تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودت را به داشتن نيّت خوب و مقصد زيبا عادت ده، تا در خواسته ‏هايت موفق شوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867920401




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وداع اهالی سینما با کارگردان جوان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: وداع اهالی سینما با کارگردان جوان
مراسم تشییع پیکر نیما طباطبایی، کارگردان و مستندساز جوان سینما برگزار شد.
باشگاه خبرنگاران جوان:مراسم تشییع پیکر نیما طباطبایی، کارگردان و مستندساز جوان سینما برگزار شد. 


پس از تلاوت قرآن، در ابتدای این مراسم،  مصطفی احمدی، رئیس صنف دستیاران کارگردان خانه سینما اظهار داشت: روزی که مسئولیت صنفی به من واگذار شد، خودم را برای همه سختی‌ها آماده کرده بودم؛ ولی چنین کابوسی را در خواب هم نمی‌دیدم. امروز با مردی وداع می‌کنیم که همه از او خاطراتی دارند. 


وی ادامه داد: او برای ماندن در حرفه سینما و ارتقا در آن خیلی تلاش کرد. ما از او یاد گرفتیم که تا آخرین لحظه از امیدها و آرزوهایمان دست بر نداریم و در اوج درد دم نزنیم. 


احمدی کفت: رفتن نیما حزن بزرگی است. او برای رسیدن به جایگاه حرفه‌ای‌اش صبر کرد. ما شوخی های نیما را می شناسیم، اما این دیگر شوخی بدی بود.


در ادامه خسرو نقیبی فیلمنامه‌نویس و منتقد سینما به روی صحنه آمد و گفت: نیما خیلی خوشحال می‌شود بفهمد که این همه آدم برای بدرقه‌اش آمده‌اند. ما برای از دست دادن رفیق‌هایمان هنوز خیلی جوانیم.
 
وی ادامه داد: نیما خیلی زحمت کشید تا به این جایگاه برسد. نیما طباطبایی خیلی دوست داشت که در جایگاه حرفه‌ای سینما کار کند. 


نقیبی گفت: نیما فیلم‌ها و سریال‌های روز را می‌دید و آن‌ها را تحلیل می‌کرد. دکوپاژ آن‌ها را می‌نوشت. «من ناصر حجاری هستم» ابتدای توانایی های او بود.


سپس مهدی کرم‌پور کارگردان سینما به روی صحنه آمد و گفت: نیما یک کودک بود ولی قلب بزرگی داشت. او هنوز برای رفتن بچه بود و من همواره شوق و حیرت او برای سینما را به یاد می‌آورم. رفتن نیما برایمان باور نکردنی است. دلم می خواهد بگویم نیما بلند شو، ما هنوز باورمان نشده است. 


کامران ملکی  مدیر امور اصناف خانه سینمای ایران در این مراسم گفت: طولانی ترین شب یلدا نیما امسال است. نیما نزد من یک فیلمنامه امانت دارد، او به فیلم «بند باز» امید زیادی داشت. 


وی گفت: امیدوارم در آغوش پدرش شاهد رشد و ترقی فعالیت های فرهنگی باشد. 


ملکی گفت: زندگی جریان دارد و سینما نیز جریان دارد.  دیروز جعفر والی رفت و امروز جوانی نو آمده از سینما. 


سپس رویا تیموریان به روی صحنه آمد و گفت: تراژدی را آدم های ضعیف نمی سازند، بلکه آدم‌های می سازند که برای زندگی مبارزه می‌کنند اما زورشان به آن نمی‌رسد. 


وی ادامه داد: نیما طباطبایی، مهندس کشاورزی بود که عدس و لوبیا را از هم تشخیص نمی‌داد اما دایره المعارف سینما بود. نیما، تو خودت فیلم زندگی‌ات را نوشتی و کارگردانی کردی. 


رویا تیموریان پیامی را هم که نیما برای او فرستاده بود، خواند. 


وی گفت: نیما از تمام بچه های انجمن، دستیاران و همه کسانی که مثل برادر و رفیق همراهش بودند، تشکر می کند. از دخترهای نازنینم تشکر می کنم که پنج ماه آموزش مادری دیدند.


سپس فرشته طائر پور تهیه‌کننده سینما گفت: من نه هیچگاه توفیق همکاری با ایشان را داشتم و نه به ایشان نزدیک بودم، ولی ما امروز جوانی را تشییع می‌کنیم. ما امروز دل‌‌های سوخته مادران را تشییع می‌کنیم. 


وی ادامه داد: ما روز به روز به نیما نزدیک می‌شویم و تمام این جمع روزی در دنیایی بهتر کنار هم خواهیم بود. رفتن نیما برای همه ما درس دارد. کاش مسئولان کاری کنند که جوانها زودتر به آرزوهایشان برسند. نیما نماد جوانی است و در یاد همه ما خواهد بود.  خدا جوان های سینما را حفظ کند. 


سپس بر پیکر این کارگردان جوان نماز اقامه شد.






تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن