تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براى كسب بلند مرتبگى از وطن خود دور شو و سفر كن كه در مسافرت پنج فايده است: برطرف ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820793940




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مزار حضرت سکینه(س) کجاست


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
مزار حضرت سکینه(س) کجاست
به مناسبت پنجم ربیع‌الاول
مزار حضرت سکینه(س) کجاست سرپرست تیم تحقیقات دانشنامه امام حسین(ع) گفت: نام اصلی سکینه(س) «آمنه» است؛ حضرت سکینه، در حادثه عاشورا حضور داشت و به همراه اسیران، به کوفه و شام و از آنجا به مدینه رفت.


به گزارش فرهنگ نیوز، حجت‌الاسلام سیدمحمود طباطبایی‌نژاد از مؤلفان دانشنامه امام حسین(ع) در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به پنجم ربیع‌الاول سالروز رحلت حضرت «سکینه» دختر امام حسین(ع) گفت: نام اصلی این بانوی بزرگوار آمنه است البته در منابع تاریخی، امینه و اُمَیمه نیز گفته‌اند. سکینه، لقب او است که مادرش به وى داد.
 
وی اظهار داشت: مادر سکینه، رباب دختر اِمرؤ القیس است، این دختر حضرت سیدالشهدا(ع) در مدینه به دنیا آمد و سال ولادت او در مصادر تاریخى به ثبت نرسیده است؛ اما برخى محققان، بر پایه حدس و گمان، سال ولادت این بانو را 47 هجرى دانسته‌اند. هرچند بر پایه اطلاعاتى دیگر، باید سال ولادت سکینه را حدود 51 هجرى ذکر کرده‌اند. 
 
این پژوهشگر دانشنامه امام حسین(ع) عنوان کرد: فاطمه دختر دیگر امام حسین(ع) از سکینه بزرگ‌تر بود و برخى مورخان، به این مطلب تصریح کرده‌اند از این رو شاید سپردن کتابى در هم پیچیده (مَلفوف) و وصیت‌نامه از سوى امام حسین(ع) به او از این منظر باشد.
 
وی ادامه داد: فاطمه و سکینه، هر دو در سن ازدواج بودند و به همین دلیل در برخى مصادر، امام حسین(ع)، حسن مُثنّا را در برگزیدن فاطمه و سکینه، مُخیَّر کرد. سکینه، زنى خوش‌خو، ظریف، زیبارو، عفیف، اهل شعر و ادب و از راویان حدیث بود. بزرگان قریش و بزرگان شعر و ادب، در مجلس او حاضر مى‌شدند. 
 
طباطبایی‌نژاد ابراز داشت: خانم سکینه، نخست با پسر عمویش عبدالله بن حسن ازدواج کرد و عبدالله، پیش از عروسى یا پس از عروسى، در کربلا به شهادت رسید. برخى نقل‌ها همسر نخست او را مُصعَب بن زبیر دانسته‌اند.
 
وی تصریح کرد: حضرت سکینه، در حادثه عاشورا حضور داشت و به همراه اسیران، به کوفه و شام و از آن جا به مدینه رفت. سالروز رحلت این دختر گرامی امام حسین(ع)، در منابع تاریخى، در ربیع اوّل سال 117 هجرى ثبت شده است. البتّه برخى سال 92 و 94 قمری را هم نوشته‌اند. 
 
حجت‌الاسلام طباطبایی‌نژاد در پایان گفت: مکان دفن سکینه، بنا بر نقل مشهور، مدینه است ولى شام، مکّه و مکان‌هاى دیگر هم گفته شده است.
 


منبع: فارس


95/9/15 - 19:41 - 2016-12-5 19:41:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن