تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868782885




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پژوهش در كشورمان به شكل فردی انجام می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پژوهش در كشورمان به شكل فردی انجام می‌شود
پژوهش در ایران به صورت فردی توسط هنرمندان و پژوهشگران رخ داده است و پژوهش به شكل تخصصی و سازمان‌دهی شده وجود ندارد.

شب/پژوهش در كشورمان به شكل فردی انجام می‌شود
به گزارش حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری؛ محمد حسین ناصر بخت طراح صحنه، نمایشنامه‌نویس، كارگردان و پژوهشگر عرصه تئاتر با بیان این كه پژوهش نه تنها در زمینه هنر، بلكه در تمام بخش‌های جامعه مورد استفاده قرار می‌گیرد، اظهار كرد: تاثیر پژوهش در زندگی انسان‌ها و تولیدات مختلف در تمام دنیا اثبات شده است.
 
وی درباره نحوه شكل‌گیری پژوهش در كشورمان گفت: پژوهش در ایران به صورت فردی توسط هنرمندان و پژوهشگران رخ داده است و پژوهش به شكل تخصصی و سازمان‌دهی شده وجود ندارد؛ چرا كه اساسا در مدیران و برنامه‌ریزان فرهنگی چنین نگاهی به پژوهش دیده نمی‌شود.
 
ناصر بخت با تاكید بر این كه پژوهش و كار پژوهشی متوقف نشده است، عنوان كرد: در كشور، پژوهش به شكل فردی انجام می شود و ارگان‌ها به این مسئله نپرداخته اند و علی‌رغم تمام دغدغه‌هایی كه مطرح می‌شود، كسی به این مهم به طور جد توجه نمی‌كند. همه می‌خواهند گزارش‌های مقطعی از فعالیت‌هایشان ارائه دهند و هفته پژوهشی كه برگزار می‌كنند نیز به دلیل ارائه همین گزارش عملكرد است.
 
این هنرمند عرصه تئاتر اهمیت پژوهش را غیرقابل انكار دانست و افزود: متاسفانه نگاه عمیق به پژوهش وجود ندارد و اگر نگاه عمیقی در این زمینه وجود داشت، بسیاری از خطاها در زمینه هنر رخ نمی‌داد. پژوهش در دانشمندان، علما و هنرمندان جا افتاده است، اما برای این كه بتوان از پژوهش استفاده كرد، باید سازماندهی صورت بگیرد تا كارهای پژوهشی تكرار نشود و از پژوهش استفاده شود و باعث ایجاد انگیزه در پژوهشگران شود. دانشگاه‌های ما باید پژوهش محور باشند و به عرصه تولید هنری نزدیك شوند، اما این اتفاق هنوز یك آرزو است.
 
وی ادامه داد: در میان كسانی كه در زمینه هنر كار می‌كنند هم ممكن است افرادی باشند كه آثار ضعیفی ارائه می‌دهند و با پژوهش میانه ای ندارند. اما آن‌هایی كه آثار برجسته ارائه می‌دهند به طور حتم پشت اثرشان درك علمی و اطلاعات بالا وجود دارد و چاره دیگری جز این ندارند. اگر هنرمندان بخواهند اثرشان مورد توجه قرار بگیرد باید پژوهش و تحقیق بیشتری انجام دهند. در جایی كه پژوهش نیست، با هنر بدلی رو به روییم و شك نكنید كه هنر اصیل با پژوهش همراه است.
 
محمد حسین ناصر بخت دكتری پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس، طراح صحنه، نمایشنامه‌نویس، كارگردان و پژوهشگر عرصه تئاتر است.
 
۲۵ آذر در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز پژوهش نامگذاری شده است و هفته پژوهش از  25 آذر ماه با شعار «بدون پژوهش و مطالعه تصمیم گیری نكنیم» آغاز می‌شود و تا 29 آذر ادامه دارد.





۲۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۳:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن