واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بیماران ضایعه نخاعی دچار مشکلات نورولوژی می شوند
دبیر علمی اولین کنگره نورویورولوژی گفت: با حضور اساتید مطرح دنیا در زمینه نورویورولوژی علاوه بر تبادل علم یک عمل جراحی نیز انجام خواهد شد.
اولین کنفرانس بین المللی نورویورولوژی (INUS) روزپنجشنبه با حضور پروفسور" هلموت مادرزباچر" رئیس انجمن جهانی نورویورولوژی، "عباس بصیری" رئیس انجمن اورولوژی ایران و متخصصان علوم پزشکی از ایران و کشورهای آمریکا، انگلیس، اتریش، سوئیس، آلمان، اسپانیا، هلند، قطر و کویت در محل هتل اسپیناس آغاز به کارکرد.
بیماران نورویورولوژیک اغلب با مشکلات ادراری و با مشکل زمینه نورولوژیک به پزشکان مراجعه می کنند و این گروه به علت ضایعات متعدد و شکایات فراوان، جزو بیماران پیچیده هستند.
ازجمله بیماریهایی که در این زمینه قرار دارند می توان به بی اختیاری های ادراری، مثانه نوروژنیک، مثانه بیش فعال، ضایعات نخاعی که همراه با مشکل ادراری و مثانه، مشکلات کف لگن و بیماری های مادرزادی نخاع اشاره کرد.
درمجمع عمومی انجمن نورویورولوژی بین المللی روز13 مارس 2016 درشهر مونیخ تصمیم گرفته شد که این انجمن در تمام کشورها با نمایندگان خودشان این به روز رسانی اطلاعات نورویورولوژی را انجام دهند که درهمان روز برای برگزاری یک کنفرانس بین المللی نورویورولوژی در ایران تصمیم گرفته شد.
دبیرعلمی اولین کنفرانس بین المللی نورویورولوژی درحاشیه این رویداد تخصصی به خبرنگاران گفت: این اولین کنگره چند تخصصی بین المللی است که در ایران و با مشارکت چهار گروه متخصصان پزشکی راجع به یک موضوع مشخص (نورویورولوژی) بحث و تبادل نظر می شود.
دکتر"مهری مهراد" افزود: درحوزه اورولوژی، با بیماری هایی روبه رو هستیم که فقط در محدوده کاری ما نیست و مشکلاتی از طرف سیستم عصبی و نورولوژی باعث می شود که مثانه بیمار اختلال پیدا کند.
این متخصص اورولوژی و فوق تخصص مثانه اظهارکرد: کلا مثانه، یکی از اندام هایی است که اگرعصب های آن حس پر شدن را به مغز انتقال ندهند احساس دفع ادرار و نیاز به آن در فرد به وجود نمی آید و مشکل ساز می شود.
وی ابراز داشت: بیماران مبتلا به دیابت، ام اس و پارکینسون که ضایعاتی را در عصب ها ایجاد می کنند دچار مشکل ادراری هم می شوند و بعضی اوقات، اولین تظاهر بیماری ام اس، احتباس ادراری است و زمانی که به ما مراجعه می کند مشخص می شود که فرد، ام اس دارد.
مهراد توضیح داد: نورویورولوژی به حل مشکلات چنین بیمارانی می پردازد و این ترکیب در مثانه نوروژنیک (مثانه عصبی) ایجاد می شود و این یکی از معضلات درمان ماست.
وی یادآور شد: تعداد دیگری که مشکلات نورویورولوژی دارند افرادی هستند که به دلیل جراحی کمر، دیسک یا تصادفات و سوانح، نخاع آنها آسیب می بیند یا قطع می شود و درنتیجه، فرد دچار بی اختیاری یا احتباس ادرار می شود.
دبیر کنفرانس بین المللی نورویورولوژی خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به مشکلات بی اختیاری ادراری، مثانه نورولوژیک، مثانه بیش فعال، مشکلات کف لگن، ضایعات نخاعی همراه با مشکل ادراری و بیماری های مادرزادی نخاعی با ارتباط و همکاری نزدیک چهار گروه متخصصان اورولوژی، جراحی مغز و اعصاب، بیماری های مغز و اعصاب و فیزیوتراپی، قابل درمان هستند از همین در این کنفرانس، متخصصان گردهم آمده تا به راه حل عملی برای درمان این دسته از بیماران دست پیدا کنند.
وی این همکاری چندتخصصی را یک تجربه بی نظیر بین المللی توصیف کرد و گفت: در همین راستا، قرار است در روز پایانی کنفرانس (20 آذرماه) یک روش جراحی جدید به نام "ساکرال نورو مودولاسیون" را در بیمارستان پارس توسط یک گروه پزشکی انجام دهیم.
مهراد که در کنار پروفسور "توماس کسلر" از کشور سوئیس و دکتر ابوالفضل رحیمی زاده متخصص جراحی مغز و اعصاب اعضای این تیم پزشکی را تشکیل می دهند درباره جزئیات این روش جراحی جدید گفت: این روش برای فعال کردن دوباره اعصاب اجرا می شود که طی آن، یک سوزن در انتهای نخاع، کار گذاشته می شود که البته هیچ دردی ندارد و فرد اصلا وجود آن را حس نمی کند و سپس با اتصال یک سیم به آن، جریان الکتریسیته را منتقل می کند و موجب تحریک مثانه و بازیابی فعالیت آن می شود.
اولین کنفرانس بین المللی نورویورولوژی در محورهای تخصصی اورولوژی، نورولوژی، نوروسرجری (جراحی اعصاب)، اورولوژی زنان، اورولوژی اطفال، اورولوژی ترمیمی، جراحی کولورکتال، رادیولوژی، توانبخشی و فیزیوتراپی تدارک یافته است و از امروز 18 آذرماه به مدت سه روز در محل هتل اسپیناس ادامه خواهد داشت.
منبع : باشگاه خبرنگاران
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]