تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 1 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه‏دار هنگام افطار مستجاب مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855496529




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر صدای وزوز می‌شنوید، بخوانید


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: اگر صدای وزوز می‌شنوید، بخوانید
یکی از مهم‌ترین عوامل در ایجاد وزوز گوش، زندگی پرتنش و همراه با استرس است. باتوجه به پیرترشدن جمعیت کشور و تأثیر آلودگی صوتی و آلودگی هوا بر حواس مختلف، احتمال بروز اختلالات عصبی شناختی ازجمله وزوز گوش بیشتر می‌شود.
اگر بتوان برای چنین اختلالی علتی پیدا کرد، یعنی این مشکل ناشی از مصرف برخی داروها، افزایش فشارخون یا وجود تومور ناشناخته در گوش میانی یا سیستم اعصاب شنوایی تشخیص داده شود، می‌توان به درمان آن امیدوار بود؛ اما چنین اتفاقی فقط در پانزده‌درصد موارد بروز وزوز گوش اتفاق می‌افتد.

در بیش از ۸۰درصد موارد به علت‌های ناشناخته و تحت تأثیر زندگی پرتنش و همراه با استرس، افزایش سن، رعایت نکردن بهداشت صوتی، آلودگی صوتی و حتی آلودگی هوا بروز پیدا می‌کند. پس تلاش برای ایجاد محیط سالم و دوری از استرس و تنش یکی از مهم‌ترین عوامل در پیشگیری و درمان حمایتی وزوز گوش است: یعنی در کاهش و کنترل اثرات زیان‌بار آن مؤثر است.


صدای وزوز را می‌شنوی
یکی از مهم‌ترین عوامل در ایجاد وزوز گوش، زندگی پرتنش و همراه با استرس است. باتوجه به پیرترشدن جمعیت کشور و تأثیر آلودگی صوتی و آلودگی هوا بر حواس مختلف، احتمال بروز اختلالات عصبی شناختی ازجمله وزوز گوش بیشتر می‌شود. وزوز گوش، احساس شنیدن صدایی در گوش‌ها یا سر، بدون وجود منبع صدای خارجی محسوب می‌شود و ممکن است هریک از ما تاکنون صداهایی مثل وزوز صوت و همهمه را در گوش‌ها یا در سر احساس کرده باشیم که البته درصورت کوتاه‌بودن زمان احساس چندان اهمیتی ندارد؛ ولی اگر بیش از پنج‌دقیقه طول بکشد و در هفته چندبار تکرار شود و به‌خصوص با علامت‌هایی چون کم‌شنوایی، سردرد و سرگیجه شدید همراه باشد، توجه به آن‌ها از جنبه مراجعه به متخصص گوش، حلق، بینی یا شنوایی‌شناس برای مشاوره و ارزیابی اولیه ضروری است (آنلاین ارزیابی شوید).


شنیدن این صدای همیشگی، چرا
جالب است بدانید وزوز گوش در تمام گروه‌های سنی حتی در کودکان نیز وجود دارد؛ البته از آنجا که تجربه صوتی کودکان کم است، نسبت به شنیدن چنین صدایی ابراز شکایت نمی‌کنند؛ اما با بالارفتن سن افراد، احتمال بروز کم‌شنوایی و وزوز گوش بیشتر می‌شود. سبک بد زندگی مانند عادت‌کردن به محیط‌های خیلی ساکت یا خیلی شلوغ باعث تشدید بروز وزوز در گوش می‌شود و درواقع برخلاف تصور، کسانی که خود را ایزوله کرده و در محیط‌های خیلی ساکت زندگی می‌کنند نیز از خطر ابتلا به این عارضه به دور نیستند و در برخی موارد حتی بیشتر و شدیدتر دچار وزوز گوش می‌شوند. درواقع اگر وزوز گوش ناشی از مصرف دارو، فشارخون بالا و تومورهای سیستم شنوایی نباشد، ناشی از اثرات محیطی و سبک زندگی ناسالم است.

شما محکوم به ابتلای وزوز گوش هستید.شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید حداکثر سطح شدت صدای مداوم در محیط‌های صنعتی و شلوغ در طول یک روز کاری ۸۰ دسیبل است. این درحالی‌است که متأسفانه بیشتر کارگران در محیط‌های صنعتی درمعرض صدای بیش از ۸۰ دسیبل و به‌صورت ممتد و روزانه بین شش تا هفت ساعت قرار می‌گیرند که این امر آن‌ها را مستعد کم‌شنوایی و وزوز گوش می‌کند. متاسفانه این نوع کم‌شنوایی و وزوز گوش از نوع حسی‌عصبی است و قابل درمان و برگشت‌پذیر نیست.

البته اگر در کارخانجات ما شدت صوت اندازه‌گیری شود و کارگران از محافظ‌های صوتی استفاده کنند، کمتر شاهد بروز این عارضه در میان آن‌ها خواهیم بود. به‌بیان دیگر راهکار مناسب برای جلوگیری از ابتلا به وزوز گوش در چنین شرایطی استفاده از گوشی‌های مخصوص برای حفاظت گوش‌ها یا استفاده از پلاگ‌های کوچکی است که در لاله گوش قرار می‌گیرد؛ همچنین افرادی که علاقه دارند موسیقی را با صدای بسیار بلند و از طریق گوشی یعنی هدفون و موبایل گوش کنند، بیشتر در معرض کم‌شنوایی و وزوز گوش هستند.


مراقب مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها باشید
فراموش نکنید که مصرف برخی داروها برای گوش به‌خصوص درصورت وجود مواردی از کم‌شنوایی، وزوز در شخص و اقوام درجه یک وی باید با محدودیت صورت بگیرد. بر این اساس متخصصان علوم اعصاب درباره استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها از خانواده «مایسین‌ها» همچون جنتامایسین هشدار می‌دهند. این داروهای کنترل‌کننده عفونت می‌تواند در افراد مستعد، آسیب‌های شنوایی به‌جا گذارد؛ پس با بروز هر نوع اختلال شنوایی باید بلافاصله مصرف این داروها را قطع و با پزشک مشورت کرد.


به کم‌شنوایی عادت می‌کنید
افراد مثبت‌نگر، آرام و غیرمضطرب با سرعت بیشتری با تنش‌های زندگی روزمره و شرایط پیش‌بینی نشده کنار می‌آیند و حتی می‌توانند کنترل بهتری بر اعصاب و روان خود درصورت بروز هرنوع کم‌شنوایی و وزوز گوش داشته باشند. برعکس، افراد زودرنج، مضطرب و منفی‌نگر آسیب‌پذیری و سطح پذیرش آنان درباره تنش‌ها بسیار بیشتر است. اگر دچار وزوز گوش هستید تا حد ممکن از محیط‌های پرسروصدا دوری کنید. داروها را بسیار کنترل‌شده مصرف کنید و از مشاوره‌های روان‌شناسی و آرامش ذهن بهره بگیرید.


درمان وزوزگوش
گرچه مصرف برخی ویتامین‌ها چون ویتامین C، A و E کنترل دستگاه اعصاب را غنی‌تر می‌کند، اما دارویی برای ازبین‌بردن وزوز گوش تلقی نمی‌شود؛ البته بهره‌گیری از روش‌های نوین بازآموزی نیز می‌تواند در کنار دوری از تنش و اضطراب برای کنترل و کاهش اثرات آزاردهنده وزوز گوش مؤثر باشد.

منبع: روزنامه نسل فردا









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن