تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871542518




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی 30 آذر تا سوم دی ماه برگزار می‌شود/ ساخت سریال 300 قسمتی در دستور کار رسانه ملی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی 30 آذر تا سوم دی ماه برگزار می‌شود/ ساخت سریال 300 قسمتی در دستور کار رسانه ملی

جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی 30 آذر تا سوم دی ماه برگزار می‌شود


نشست خبری نوزدهمین دوره جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها با حضور علی دارابی معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما امروز یکشنبه (21 آذر) برگزار شد.



به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست خبری نوزدهمین دوره جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها با حضور علی دارابی معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما امروز یکشنبه (21 آذر) برگزار شد.

در ابتدای مراسم آقای دارابی از پوستر نوزدهمین دوره جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی رونمایی کرد.

دارابی در خصوص تاریخچه جشنواره گفت: جشنواره تولیدات مراکز دارای سابقه و شناسنامه است. از دهه 70 هجری شمسی برگزار شده است و برخی سالها به دلایلی برگزار نشد. امسال تولیدات سال‌های 93 و 94 استان‌ها را بررسی خواهیم کرد. این جشنواره 30 آذر تا 3 دی ماه با میزبانی استان خوزستان و سایر نهادها و دستگاه‌های استان‌ها و صدا و سیمای مرکز خوزستان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: آثار و تولیدات استان‌ها در پنج بخش سیما، صدا، موسیقی و شعر، خبر، پژوهش و تحقیقات مورد بررسی قرار گرفته است و آثاری که نمره ارزیابی آنها بالای 75 از 100 گرفته است، مورد ارزیابی داوران قرار می‌گیرد. کل آثار مورد بررسی هزار و 575 اثر است که شامل 341 اثر حوزه سینما، 440 اثر حوزه صدا، 443 اثر حوزه خبر، 260 اثر حوزه موسیقی و شعر، 91 اثر حوزه پژوهش می شود. همچنین 60 نفر از استادان، صاحب‌نظران، مدیران با سابقه و حرفه‌ای در مدت 45 روز آثار را مورد بررسی قرار داده‌اند و رأی خود را صادر نموده‌اند.

دارابی در خصوص افتتاحیه و اختتامیه این مراسم عنوان کرد: مراسم افتتاحیه جشنواره روز سه‌شنبه 30 آذر ماه خواهد بود که از چهره‌ها و هنرمندان استان خوزستان و نیز جمعی از خانواده شهدا تقدیر خواهد شد. در ضمن اختتامیه با سخنرانی رئیس محترم سازمان صدا و سیما برگزار خواهد شد و از برگزیدگان، هنرمندان برجسته کشور که کارها و تولیدات آنها در شهرها و استان‌های ایران پخش شده تقدیر خواهد شد. علاوه بر این روز جمعه در یکی از یادمان‌های دفاع مقدس حضور خواهیم یافت و افتتاح چند پروژه، بازدید از صدا و سیمای استان خوزستان و تصویری شدن رادیو استان‌ها را در برنامه‌های خود داریم.

وی در خصوص شعار این جشنواره اظهار داشت: شعار جشنواره رسانه ملی، شبکه‌های استانی، محور رشد و توسعه پایدار است. همچنین پخش تیزر، آنونس، کتاب، ویژه‌نامه، فعالیت‌های رسانه‌ای و مطبوعاتی از دیگر برنامه‌های ستاد جشنواره خواهد بود. در ضمن بخش جانبی جشنواره به محیط زیست، سلامت و بهداشت عمومی، محرومیت زدایی، فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت و بیداری اسلامی می‌پردازد.

دارابی در خصوص برنامه‌های آینده معاونت استان‌ها تصریح کرد: سه نهضت بزرگ برنامه‌سازی را در استان‌ها در دستور کار قرار داده‌ایم. پویانمایی (انیمیشن)، مستند، مجموعه‌های نمایشی که ساخت سریال 300 قسمتی از جمله این برنامه‌هاست. همچنین تصویری شدن رادیو استان‌ها گامی برای افزایش جذابیت برای مخاطبان و بهتر دیده و شنیده شدن رادیو از ابتدای دی ماه در دستور کار قرار می‌گیرد. همچنین قرار است با همکاری دانشگاه صدا و سیما در زمینه تربیت نیروی جوان، حرفه‌ای و تخصصی برنامه‌هایی داشته باشیم.



در حال تکمیل/











۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن