای پوشاک ترک در کشور، تفاهم همکاری سرمایهگذاری مشترک شرکت پژو- سیتروئن و کارخانه ایران خودرو مبنی بر سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیون یورو (۴۳۶ میلیون دلار) در ایران، سرمایهگذاری صددرصدی شرکت ایتالیایی دانیلی جهت طراحی و تولید قطعات فولاد، اعطای ارائه سرویس و پخت و پز غذاهای مسافران (کترینگ ریلی) در سیستم حمل و نقل ریلی کشور به یک شرکت اتریشی! و... تنها چند نمونه از مصادیق فراوان وابستهسازی داخل به خارج است. که از غذای مسافران قطارها و پوشاک تابستان و زمستان گرفته تا خودرویهای خارجی و صنایع زیر ساخت در این ماراتنِ سرمایهگذاریِ شرکتهای خارجی دیده میشود.
گشودن دروازههای کشور به روی شرکتهای خارجی امر نامبارکی نیست، آنجا نامبارک میگردد که چشم آبیهای خارجی از هموطنان داخلی خونشان رنگینتر میشود. در اقلامی که قابلیت و اقتدار تولید آنها در داخل وجود نداشته وهزینه تولید آنها مقرون به صرفه نیست، میتوان از علم شرکتهای خارجی بهره جست، آن هم مدقانه و به صورت مهندسی شده. وزارت خزانهداری آمریکا در دستورالعمل جدید خود گفته است در صورت نقض برنامه جامع اقدام مشترک و احیای مجددتحریمها، شرکتهای غیر آمریکایی که در ایران فعالیت میکنند تنها ۶ ماه برای خروج از ایران فرصت دارند.
این یک زنگ خطری است برای دولتمردانی که با محرومسازی شرکتهای داخلی از معادلات اقتصادی و تجاری داخلی و تقدیم مگاپروژههای داخلی به بیگانگان، در حال قتل عام توانمندی داخلی هستند.
دو سوال: آیا اگر شرکتهای خارجی ظرف مدت شش ماه کشور شما را ترک کردند اولا امکان احیای این ظرفیت ذبح شده وجود دارد؟ در ثانی برای امرار معاش و ابقای حیات مملکت به هر خارو خاشاکی متوسل نمیشوید تا آنجا که وطنمان را به تنفروشی وادار کنید؟
چهارم؛ جناب رئیس جمهور! شما فرمودید: «چپ و راست فرقی نمیکند برای مسئولیت فرد متدین، دلسوز و کسی که قانون اساسی را قبول دارد و دلش میسوزد را باید به کار گماشت.»
اما در آغاز دولتتان شاهد تغییر اتوبوسی که نه، تغییر واگنی مناصب دولتی بودیم، که اگر از این تغییرات چشم بپوشیم، از گماشتن افرادی که نه تنها مراعی قانون نبودند، بلکه دستی بر آتش فتنه ۸۸ و بی قانونی نیز داشتتهاند، نمیشود به آسانی گذشت.
اینها فقط چند مورد از دهها مواردی بود که ذکر تمام آنها اطاله کلام میشود. مواردی همچون دامن زدن و گستردن اقتصاد تک محصولی(که به پاشنه آشیلی برای نظام تبدیل شده است) وعدم اهتمام به اقتصاد مقاومتی دربرنامهریزیها و بودجهبندیها، اکتفا کردن برنامه ششم توسعه به ارائه احکام اجرایی آن و وجود نواقص و اشکالات اساسی در آن (من جمله تعارض برنامه ششم با مفاهیم الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، تعارض این لایحه با اسناد بالادستی ـاز قانون اساسی تا سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب قانونی کردن پروژه نفوذ در کشور، عدم انسجام و تناقضات قسمتهای مختلف برنامه با یکدیگر)، وجود کابینهای با ژنرالهای پیر و خسته، عدم توازن بین عرضه و تقاضای نیروی کار در بازار نیروی کار(که یک طرف مسئله به بحران بیکاری میانجامد و طرف دیگر آن عدم تربیت نیروهای متخصص بانیازهای کشور را در پی دارد)، مسئله قیمتگذاری و نظارت بر بازار و انطباق بین واحدهای نظارتی و واحدهای نظارت شده، عدم حمایت از تولید ملی و اقتصاد دانشبنیان در ذیل مسائل فرهنگ اقتصاد (چه در فضای مصرفکنندگان و چه مسئولین)، ناکارآمدی و عدم شفافیت نظام مالیاتی (نظام مالیاتی یک کشور تنها در بدترین حالت خود میتواند نسبت به بیکاری و اشتغال، کمبود سرمایه، تورم و فرار مالیاتی بیتفاوت باشد)، بیکاری و رکود حاکم بر اقتصاد کشور، مساله مفاسد اقصادی و سیاسی و انفعال حقوقی و قضایی قوه مجریه دربرابر آن، بی تدبیری در مسائل مربوط به صادرات و واردات(مناطق آزاد، گمرک، قاچاق کالا و...)، عدم توجه به بحرانهای پیش رو(به خصوص بحران جمعیت و کم آبی)، مشکلات نظام پولی و بانکداری کشور(به صورت ویژه لایحه بانکداری اسلامی) و تامین اجتماعی و بیمه، فقر وتبعیض و شکاف طبقاتی(عدالت اقتصادی)، بی برنامگی و رکود در بخش اقتصادمسکن، مدیریت ناکارآمد مشکلات اقتصادی و اجرایی نظام سلامت و... از دیگر دست آوردهای دولت شما میباشد.
جناب رئیس جمهور! به توان و ظرفیت داخلی اعتماد کنید، آقای روحانی بر فرض اینکه تمام تحریمهای عالم –که محال است- لغو بشود و همه ممالک جهان با ما روابط حسنه برقرار کنند، اگر اقتصاد و بنیه های تولیدی ر ادرونزا نکرده باشیم، بازهم آب در هاون کوبیدهایم، چاه باید از خودش آب داشته باشد.
جناب رئیس جمهور! به نیروهای جوان میبایست اعتماد میکردید، شما قوام دولت خود را به قیام ژنرالهای پیر و خستهای گره زدید که بینفع و باضرر در خط مقدم دیپلماسی سیاسی و فرهنگی و اقتصادی مذاکره میکردند، آقای رئیس جمهور در برابر گرگ باید شمشیر زد، نه ضجهی التماس و نداری.
با این شرح ما مَضی که خودتان بر خلاف منویات خودتان عمل کردید دو حالت متصور است: شما یا به حرف های خودتان ایمان ندارید و وعده و وعید را تنها برای راندن حریف و فریب مردم میخواهید نه اعتلای کشور، که دراین حالت مردمسالاری را به مردمسواری تحریف معنایی کردهاید، یا این که این وعدهها و شعائر از سوی اتاق فکری دیگر دیکته میشوند که شما فقط عروسک خیمه شب بازی این نمایش هستید. که در دو حالت شما و دعای مردم!
آقای رییس جمهور بعد از بازی شطرنج، شاه و سرباز را در یک جعبه میگذارند، این صداقت است، خدمت و تقواست که سرنوشت ساز است. آقای روحانی آخر پاییز فرارسیده و فصل شمردن جوجه هاست. اکنون که به اواخر دولتتان نزدیک میشوید چه نیک است که به مسیری که آمده اید یک بار دیگر بنگرید و به محاسبه اعمال دولتتان بپردازید.
این نکته ها من باب تذکر و یادآوری بود، یادآوری مسیری که آمدهاید، باشد که بیاندشیم و از پیشینیان عبرت بگیریم و با نگاه به گذشته، آینده را بسازیم. امید است که قدردان گذشتگان بوده و اسباب خیر دعای آیندگان را برای خود فراهم کنیم، چرا که آیندگان تاریخ درباره ما به قضاوت خواهد نشست.
منبع: مهر
زمانبندی انتشار: 1 دى 1395 - 14:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
آقای رئیس جمهور! در برابر گرگ باید شمشیر زد، نه ضجه نداری
نامه بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع آقای رئیس جمهور در برابر گرگ باید شمشیر زد نه ضجه نداری شناسهٔ خبر 3856081 - چهارشنبه ۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۲ ۴۹ سیاست > احزاب و تشکلها jwplayer display inline-block; بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع در نامه ای به روحانی تاکید کرد اوعده رئیس کل برای ارزانی ارز! | پایگاه خبری تراز
تراز رئیسکل بانک مرکزی با اشاره به ارزانی نرخ دلار از ابتدای دیماه از برخی نااطمینانیها در مورد یکسانسازی نرخ ارز ابراز نگرانی کرد به گزارش تراز ولیالله سیف در حاشیه همایش انجمن حسابداران در جمع خبرنگاران در مورد یکسانسازی نرخ ارز گفت سیاست یکسانسازی نرهدف اصلی داماتو عدم دسترسی ایران به منابع ارزی است/ کماکان بعد از برجام هم به منابع ارزی دسترسی نداریم | پایگا
تراز شاه ویسی تصریح کرد طبق قانون داماتو حتی نباید یک سنت از درآمد صادرات نفتی ایران در اختیارش قرار بگیرد چرا که این درآمدها می تواند به ارتقاء توان تسلیحاتی دفاعی و هسته ای ایران بیانجامد به گزارش تراز ساسان شاه ویسی اقتصاددان و استاد دانشگاه درباره ارتباط توافق برجام با تواکنش رئیس صندوق توسعه ملی به برداشت ۳۳۰میلیون دلاری برای پیش پرداخت به بوئینگ | پایگاه خبری تراز
تراز رئیس صندوق توسعه ملی تصریح کرد بنده هم درباره احتمال برداشت از صندوق توسعه ملی برای قرارداد بوئینگ شنیدهام اما هنوز چیزی به دستم نرسیده است به گزارش تراز احمد دوست حسینی رئیس صندوق توسعه ملی در خصوص خبر برداشت 330 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی اظهار کرد هنوز درخواستیآقای رئیس جمهور! ۵ ماه از فرصت یک ماهه گذشت - سایت خبری تحلیلی شعار سال
بعد از طرح موضوع حقوق های نجومی مطالبات گسترده مردمی و رسانه ای دولت را بر آن داشت تا هر طور می تواند فضا را آرام کند از عزل چند مدیر تا وعده ها و بیانیه های متوالی وعده ها و بیانیه هایی که امیدهای بسیاری ایجاد کرد شعارسال بعد از طرح موضوع حقوق های نجومی مطالبات گسترده مردرئیس هیات مدیره هامبورگ، مدیر ورزشی جدید بندرنشین ها! - پایگاه خبری ورزشی نیوز
رئیس هیات مدیره باشگاه فوتبال هامبورگ مدیر ورزشی تیم حرفه ای های بندرنشین ها خواهد شد Source 01چهارشنبه ۲۴آذر۱۳۹۵طرح کاهش وزن کشتار مرغ در کشور | پایگاه خبری تراز
تراز مدیرکل دفتر امور طیور و زنبورعسل وزارت جهاد کشاورزی گفت با اجرای طرح کاهش وزن کشتار مرغ زمینه صادرات این محصول چند برابر می شود به گزارش تراز حبیب امینی اسفیدواجانی صبح سه شنبه در حاشیه گردهمایی مدیران امور طیور اظهارکرد در حال حاضر ۱۸ هزار واحد مرغ گوشتی و یک هزار و ۷۰استارت آپها و کار در دنیای نو | پایگاه خبری تراز
تراز ایدههای نوپا که امروز به نام استارت آپها بیشتر به گوشمان میرسد عمری کمتر از ۱۰سال در ایران دارند اما همین کسب و کارهای کوچک توانستهاند با درآمدهای بالا جایگاه خوبی را در اقتصاد از آن خود کنند به گزارش تراز ایدههای نوپا که امروز به نام استارت آپها بیشتر بهتسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای خرید اتوبوس | پایگاه خبری تراز
تراز معاون وزیر راه و شهرسازی گفت سازمان راهداری از محل منابع داخلی خود تسهیلات تا سقف 350 میلیون تومان با نرخ سود 8 تا 10 درصد به متقاضیان پرداخت میکند به گزارش تراز داود کشاورزیان امروز در نشست خبری حاشیه نمایشگاه راهسازی راهداری حمل و نقل و صنایع وابسته اظهارکارت سوخت در انتظار تصمیم مجلس | پایگاه خبری تراز
تراز مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه قیمت بنزین در سال جدید افزایش پیدا نمیکند درمورد حفظ یا حذف کارت سوخت نیز گفت درمورد کارت سوخت منتظر تصمیم مجلس هستیم به گزارش تراز عباس کاظمی امروز سهشنبه در حاشیه همایش بینالمللی CNG در پاسخ-
اقتصادی
پربازدیدترینها