تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817023978




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازیگری «ناآگاهانه» و «دم دستی» شده است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بازیگری «ناآگاهانه» و «دم دستی» شده است
مجید مظفری در کارگاه «بازیگری شرقی» بازیگری این روزهای سینمای ایران را «ناآگاهانه» و «دم دستی» توصیف کرد و گفت: در سال های اخیر تصور پیش پا افتاده در مورد بازیگری در کشور ما به وجود آمده که لطمه زیادی به این هنر زده است.
آفتاب‌‌نیوز : مجید مظفری در این نشست که چهارشنبه ۲۴ آذر در آمفی تئاتر دانشگاه آزاد رامسر با حضور دانشجویان سینما برگزار شد، درباره بازیگری سینما گفت: نگاه خیلی ها به بازیگری این است که سناریو را می خوانند دیالوگ را حفظ می کنند و جلوی دوربین می روند اما اصلا اینطور نیست. بازیگر باید از نظر بدن، صدا و... و آموزش دیده باشد و حتی در رفتار شخصی خود متناسب با حرفه اش عمل کند، نسبت به آن شناخت داشته باشند و با آمادگی سر صحنه برود.


این بازیگر پیشکسوت با بیان اینکه بازگری ما این روزها ناآگاهانه و دم دستی شده است، اظهار کرد: بازیگر باید به جامعه ای که در آن زندگی می کند و به فرهنگ و کشورش شناخت و مطالعه داشته باشد اما امروز بازیگرانی هستند که اصلا به این چیزها فکر نمی کنند.


مظفری که در فیلم مسافران با بهران بیضایی همکاری کرده است تجربه همکاری با این کارگردان و نوع ارتباط کارگردان و بازیگر در سینما گفت: وقتی بیضایی سناریوی مسافران را به من داد گفت نقش یک استاد دانشگاه را به تو می دهم اما در دانشگاه و دانشکده نشانش نمی دهد و اتفاقا موضو ع فیلم هم خانوادگی است. یعنی او کاملا به فیلمنامه آگاه بود و متناسب با همان از بازیگرش انتظار داشت. فیلمنامه های بیضایی معمولا آنقدر کامل است که به بازیگر هم آگاهی کاملی می دهد او وقتی به عنوان یک کارگردان سناریویی را در دست می گیرد میداند از بازیگرش چه می خواهد


مظفری درباره خاطرهاش از فیلم سگ کشی بهرام بیضایی گفت: وقتی این فیلنامه را به من پیشنهاد داد گفت: اگر کوچکترین اشتباهی کنی داستان فیلم لو می رود از طرفی بعضی ها این فیلم را چند بار می بینند. بنابراین باید طوری بازی کنی که تماشاگر هرچقدر فیلم را دید از تماشای آن به هیجان آید و به پایان فیلم فکر نکند. یک کارگردان باید در این حد نسبت به فیلمنامه مسلط باشد و بداند از بازیگر چه می خواهد.


این بازیگر سینما و تلویزیون در پایان با بیان اینکه بازیگری در مملکت ما خیلی کوچک انگاشته می شود گفت: تا یک دهه پیش کمتر پیش می آمد که کسی به من بگوید می خواهم بازیگر شوم اما حالا تصور پیش پا افتاده ای نسبت به بازیگری وجود دارد و همه فکر می کنند کار راحتی است اما همانطور که کسی به خودش اجازه نمی دهد جراحی کند یا پشت سکان هواپیما بنشیند نباید فکر کند که به راحتی می تواند بازیگری هم بکند. این تصور در سال های اخیر لطمه زیادی به بازیگری ما زده است.


علی معلم -تهیه کننده سینما- نیز در این کارگاه که در حاشیه چهار مین جشنواره بین المللی  فیلم های ویدئویی یاس با موضوع «بازیگری شرقی» برگزار شد، گفت: من در مورد دست آوردهای بشری قائل به شرق و غرب نیستم. سینما به عنوان یک مفهوم کلی و یک دست آورد بشری تعریفی جهانی دارد و ملیت ندارد. بازیگری هم همینطور است. با این حال خصایصی به عنوان ویژگی های ملی شناخته می شود.


تهیه کننده فیلم شوکران با مثال زدن خسرو شکیبایی اظهار کرد: شکیبایی از نمونه‌ای بازیگران ایرانی است. بازیگر خوب و بد همه جا وجود دارد اما برخی خصایص مربوط به فرهنگ ماست. مثلا حالت نگاه کردن با حیا ممکن است درنگاه یک بازیگر ایرانی باشد ولی در نگاه یک بازیگر فرانسوی نباشد. همچنین ویژگی هایی مانند فروتنی و احساساتی بودن در بازیگری ما قابل توجه است. وقتی این ویژگی های فرهنگی در سیمنا انعکاس می یابد، می‌شود کمی هم جغرافیا را در بازیگری  موثر دانست اما اصل آن وابسته به جغرافیا نیست.


معلم با اشاره به اینکه سینما، هنر مردم عام است و با فرهنگ آنان معنا می یابد، گفت: وجود محبوب‌ترین بازیگران به دلیل این است که مردم خصایص خود را در آن‌ها می بینند. ممکن است بازیگر از نظر تکنیکی خوب یا بد باشد اما محبوبیت ویژگی خاصی است که بسته به این است که بازیگر چقدر بازتاب دهنده  ویژگی‌های  ملت خودش باشد.


علی معلم که علاوه بر فعالیت در مطبوعات سینمایی تجربه بازیگری هم دارد، در پایان گفت: تفاوت بازیگری شرق و غرب تفاوت جوهری و تکنیکی نیست بلکه تفاوت در نحوه بروز ویژگی های فرهنگی مردم توسط بازیگران است.


در پایان این کارگاه که با حضور سید مصطفی ابطحی - دبیر جشنواره یاس و رئیس دانشگاه آزاد رامسر - برگزار شد از مجید مظفری، علی معلم و دست اندر کاران برگزاری این کارگاه قدردانی شد.








۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن