تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غِنا از خود نفاق بر جای می گذارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867248860




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این عکس، مهناز افشار نیست


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرآنلاین: المیرا دهقانی بازیگر سریال «هشت و نیم دقیقه» معتقد است ماجرای انتشار عکس او با گریم سنگین یک شخصیت جذامی، حاصل شیطنتی بود که در فضای مجازی صورت گرفت.

چندی قبل عکسی از یک بازیگر زن با گریمی سنگین در صورت و دست‌ها در اینستاگرام و کانال‌های تلگرامی منتشر شد و زیر عکس در توضیح نوشته شد، مهناز افشار با گریمی از عبدالله اسکندری. عکس زودتر از آنچه که تصور می‌شد به صورت گسترده انتشار پیدا کرد و گاه رسانه‌های رسمی نیز نیز عکس را به اسم افشار منتشر کردند تا اینکه بعد از چند روز مشخص شد تصویری که انتشار یافته مربوط به المیرا دهقانی بازیگر سریال «هشت و نیم دقیقه» به کارگردانی شهرام شاه‌حسینی است.

براساس گزارش «سینماسینما»،‌این بازیگر جوان در این سریال نقش زنی جذامی را بازی می‌کند و عکس منتشر شده هم مربوط به بخش‌هایی از سریال است که ظاهر او دیده و بیماری‌اش به تصور کشیده می‌شود.
 

این عکس، مهناز افشار نیست



دهقانی در گفت‌و‌گو با «سینماسینما»، در مورد جریان انتشار این تصویر چنین توضیح داد: «آقای شاه‌حسینی چندان تمایلی نداشتند عکسی از من با گریم، پیش از نمایش بخش‌های مربوط به بازی‌ام در سریال منتشر شود و با اینکه هیچ‌گاه دلیل این موضوع را از او نخواستم، اما به نظرم هدف ایشان آن بود که انتشار تصویر من با گریم ذهنیت مخاطب را بهم نریزید.»

او ادامه داد: «من در این سریال در نقش زنی جذامی و مسن‌تر از خودم بازی کرده بودم. تصور می‌کنم آقای شاه‌حسینی نمی‌خواستند با انتشار عکس من قبل از پخش سریال برای مخاطب ذهنیت ساخته شود و اختلاف سنی خود من و نقش روشن شود تا به این ترتیب در تاثیرگذاری و باروپذیری نقش خدشه‌ای وارد نشود.»

دهقانی گفت: «اما نمی‌دانم به چه ترتیب بود که عکس من با گریم در فضای مجازی انتشار پیدا کرد. نکته در اینجا بود که حتی اسم من به عنوان صاحب عکس هم مطرح نشد و عکس به اسم بازیگر دیگری که اغلب خانم مهناز افشار نامیده شد در فضای مجازی منتشر شد. من این مساله را ناشی از شیطنت‌های فضای مجازی می‌دانم.»

او در پاسخ به این پرسش که به چه دلیل خودش بعد از انتشار این عکس در صفحات مجازی رفع ابهام نکرد و توضیحی نداد، گفت: «لذت بازی در نقشی بسیار مسن‌تر از خودم و همچنین با بیماری جذام آنقدر بود که نمی‌خواستم چیزی به آن خدشه وارد کند. دوست نداشتم از اصل ماجرا که بازی‌ام در سریال بود دور شود و انرژی‌ام را برای توضیح دادن در این مورد بگذارم. نمی‌توانستم به تک‌تک آدم‌هایی که آن عکس را پخش می‌کردند بگویم اشتباه می‌کنید و من صاحب عکس هستم، بنابراین بهتر بود سکوت کنم چون باور داشتم بالاخره روشن می‌شود که اشتباهی در کار بوده است.»

دهقانی که بیست و پنج ساله است بازیگری را از شیراز و در سال ۱۳۸۸ آغاز کرده است. او در پاسخ به این سئوال که بعد از این تجربه آیا تصور می‌کند یافتن مسیر خود در میان بازیگران شناخته شده سینما و تلویزیون دشوارتر از گذشته است،‌ گفت: « از سال ۸۸ بازیگری را شروع کردم و سال ۹۲ با نمایش «پورتره ناتمام از کلاغ سفید» در تهران وارد فضای بازیگری شدم. از زمانی که وارد تهران شدم متوجه شدم که در مسیر خیلی سخت هستم. سر و کله زدن در محیطی که هستم کار بسیار دشواری است. یک مدت که گذشت فهمیدم بهتر است سرم به کار خودم باشد و این نکته را دریافتم که اگر خوب باشی و خوب کار کنی دیده می‌شوی.»

او ادامه داد: « هیچ وقت آن‌طور عجول نیستم که کسی را کنار بزنم. نکته دیگری که در این مدت درک کردم این بود که قرار نیست همیشه در دو حالت حمله یا دفاع باشم بالاخره امور پیش می‌رود و لازم نیست همواره در حال سروکله زدن با افراد باشم. من هم مثل هر بازیگری دوست دارم علاوه بر تلاش خودم شانس و اقبال همراهی‌ام کند و کارم بهتر دیده شود. حالا اینکه در این مرحله عکس من به اسم فرد دیگری منتشر می‌شود، خیلی خوشایند نیست، اما در عین حال نکته‌ای هم نیست که خیلی روی آن متمرکز شوم. بالاخره مخاطب بازی من را در سریال دیده و حالا می‌داند من آن نقش را بازی کرده‌ام.»

این بازیگر در مورد اینکه آیا بعد از انتشار عکس شکل حضور او در سریال تغییر کرد، گفت: «از ابتدا هم قرار بود در بخش‌هایی از کار صورت من معلوم باشد و زمانی هم روبندی وجود داشته باشد. به همین ترتیب عمل شد و انتشار عکس تاثیری در تصمیماتی که از قبل برای این نقش گرفته شده بود، نداشت.»

دهقانی دارای مدرک فوق‌لیسانس صنایع غذایی است و بازیگری را در شیراز زیر نظر سیامک کمالی شروع کرده است. او بعد از چند اجرای تئاتر در شیراز به تهران آمد و با کارگردانانی چون امیرضا کوهستانی، محمد یعقوبی و همایون غنی‌زاده همکاری کرد.

او این روزها در نمایش «فهرست» رضا ثروتی در سالن ناظرزاده کرمانی تالار ایرانشهر روی صحنه می‌رود و همچنین سرگرم بازی در سریال «پرستاران» به کارگردانی علیرضا افخمی است.





۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن