محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829255174
راههایی برای معماری یک زندگی مشترک خوب
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه شهروند: شما و همسرتان برای اینکه زندگی خوبی را در کنار یکدیگر بسازید و تجربه کنید باید بتوانید برخورد مناسبی با یکدیگر در زمان های مختلف داشته باشید. در این مطلب 50 پيشنهاد برای برخورد مناسب همسران با همديگر را مشاهده می کنید که عمل کردن به آنها زندگی شما را از نو خواهد ساخت.
١. نسبت به همسر خود نگرشي مطلوب و متعالي داشته باشيد و او را امانت الهي بدانيد و در حفظ و نگهداري اين وديعه الهي تلاش كنيد.
٢. به همسر خود احترام بگذاريد و با وي محترمانه صحبت كنيد و در ارتباط با او از عواطف سرشار و محبت بسيار دريغ نورزيد.
٣. حقوق متقابل خود و همسر خود را بشناسيد و در ايفاي حقوق وي تلاش کنید.
٤. پدرومادر كانون منظومه خانوادگي هستند كه تشعشعات عاطفي خود را در محيط خانواده ميپراكنند و حيات عاطفي را رونق ميبخشند.
٥. پدران و مادران پايهگذاران شخصيت فرزندان و معماران خوشبختي آنان هستند. پس در تقويت روابط خود هرچه بيشتر تلاش كنيد.
٦. همسر خود را فردي با ارزش و برخوردار از كرامت انساني بدانيد.
٧. همسر خود را فردي مستعد كمال، پيشرفت و تحول بپنداريد.
٨. به پيشرفت و ترقي و رشد شخصيت همسر خود علاقهمند باشيد و زمينه را براي تحقق اين امر فراهم کنيد و از اين طريق كانون خانواده را از زوال و فرسايش تدريجي مصون سازيد و عرصه زندگي را براي نوآوريها بگشاييد.
٩. زمينه را براي پرورش احساسات مثبت و عواطف سازنده نسبت به همسر خود فراهم سازيد و از داد و ستد عاطفي به سه شيوه قلبي، كلامي و عملي استفاده كنيد. به شريك زندگي خود ابراز محبت كنيد، او را قلبا دوست بداريد و با زبان عمل هم اين امر را ثابت کنيد.
١٠. محبت خود را به همسرتان به صورت عملي نيز نشان دهيد. سعي كنيد در روز تولد او، يا سالگرد ازدواج يا مناسبتهاي ديگر به او هديه دهيد و از اين طريق محبت خود را ابراز کنيد.
١١. سعي كنيد فهرستي از قابليتها و صفات مثبت همسر خود را درنظر بگيريد و به موارد مثبت وجود و شخصيت او كاملا توجه و در مناسبات با او به اين قابليتها اشاره کنيد. از صفات برجسته و مثبت او تعريف کرده و از اين طريق فضاي خانواده و گفتوگو را به فضايي گرم و صميمي و آكنده از روحيه مثبت تبديل کنید.
١٢. به جنبههاي مشترك فكري و روحي خود و همسرتان توجه و بهگونهاي عمل كنيد تا خصايص مثبت و سازنده به تدريج بيشتر شود و از طريق خودآگاهي و خودسنجي به خودسازي برسيد و صفات برجسته انساني را در وجود خود و همسرتان تقويت کنيد.
١٣. سعي كنيد با همسرتان تفاهم و رابطه حسنه داشته باشيد. اين تفاهم ميتواند در حضور ديگران يا در فضاي خلوت زندگي صورت پذيرد. اين امر مستلزم بهرهگيري از «هنر خوب شنيدن و خوب گوش دادن» است. پس سعي كنيد هنگام گفتوگو با همسرتان، به دقت به گفتار او توجه كنيد و اجازه دهيد كه مطالب خود را بهطور كامل بيان كند.
١٤. باور كنيد كه همسرتان انساني است منحصربهفرد و واجد ويژگيهاي شخصيتي مثبت و منفي. لذا از مقايسه او با ديگران بهشدت بپرهيزيد. سعي كنيد او را با گذشتهاش مقايسه كنيد و تغييرات رفتاري و پيشرفت فكري و اخلاقي وي را تحسين کنيد.
١٥. سعي كنيد حالات و روحيات همسر خود را بشناسيد و فهرستي از آرزوها و علایق وي تهيه كنيد و از انتظارات او آگاه شويد. سپس خود را به تأمين خواستهها و علایق منطقي و اصولي وي ملزم کنید.
١٦. سعي كنيد حريم يكديگر را مراعات و از جر و بحث با هم خودداري كنيد. مطالب بيجا را با سكوت خود يا ارایه پيشنهاد مناسب، به گفتوگوهاي سازنده و ثمربخش تبديل كنيد.
١٧. باور كنيد كه هر كلمه و گفتار شما، در بر دارنده بار عاطفي و رواني است كه بر وجود شنونده تأثير مثبت و منفي دارد لذا سعي كنيد از زبان گرم، نرم، ملايم، و توأم با احترام و محبت استفادهكنيد. هرگز از كلمات موهن، ملالتآور و تحريكآميز استفاده نكنيد.
١٨. سعي كنيد براي نيل به تفاهم و مناسبات بيشتر با همسرتان، از صداقت و راستي استفاده كنيد. باور كنيد كه رمز خوشبختي و توفيق بسياري از خانوادهها، صادق بودن آنها و بهرهگيري از اين صفت برجسته انساني بوده است.
١٩. به مديريت كانون خانواده اهميت دهيد و سعي كنيد در تصميمگيري و هدايت زندگي از هماهنگي لازم برخوردار شويد. حدود وظايف هريك از اعضاي خانواده را مشخص كنيد و در برخورد با مسائل زندگي، سياستي هماهنگ اتخاذ کنید.
٢٠. به موجب قانون مدني كشور ما، مديريت و مسئوليت نهايي در خانه با مرد است؛ اين امر را در اداره امور خانه بپذيريد. در امور داخلي خانه زن و شوهر بايد در كنار يكديگر قرار بگيرند؛ پس در برنامهريزيهاي زندگي حقي براي همسرتان قایل شويد.
٢١. براي بقا، تداوم و تعالي خانواده و دستيابي به كاخ سعادت زندگي، مصلحت زندگي را بر منفعت شخصي ترجيح دهيد و سعي كنيد خواستههاي فردي خود را در راه تحقق اهداف زندگي و زناشویي ناديده بگيريد و هرجا كه مصلحت بزرگتري مطرح است، انعطافپذيري بيشتري نشان دهيد.
٢٢. از لجاجت و رقابت ناسالم با همسرتان جدا پرهيز كنيد و جاي آن را به يكدلي، يكرنگي، صميميت و رفاقت بدهيد. باور كنيد يكي از مهمترين عوامل تزلزل در بناي خانواده و آغاز نابساماني و مشكلات خانوادگي، لجبازي دو همسر با هم و عدمپذيرش يكديگر است. سعي كنيد همسرتان را آنگونه كه هست بپذيريد و روابط خود را بر پايه دوستي و محبت تنظيم كنيد.
٢٣. سعي كنيد درصدد تملك كامل همسرتان نباشيد و از مرز تعادل خارج نشويد.
٢٤. به اصل تفاوتهاي فردي معتقد باشيد و باور كنيد كه زن و شوهر دو موجودند كه از نظر هوش و استعداد و علايق و خصايص جسماني و اخلاقي تفاوتهايي دارند. سعي كنيد حداكثر توافق بين خصايص شما و همسرتان به تدريج برقرار شود. وجود يكديگر را مكمل و متمم هم بدانيد و به تكامل هم كمك كنيد.
٢٥. سعي كنيد خود را برتر و بالاتر از همسرتان نبينيد و او را شريك زندگي بدانيد و به اين نكته توجه كنيد كه درجات تحصيلي، موقعيت اجتماعي، وضعيت سني و امكانات مالي شما، بايد بر ميزان فروتني و خضوعتان بيفزايد. بهخصوص زماني كه در پيشرفتهاي تحصيلي و موفقيتهاي مادي شما، همسرتان نقش اساسي داشته است.
٢٦. به اصل مشاركت در زندگي خانوادگي معتقد باشيد و سعي كنيد تمام كارها را تنها خودتان انجام ندهيد، بلكه از همسر و فرزندان خود كمك بگيريد. باور كنيد كه در ازدواج و تشكيل خانواده، مرد و زن عاليترين سرمايههاي وجود خود يعني روح و قلب و عواطف و آرزوها و احساسات و امكانات خود را به مشاركت گذاشته و با قبول همفكري، همياري، مددكاري و تعهدات گوناگون، بهترين جلوه مشاركت را ارایه كردهاند.
٢٦. به اين نكته اهميت دهيد كه امروزه مدير موفق، مديري است كه به قابليتها و قدرت اعضاي خانواده خود بهاي لازم را ميدهد و شرايط را براي بروز و ظهور اين توانمنديهاي خدادادي مساعد ميکند. لذا با مشاركت همدیگر، فضاي خانه را به فضايي بالنده و ثمربخش مبدل سازيد.
٢٨. سعي كنيد شرايط كاري و شغلي، موقعيت اجتماعي، اقتصادي، وضع جسماني و رواني و سني همسرتان را به خوبي بشناسيد و به تناسب اين خصايص از ياري به او در داخل و خارج از خانه دريغ نورزيد و در شرايط ويژه نظير بيماري همسر، بارداري يا تولد فرزند، مسافرت يا مأموريت شوهر، تعداد زياد اولاد، تحصيل زن يا مرد و... به كمك هم بشتابيد و به سهولت امور زندگي، شادي، شادكامي و رفاه هم كمك كنيد.
٢٩. هميشه به همسرتان متذكر شويد كه كار او به ويژه در خانه براي شما با ارزش است. سعي كنيد كار زن در خانه را كمارزش و كار بيرون از خانه را با ارزش تلقي نكنيد. اين امر در تقويت روحيه و مباني خانواده تأثير زيادي دارد.
٣٠. اگر به دليل كار زياد و تعهدات بيرون از منزل قادر نيستيد عملا به همسرتان كمك كنيد، علاقه خود را به كمك و همكاري با او ابراز کنید و وي را از حمايتتان، مطمئن سازيد.
٣١. در مديريت خود از مردسالاري و زنسالاري خودداري كنيد و براي داشتن يك خانواده متعادل از «حقسالاري» پيروي كنيد و به گفتار امام باقر(ع) كه ميفرمايد «حق را بگوييد، گرچه عليه خودتان باشد» تأسي بجويید. در مديريت خانه، مرد يا زن هيچكدام نبايد نظرات و سليقههاي خود را بر ديگري تحميل کنند و كلام حق و منطق صحيح را از جانب هركدام از طرفين كه باشد، بپذيرند.
٣٢. سعي كنيد در زندگي دهنبين نباشيد و هنگام اظهارنظر و داوري درباره هركس و هر پيام به كسب اطلاعات مستند بپردازيد. اين امر موجب ميشود كه قضاوتي صحيح، مستقل و منطقي داشته باشيد و در داوري، اشتباه شما به حداقل برسد.
٣٣. براي تعادل در زندگي و كاميابي هرچه بيشتر، از خوشخلقي، گشادهرويي و چهرهاي پرنشاط بهره بگيريد و كوشش كنيد كه با شيوههاي گوناگون، گرد و غبار افسردگي را از چهره همسرتان بزداييد. هرگز اجازه ندهيد افكار مأيوسكننده و منفي بر وجود اعضاي خانواده شما سايه افكند و ريشههاي شادكامي و شادابي شما را از بين ببرد.
٣٤. نارسایيها و رنجهاي گذشته خود يا همسرتان را مرتبا به ياد نياوريد و مطرح نكنيد. سعي كنيد نسبت به آينده خوشبين باشيد و از لحظههاي موجود حداكثر استفاده را داشته باشيد.
٣٥. سعي كنيد از تجارب و خاطرات تلخ زندگي ديگران عبرت بگيريد و از تجارب مطبوع اطرافيان، دوستان و خانوادههاي موفق حداكثر استفاده را داشته باشيد. مطمئن باشيد اين امر بر نشاط و شادابي و شادكامي زندگي شما خواهد افزود.
٣٦. به منظور جلوگيري از تزلزل خانواده و آسيبهاي احتمالي، توقعات و انتظارات شما از همسرتان بايد مناسب با امكانات و توانمندیهاي وي باشد. مطمئن باشيد كه همخواني خواستهها و انتظارات منطقي شما روح تفاهم و همدلي و شادابي زندگي را افزون ميكند. لذا سعي كنيد از چشم و همچشمي با ديگران بپرهيزيد و دامنه خواستهها را گسترده نسازيد.
٣٧. براي دستيابي به يك زندگي سالم و متعادل، بزرگواري و گذشت نسبت به يكديگر به خرج دهيد. ناديدهگرفتن مسائل جزیي، عفو و تغافل نسبت به بعضي گفتهها و رفتارها و ناديدهگرفتن بعضي اشتباهات و بهرهگيري از سعهصدر و بزرگمنشي در زندگي خانوادگي از رموز اساسي تحكيم بنياد خانواده و از عوامل موثر در زندگي مشترك همسران است.
٣٨. از موشكافي عيوب و عيبجويي همسرتان و به رخكشيدن آنها بپرهيزيد و عيبپوشي را سرلوحه مناسبات با همسر خود قراردهيد. اين امر دستيابي به امنيت روحي و آرامش رواني را در كانون خانواده ممكن ميسازد.
٣٩. درصورتيكه مايليد از انتقاد سازنده درمورد رفتار همسرتان استفاده كنيد، سعي كنيد با ذكر يكي از جنبههاي مثبت او زمينه را براي ايراد و نقد سازنده خود و پذيرش آن مساعد سازيد.
٤٠. براي نگهداري حريم خانوادگي و روابط صحيح انساني و تقويت امنيت و تفاهم در زندگي سعي كنيد اسرار و رازهاي دروني خانواده را نزد ديگران بازگو نكنيد و از اين طريق اعتماد همسرتان را به خود جلب كنيد.
٤١. سعي كنيد در ارتباط و گفتوگو با همسرتان با لحن آمرانه و تحكمآميز سخن نگوييد و نظريات خود را درباره بهبود زندگي و برخورد مناسب با فرزندان يا ديگران، بهصورت پيشنهاد به همسرتان مطرح کنید. اين امر پذيرش نظر شما را ميسر ميسازد.
٤٢. سعي كنيد از طريق مطالعه كتابهاي مختلف، شركت در مجالس مذهبي، اخلاقي و علمي و تفكر در زندگي خانوادههاي موفق و رمز توفيق آنان، اطلاعات خود، همسر و فرزندانتان را افزايش دهيد و از طريق تقويت اعتمادبهنفس و بهرهگيري از تجارب ارزنده ديگران، خود و افراد خانوادهتان را براي برخورد منطقي با مشكلات زندگي آماده سازيد.
٤٣. در اثناي گفتوگو با همسرتان، آرامش خود را كاملا حفظ كنيد. سعي كنيد عصباني نشويد و در صورت پديد آمدن اين حالت از ادامه بحث خودداري كنيد.
٤٤. هنگامي كه عصباني هستيد، اين گفتار حضرت علي(ع) را مدنظر قرار داده و اجرا كنيد: «هنگام خشم، نه تنبيه، نه دستور و نه تصميم.»
٤٥. سعي كنيد نگرانيها و افكار منفي مربوط به محيط كار خود را به محيط منزل منتقل نكنيد و از اين طريق آرامش و فضاي گرم خانه را به هم نزنيد.
٤٦. براي ايجاد يا تقويت روحيه همسرتان و رفع پارهاي از مشكلات و نگرانيهاي زندگي به تغيير برخي شرايط حاكم بر خانواده و ارایه برنامههاي متنوع اقدام کنید. باور كنيد مردان و زناني از هنر و علم و تجربه مديريت برخوردار هستند كه از فرصتهاي به دست آمده در زندگي حداكثر استفاده معقولانه را ميكنند و شرايط را براي زندگي بهتر مساعد ميسازند. پس سعي كنيد آينده و حوادثي كه شايد هرگز روي ندهد، شادكامي زندگي كنوني شما را برهم نزند و دچار نگراني و پيري زودرستان نسازد.
٤٧. در برنامههاي زندگي خود زماني را براي گفتوگو و ابراز محبت و تبادلنظر با همسرتان اختصاص دهيد و اين امر را در اولويت امور خود قرار دهيد. سعي كنيد اشتغال زياد يا وجود فرزندان و بستگان و دوستان، شما را از توجه به اين امر مهم بازندارد.
٤٨. فلسفه زندگي خود را بر خوشبيني قرار دهيد و با اين نگرش، سلامت عواطف و نشاط زندگي خود را تضمين کنید.
٤٩. در زندگي خانوادگي به برنامهريزي معتقد شويد و باور كنيد كه با داشتن برنامه و التزام به اجراي آنها ميتوانيد مشكلات زندگي خود را كاهش دهيد و از قواي حياتي خود و ساير اعضاي خانواده به خوبي استفاده کنيد.
٥٠. در تمام مراحل زندگي و در ارتباط با زندگي خانوادگي خداوند را درنظر بگيريد و در گفتار و برخورد و رفتار خود با همسرتان و ساير اعضاي خانواده، نيت خود را خالص کنید.
۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]
صفحات پیشنهادی
همایش راز شادکامی در زندگی مشترک در اراک برگزار شد
همایش راز شادکامی در زندگی مشترک در اراک برگزار شد اراک – ایرنا – همایش رازشادکامی در زندگی مشترک روز چهارشنبه در فرهنگسرای شهر اراک برگزار شد به گزارش ایرنا رئیس مجمع جهانی خلاقیت کودک مالزی در این همایش گفت تکراری نبودن زندگی راستگویی و روان گویی از ابزار شاد زیستن است عبدارفیق بازی زوجین آفت زندگی مشترک/ معضلی که طلاق عاطفی را به دنبال دارد
رفیق بازی زوجین آفت زندگی مشترک معضلی که طلاق عاطفی را به دنبال دارد رفیق بازی یا رابطه بیش از اندازه با دوستان یکی از آفات زندگی مشترک است که لطمههای جبران ناپذیری را به زندگی زوجین وارد میکند به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان نقش دوست را در زندگی مشترک نمکلید زندگی مشترک موفق چیست؟
کلید زندگی مشترک موفق چیست زوجین خوشبخت همواره از ابتدا برای بهتر شدن زندگی خود تلاش میکنند تا زندگی یکنواختی نداشته باشند امیر لطفیحقیقت روانشناس و پژوهشگر علوم رفتاری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت زوجین خوشبخت همیشه به یادآوری علاقهشاچطور حس خوبی نسبت به زندگی داشته باشیم؟/7روش خوشبختی
گیل نگاه شکی نیست که برخی عوامل ایجاد خوشبختی در دست ما نیست و از اراده ما خارج است اما برخی عوامل منجر به حس خوب زندگی دست خودمان است و میتوانیم آنها را به وجود آوریم مواردی که عموماً مربوط به چگونگی زندگی کردن ماست این هفت فاکتور کمک میکند تا شما با حس خوشبختی بیشتری زندگ3 مادهغذایی برای عاشقانهتر شدن زندگی مشترک/ با «بادام زمینی» همسر خود را علاقمند نگه دارید
3 مادهغذایی برای عاشقانهتر شدن زندگی مشترک با بادام زمینی همسر خود را علاقمند نگه دارید خوردن میوه نقش بیبدیلی در افزایش سلامت جسمی و روحی و ترغیب نشاط و سرخوشی در محیط خانه دارد به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران اگر احساس می کنیتاوان مشترک یک معامله بد: زندگی روی عدد صفر
آی اسپورت - وقتی دلم با استقلال نیست رفتنم به آن تیم خیانت به خودم و استقلال و هواداران پرشمار و عزیز آن است چگونه باید برای موفقیت تیمی تلاش کنم که تا یک سال قبل روی سکوها آرزوی باختن آن را داشته ام حدود یک سال قبل و در نقل و انتقالات زمستانی لیگ پانزدهم استقلال نیاز زیادیموسیقی و معماری زبان مشترک دارند
موسیقی و معماری زبان مشترک دارند معماری و موسیقی دارای وجوه اشتراک بسیاری از جهات مفهومی فضای ایجادی شکلی و مورفولوژی هستند از سوی دیگر در قواعد بنیادی حاکم و تشکیلدهنده آنها مانند تناسبات ریتم هارمونی تکرار زیباییشناسی و نیز شباهت داشتند نتایج یک پژوهش نشان میده3 مادهغذایی برای عاشقانهتر شدن زندگی مشترک
3 مادهغذایی برای عاشقانهتر شدن زندگی مشترک روز نو اگر احساس می کنید در زندگی خانوادگی با همسرتان دچار بی احساسی شده اید و دیگر شور و عشق و هیجان در زندگی شما و او جایی ندارد وقت آن است که با تغذیه سالم این احساسات مثبت را تقویت کنید آووکادو معجزه قلب سالم برای آقایانباآنچه مردها در زندگی مشترک توقع دارند، اما به زبان نمی آورند - پایگاه اطلاع رسانی بلاغ مازندران
شاید شما به عنوان یک خانم گمان کنید یکی از فواید ازدواج حس حمایت گری همسرتان از شماست این دقیقاً در مورد آقایان هم صادق است مردها هم نیاز دارند گاهی اوقات همسرشان حمایت شان کند به گزارش بلاغ قطعاً یکی از اهداف زندگی مشترک و ازدواج برآورده کردن نیازهای طرفین است در این میان3 ماده غذایی برای عاشقانه تر شدن زندگی مشترک/با «بادام زمینی» همسر خود را علاقمند نگه دارید - سایت خبری تحلیلی
سبزوار نیوز خوردن میوه نقش بی بدیلی در افزایش سلامت جسمی و روحی و ترغیب نشاط و سرخوشی در محیط خانه دارد به گزارش سبزوار نیوز اگر احساس می کنید در زندگی خانوادگی با همسرتان دچار بی احساسی شده اید و دیگر شور و عشق و هیجان در زندگی شما و او جایی ندارد وقت آن است که با تغذیه سالم ا-
سبک زندگی
پربازدیدترینها