تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817702475




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفاه و توليد، زيربناي گفت‌وگو با جهان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: دکتر نادر هوشمنديار، استاد دانشگاه در وقایع اتفاقیه نوشت: جهان، اين روزها به سمتي مي‌رود که به نظر مي‌رسد يک حضور يا يک فرم جديد را تجربه خواهد کرد. به‌قدرت‌رسيدن ترامپ در آمريکا و مانور و يکه‌تازي‌هاي راست افراطي در اروپا يا ناسيوناليست‌گرايي‌هاي تند و تيز و شايد هم کمي مضحک در برخي از کشورها، نظير ترکيه و ماجراجويي‌هاي وحشيانه گروه‌هاي تروريستي يا دندان ‌نشان‌دادن سعودي‌‌ها و ...، مصاديق بارز تجربه‌هاي ناخوشايندي هستند که به‌طور قطع، زندگي را هر روز سخت‌تر کرده و راهبردهاي حضور بهينه در دنياي امروز را با گره‌هاي فراواني مواجه مي‌کنند.
 

 به‌طور قطع، نخستين و اصلي‌ترين پرسشي که حالا به يک چالش تکراري هم تبديل شده، اين است که در قبال اين همهمه نامطلوب، چگونه و به چه شکل بايد رفتار کرد؟ نگارنده، بر اين باور است تا امروز دولت يازدهم باوجود آنکه ميراث‌دار کژي‌ها و کژکرداري‌هاي اجرائي دولت‌هاي نهم و دهم بوده، عملکرد مطلوبي در قبال موج بداقبال حاکم بر جهان داشته است. در کف اين مطلوبيت، فقط نشان‌دادن تصويري از ايران به‌عنوان کشوري که مي‌تواند سخن بگويد و براي همزيستي مسالمت‌آميز برنامه داشته باشد، خود به‌تنهايي، يک قدم و گام مثبت است اما اين موفقيت، همه آن چيزي نيست که براي زيست در آشفته‌بازار جهان امروز به آن نياز داريم.
 

به‌طور‌قطع، بخشي از مقابله با اين تصاوير ناخوشايند، تجهيز به يک ديپلماسي پويا‌ست اما بايد باور کنيم بخش اصلي ارتقاي سطح کارآمدي در دنياي کنوني، داشتن موقعيت‌هاي بکر و برتر براي زندگي در داخل مرزهاي کشور است. اگر سخن بالا را ساده کنم، به اين نتيجه مي‌رسيم براي داشتن دست بالا در برابر هجمه‌هاي حاکم بر جهان متوحش حاضر، ضرورت دارد منحني رفاه، آسايش و مطلوبيت ناشي از زندگي، فارغ از درنظرگرفتن توانايي‌هاي فردي، سطحي يکسان براي همه شهروندان داشته باشد.
 

نديدن اين امکان يا توجه‌نداشتن به اين ضرورت براي بازکردن مسيرهاي بهينه در مناسبات جهاني، مي‌تواند يک ساده‌انگاري در تحليل سياست بين‌الملل و تجهيز راهبردهاي اجرائي آن باشد. ديپلمات‌هاي هر کشوري، تا آنجا مي‌توانند سفيران خوش‌اقبالي براي کشورهايشان باشند و همه را مبهوت خود کنند که نمايندگان مردمي با شاخص‌ها و نماگرهاي در‌خور و قابل‌اعتنا باشند.
 

اگر غير‌از اين باشد، در ميادين جدي و مقابل کشورهايي که سري‌ گرانقيمت بر تن دارند، حتما آن‌قدر چاله و چاه در مقابل خود خواهيم ديد که براي دستيابي به حداقل‌هايي از امکانات جهاني بايد از روي بي‌شمار موانع بيهوده عبور کنيم. در اين نگاه، موقعيت قابل‌توجه شاخص‌هاي توليد و مولديسم در هر کشوري، جزئی جدانشدني از سياست بين‌الملل محسوب مي‌شود. تجربه‌هاي جهاني نيز اين همراهي و باهم‌بودن را بارها به اثبات رسانده‌اند.
 

پس، حتما ضرورت دارد خط‌مشي سياست‌گذاري عمومي خود را در دوره‌اي که قرار است گفت‌وگو با جهان از سوي کشور ما يک راهبرد باشد، به گونه‌اي تجهيز کنيم که با سرعت مطلوب‌تري، دوران نامرادي در بازسازي توليد و ارائه‌ نمايي مولد از ايران در بازارهاي جهاني به پايان برسد. اين پيروزي، حتما به قطار سياست بين‌الملل ما سرعت بهتري مي‌د‌هد و بي‌شک جدي‌تر نيز گرفته مي‌شود.





۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن