تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817164465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سوال هایی کهنه در پرونده خاک خورده صنعت فیلم کوتاه


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سوال هایی کهنه در پرونده خاک خورده صنعت فیلم کوتاه
هر ساله اواخر آبان چراغ فیلم کوتاه در محافل سینمایی روشن می شود و سوالاتی را در ذهن همه زنده می کند.

سوال هایی کهنه در پرونده خاک خورده صنعت فیلم کوتاه
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با جشنواره ای به نام فیلم کوتاه تهران، که سالی یکبار فیلمسازان کوتاه را در زمانی یک هفته ای قهرمان جشنواره های سینمایی کشور می کند.

این جشنواره همچون جشنواره های دیگر برگزار می شود و به پایان می رسد اما از همان ساعت اتمام آن پایه هایش برای خیز به روندی رو به رشد و توجه به فیلم کوتاه در همه ایام جشنواره  دچار حاشیه می شود و می لرزد. 


امسال جشنواره فیلم کوتاه سی و سومین دوره خود را گذراند  و سی و سه سالگی خود را در حالی جشن گرفت که همچنان سوال های ریشه ای و بنیادی برای اهالی فیلم کوتاه باقی مانده است، سوال ها و نقاط مبهمی که هر ساله بعد از جشنواره در ذهن ها انباشته می شود اما بعد از گذران جشنواره دوباره در حواشی دیگر سینما گم می شود. سوال هایی که لایه های مختلفی دارد و می تواند با این علامت سوال شروع شود که چرا هر ساله جشنواره باید از سیاست و سیستم یک ارگان دولتی چراغش روشن شود و با سیاست های آن ارگان حال چه درست و غلط به مرحله برگزاری برسد؟ و چرا مسئولان در بعضی از دوره های جشنواره به آثار تولید شده زیر نظر خودشان توجه می کنند و فیلم های مستقل مهجور باقی می ماند؟ 
 
چرا فیلم هایی که با شرایط سخت مالی ساخته می شوند تازه اگر برگزیده شوند باز هم اتفاقی برای آن فیلمساز نمی افتد و در خوشبینانه ترین حالت از فیلم کوتاه بعدی فیلمساز حمایت می شود که دوباره فیلم بعدی اش را بسازد و بازهم در همان جشنواره حضور داشته باشد و نمایش دهد؟ 

 چرا در روند تولید فیلم کوتاه تنها باید یک ارگان به عنوان متولی فیلم کوتاه شناخته شود و نگاه انحصار طلبانه باید در مدیریت آن وجود داشته باشد ؟  

 چرا نباید امکانات تولید فیلم چه سخت افزاری و چه نرم افزاری با هدف آرامش کامل فیلمساز برنامه ریزی شود، آرامشی که فیلمساز بتواند در حین ساخت تنها به کیفیت فیلم فکر کند و به وقت آن به حواشی قیمت دوربین و خسارت تجهیزات فرسوده تلف نشود؟ 
 
همه این سوال ها زنگ خطری است که مدیریت فرهنگی فیلم کوتاه تا نتواند به آن پاسخ بدهد نمی تواند  فیلم کوتاه را به شرایط  متعادلی برساند.
 
حال در این شرایط و با پایان جشنواره سی و سوم دوباره جمعی از فیلمسازان فیلم کوتاه به نکاتی که سالهای متمادی  پشت حواشی پر زرق و برق و آمار های بلند بالای  فیلم های تولید شده خاک می خوردند، رسیده اند. نکاتی مثل نبود تخصیص بودجه کافی، حذف فیلم کوتاه از جشنواره فیلم فجر، نبود رسیدگی کافی به وضع معیشتی فیلمسازان فیلم کوتاه ضعف مدیریتی انجمن سینمای جوانان ایران،  حذفِ "هیات انتخاب" از جشنواره فیلم کوتاه تهران که جایگاهی با اهمیت در تمام جشنواره‌های مهم دنیاست و انتخاب فیلم‌ها توسط دبیر جشنواره، چگونگی انتخاب داوران، مناسب نبودنِ محل برگزاری بازگرداندن فیلم کوتاه به جشنواره ملی و بین المللی فجر ،  
معضلاتی که هیچ کدامشان تازگی ندارند اما هرساله چون زخمی کهنه با نزدیکی به جشنواره و اتمام آن سرباز می زنند.   
 
تمامی این معضلات تا وقتی که به شکل ریشه ای مطرح و برای همه اهالی فیلم کوتاه شفاف نشوند، بدنه فیلم کوتاه دچار نا امیدی بلند مدت می شود و با این منوال ،  صنعت فیلم کوتاه با انبوه نابودی خلاقیت و استعدادهای جوان در سینمای ایران  مواجه خواهد شد.











۰۸ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن