تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820214017




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لباس‌های فیلم تاریخی چگونه طراحی می‌شود؟ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: میر فخرایی گفت: طراحی صحنه و لباس رشته هایی جداگانه است اما در ایران بیشتر مواقع به دلایل اقتصادی یک نفر هر دو کار را انجام می دهد و طبعاً این اتفاق به کیفیت کار لطمه خواهد زد. متاسفانه هنوز به صورت حرفه ای ارزش چندانی برای طراحی لباس قائل نمی شوند.

به گزارش تراز ،مجید میرفخرایی طراح لباس سینما طراحی لباس فیلم "سلام بمبئی" را تلفیقی از فرهنگ ایران و هندوستان خواند و گفت: طراحی لباس "سلام بمبئی" به صورت تلفیقی ایجاد شده است. داستان فیلم روایتگر دو دانشجوی ایرانی است که به هند می روند و با چند خانواده هندی برخورد می کنند و همین برخورد به تلفیق فرهنگ دو ملت می انجامد.

وی ادامه داد: در طراحی لباس هر دو کشور تلفیقی از لباس های امروزی و سنتی را به کار گرفتیم. زیرا هندوستان هم مثل ایران، دارای دو نوع لباس امروزی و سنتی است. در نتیجه طراحی لباس این فیلم تلفیق لباس هر دو کشور از لحاظ سنتی و مدرن است.

طراح لباس فیلم "روز واقعه" وضعیت طراحی لباس در سینمای ایران را اینگونه توصیف نمود: در آثار تاریخی و آثاری که زمان بر هستند طراحی لباس انجام می شود اما فیلم هایی که در زمان حال سپری می شوند بیشتر به سمت انتخاب لباس پیش می روند، مگر اینکه شخصیت و یا مکان خاصی را روایت کنند.

این هنرمند سینما وضعیت آموزش در زمینه طراحی لباس سینما را نامناسب خواند و تصریح کرد: در حال حاضر در عرصه آموزش طراحی لباس اتفاق برجسته ای نمی افتد و همچنان واحد های معدودی مثل دانشگاه الزهرا به این مقوله می پردازند. با این وجود هنوز رشته ای مستقل برای طراحی لباس در سینما وجود ندارد و این دانشجویان طراحی مد هستند که به سوی سینما جذب می شوند.

وی روند شکل گیری و طراحی لباس در سینما را اینگونه شرح داد: طبیعتاً پس از خواندن فیلمنامه و بر اساس شخصیت پردازی های صورت گرفته، طراح با درک این شخصیت ها طراحی خاص خود را انجام داده و برای تایید و مشورت در اختیار کارگردان قرار می دهد تا به نتیجه نهایی برسند.

طراح لباس فیلم "اخراجی ها" افزود: در حالت استاندارد، طراحی صحنه و لباس رشته هایی جداگانه است اما در ایران بیشتر مواقع به دلایل اقتصادی یک نفر هر دو کار را انجام می دهد و طبعاً این اتفاق به کیفیت کار لطمه خواهد زد. متاسفانه هنوز به صورت حرفه ای ارزش چندانی برای طراحی لباس قائل نمی شوند.

وی از حضور خود در جشنواره فیلم فجر با یک اثر خبر داد و اضافه کرد: امسال به عنوان طراح لباس در فیلمی از مسعود جعفری جوزانی به جشنواره فیلم فجر می آیم.  هنوز اسم اصلی اثر انتخاب نشده اما می دانم که برای فجر امسال آماده می شود.

مجید میرفخرایی درباره حضور خود در سریال "شهرزاد 2" خاطرنشان کرد: "شهرزاد" به عنوان سریالی تاریخی که در گذشته اتفاق می افتد از آن دسته آثاری است که نیازمند طراحی لباس است. طراحی لباس این اثر به طور همزمان با فیلمبرداری و دوخت لباس ها در کارگاه اتفاق افتاده و همچنان نیز ادامه دارد. 
 
 



منبع: میزان

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 3 آذر 1395 - 12:31





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن