تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):حيا زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799198994




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفیق بازی زوجین آفت زندگی مشترک/ معضلی که طلاق عاطفی را به دنبال دارد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رفیق بازی زوجین آفت زندگی مشترک/ معضلی که طلاق عاطفی را به دنبال دارد
رفیق بازی یا رابطه بیش از اندازه با دوستان یکی از آفات زندگی مشترک است که لطمه‌های جبران ناپذیری را به زندگی زوجین وارد می‌کند.

فردا///رفیق بازی زوجین آفت زندگی مشترک/ معضلی که طلاق عاطفی را به دنبال دارد
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نقش دوست را در زندگی مشترک نمی توان نادیده گرفت چرا که انسان همواره به ارتباط با دیگران نیازمند است، شاید بتوان مهم ترین دوران برای رفیق بازی را دوران نوجوانی و جوانی دانست که فرد در این برهه زمانی به دنبال استقلال و یافتن هویت خود است و برای اینکار به نوعی از خانواده دور و در گروه همسالان خود بیشتر حضور دارد.



بسیاری افراد با تشکیل خانواده روابط  و رفیق بازیشان را کمتر می کنند و سعی می کنند بیشتر وقت خود را صرف خانواده کنند اما افرادی هم وجود دارند که پس از ازدواج همچنان به رویه قبل ادامه داده  و بیشتر وقت خود را صرف رفیق بازی می کنند.


نکته قابل توجه آن است که چنانچه در این دوستی ها حد تعادل رعایت نشود و افراد در روابط خود دچار افراط و تفریط شوند، آسیب های جدی به زندگیشان وارد می شود، آسیب هایی که ممکن است حتی به جدایی و فروپاشی کانون گرم خانواده بیانجامد.


دکتر مجید ابهری جامعه شناس و آسیب شناس اجتماعی در تشریح این معضل گفت: رفیق بازی یکی از معضلاتی است که امروزه دامنگیر زندگی مشترک زوج ها شده است، اگر در گذشته این سنت و رویه غلط مختص مردان بود، اما حالا بعضی از زنان نیز به پیروی از مردان درگیر دوست بازی شده‌اند و تفریح و خوشگذرانی با دوستان شان را به بودن در کنار همسر و خانواده خود ترجیح می دهند.


وی افزود: رفیق بازی گاهی اوقات تا جایی شدت پیدا می کند که روابط زن و شوهر به تیرگی گراییده و در بدترین حالت، زمانی که مرد یا زن می بیند طرف مقابلش به نیازهای روحی و جسمی اش بی توجه است، حتی با داشتن فرزند یا فرزندانی به جدایی فکر می کند.


این استاد دانشگاه گفت: مزیت های داشتن دوست خوب بر هیچ کسی پوشیده نیست اما جایگاه همین دوستی و رفاقت باید در زندگی مشترک زوجین تعریف شود، به گونه ای که مسلط بر زندگی نشده و زندگی را تحت الشعاع خویش قرار ندهد، برخی از مردها به جهت آزادی که دارند، رفیق باز هستند، هر کسی را به منزل می آورند و براساس غفلتی که دارند یک زمان به خودشان می آیند که در دام فساد گرفتار شده اند، به قماربازی، استعمال موادمخدر یا میگساری عادت کرده و به شب نشینی های خانمان برانداز قدم می گذارند و همین امر باعث سردی در زندگی شده و مقدمات پاشیده شدن آن را فراهم می آورد.


باید بر این نکته تأکید کرد، در خانواده ای که مرد رفیق باز است، او همه چیز زندگی را فدای رفیقش می کند و همسرش را آزار می دهد و فرزندان از پدر بیزار می شوند و در نهایت کانون گرم خانواده از هم می پاشد.


*ناپختگی زن و شوهر دلیل اصلی رفیق بازی همسران


ابهری گفت: فردی که در زندگی مشترک در انجام وظایف زناشویی و همسرداری کوتاهی می کند، خواسته یا ناخواسته باعث می شود که همسرش بیشتر از گذشته اوقات فراغت خود را با دوستانش سپری کند، در این حالت ممکن است مرد یا زن رشد یافته باشند، اما چون همسرشان در ایفای نقش همسری ضعف هایی دارد، فرد با بودن بین دوستانش احساس آرامش بیشتری کند، در واقع وقتی یک مرد یا زن نتواند نقش آفرینی صحیحی در خانه داشته باشد، کانون خانواده سرد می شود و یکی از زوجین ترجیح می دهد نیاز عاطفی اش را در جمع دوستان و گاه با نشاط های کاذب تأمین کند، البته کوتاهی همسر فقط یکی از دلایل رفیق بازی است، به عبارت دیگر رفتار نادرست همسر می تواند دلایل دیگری هم داشته باشد اما در کل، ناپخگی زن و شوهر یکی از مهم ترین دلایل توجه بیش از حد زن یا شوهر به دوستان خود و بی توجهی به خانواده است.


*رفیق بازی مساوی با طلاق عاطفی


این جامعه شناس و آسیب شناس مسائل اجتماعی عنوان کرد: بدترین پیامد داشتن رابطه بیش از اندازه با دوستان یا به اصطلاح عامیانه تر «رفیق بازی»، این است که فاصله بین افراد بیشتر و بیشتر می شود و هر یک از زوجین ترجیح می دهند کمترین ارتباط را با یکدیگر داشته باشند.


در پی این نوع رفتارها به مرور زمان آن عاطفه و احساسی که اوایل ازدواج وجود داشته از بین می رود و در نهایت ممکن است به طلاق عاطفی منجر شود.


*دوران مجردی پایان یافته است


وی در پایان گفت: روابط دوستانه یکی از مواردی است که با این دوران تغییر می کند و همان طور که گفته شد وقت آزاد و اولویت بندی افراد با این تغییر شرایط عوض خواهد شد، اما یک راهکار دیگر هم وجود دارد؛ شما دیگر مثل گذشته زمان آزاد زیادی نخواهید داشت اما حذف کلی و قطع رابطه با دوستان هم درست نیست.


به همین دلیل یکی از راهکارها این است که در مورد روابط خود خوب فکر کنید، آن‌هایی که برایتان مهم تر است را در ذهن مشخص و برای تمدید روابط با آن ها برنامه ریزی کنید، شما می توانید دوستان جدیدی هم پیدا کنید.





۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن