واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: باشگاه خبرنگاران جوان: برنامه تلویزیونی «دورهمی» شب گذشته بر اساس تعداد برنامه های از پیش ضبط شده، کار خود را از اول ربیع آغاز کرد و با میزبانی از علی دهکری بازیگر تئاتر و تلویزیون به روی آنتن شبکه نسیم رفت.
مهران مدیری کارگردان و مجری در ابتدای این برنامه با بیان اینکه برای دسترسی به دارو های کلیدی و حیاتی شرایط مساعدی نداریم، اشاره ای به شانه خالی کردن سازمان های غذا و دارو، دانشگاههای علوم پزشکی، گمرک و .... داشت.
همچنین وی در ادامه با اشاره به کمبود دارو و هزینه های گزاف دارویی در داروخانه ها بیان کرد: کمبود دارو بعضا فرق کوچکی با کمبود اقلام غذایی دارد. ما اگر برنج، لبنیات و مایحتاج خوراکی نباشد به نوعی زندگی را سر می کنیم، اما حق بدهیم که در بسیاری از مواقع نبود دارو منجر به مرگ افراد می شود.
کارگردان فیلم «ساعت 5 عصر» با اشاره به وجود تسهیلات برای متقاضیان دارو های خاص، اظهار داشت: پیش از این، هر فرد برای پیدا کردن دارو باید تمام دارو خانه های شهر را زیرپا می گذاشت، اما با پیشرفت تکنولوژِی و یک تماس از موجود بودن دارو اطلاع آگاه می شویم، یا دارو دارند یا ندارند، اگر هم نبود تمام دوستان ناصر خسرو در گستره ی داروخانه های مهم شهر منتقل شده و دارو پخش می کنند.
اما در ادامه این قسمت از برنامه «دورهمی»، علی دهکردی بازیگر فیلم «از کرخه تا راین» مهمان این پنجشنبه از برنامه بود و از علاقه مندی ها و درخشش در این فیلم سینمایی گفت.
دهکردی در ابتدا پس از سلام و ابراز خوشحالی از حضور در برنامه «دورهمی» از درخشش خود و گروه کاری فیلم «از کرخه تا راین» گفت: این فیلم پدیده ای بود که براساس زمانه و شرایط خودش به خوبی مورد استقبال مردم قرار گرفت و من هم مانند دیگر دوستان در آن اثر دیده شدم و از اینکه بعد از آن دیگر چنین تجربه ای نداشتم ناراحت نیستم، چون این فیلم از علاقه های شخصی و معنوی من است و بسیار دوستش دارم.
وی در ادامه در خصوص حضور پر رنگش در تلویزیون بیان کرد: در سینما کمتر کار کردم و بیشتر به سمت تلویزیون کشیده شده ام. در واقع انتخاب نقش و بازی دست یک بازیگر نیست و باید ببینیم برای چه نقشی دعوت و یا انتخاب می شویم. موضع گیری مشخصی سمت تلویزیون نداشتم اما احساس راحت تری با مردم دارد و در مقابلش سینما شکل کاربردی و متفاوت تری به خود گرفته است.
دهکردی با بیان اینکه انتخاب نقش مثبت همیشه از سمت کارگردانها پیشنهاد میشود، عنوان کرد: حضور در نقشهای مثبت همیشه معضلی برای من بوده که از سمت کارگردانها انتخاب شده ام و یک اتفاقی برای یک بازیگر رقم میخورد کلیشه شدن و نقش های تکراری است.
وی افزود: اما در سریال «شیخ بهایی» با اعتماد خوب گروه کارگردانی تجربه ای متفاوت را در نقش شاه عباس صفوی داشتم.
دهکردی در ادامه این گفتگو به سریال تاریخی «مولانا» اشاره کرد و توضیح داد: فاز اول مجموعه تلویزیونی «مولانا» (جلال الدین محمد بلخی) به کارگردانی آقای اسدی تصویربرداری و پخش شد و در بین انجام تست گریم برای انتخاب بازیگر در نقش جوانی مولانا، کار به دلیل مشکلات مالی متوقف شد و امیدوارم کشوری مثل ایران که فرهنگ و تاریخ چندین هزار ساله دارد ساخت چنین مجموعه هایی ادامه داشته باشد.
بازیگر سریال «شیخ بهایی» پیرامون زندگی شخصی و کاری خود توضیح داد: از دوران تحصیلم در مدرسه وارد عرصه بازیگری در تئاتر شدم و با بزرگان همان دوره بازی های متفاوت را تجربه کردم و آموختم تا سال 1363 که همزمان با گرفتن دیپلم وارد دانشگاه هنرهای زیبا شدم و بازیگر و کارگردانهایی چون؛ صادق صفایی، فریدون حسن پور، فیاض موسوی و ... هم دوره بودم.
وی در ادامه به فعالیت خود در یکی از حوزه های صنفی بازیگری اشاره داشت و بزرگترین آرزوی خود را داشتن آرامش برای مردم جهان تلقی کرد.
بازیگر سریال «معمای شاه» با بیان اینکه شرایط کارگردانی ایده آل وجود ندارد، تصریح کرد: خیلی کوتاه تجربه کارگردانی دارم، ولی متاسفانه خیلی برای من شرایط کارگردانی ایده ال نیست، درمقابلش هم هرچه وضع اقتصادی نگران کننده تر شود فضای تولید سخت تر میشود.
همچنین علی دهکردی در پایان این گفتگو کتاب مثنوی معنوی خود را به موزه «دورهمی» اهدا کرد.
مدیری در پایان این برنامه پس از آخرین بخش نمایشی به پرداخت هزینه های گزاف در بازار خودرو اشاره کرد و گفت: کاش بشود به جای پرداخت مبالغ در مقابل ماشین های لوکس، این پول را به کیسه خرید دارو منتقل کرد.
۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]