واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
تحلیل نایب رییس کمیسیون امنیت ملی از دلایل پذیرش مذاکرات توسط آمریکا
روز نو : نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه عده ای تحت عناوین فریبنده به دنبال ایجاد دفتر اتحادیه اروپا در ایران هستند، گفت:برخی توجیهات اقتصادی در این خصوص ساده اندیشانه است.
به گزارش روز نو، مخالفان و موافقان برجام تحلیل اشتباهی دارند که آمریکا از سر اختیار سر میز مذاکرات قرار گرفت. آمریکا راهی بجز حضور پشت میز مذاکره با ایران نداشت. زمانی که نتانیاهو به سازمان ملل آمد و اعلام کرد ایران تا دستیابی به فناوری کامل سلاح های هسته ای فاصله ای ندارد، غرب و آمریکا فهمید که چاره ای جز مذاکره با ایران ندارد.
نماینده مردم دامغان در مجلس افزود: اروپائی ها زیر نظر آمریکا هستند. آمریکا را هم صهیونیست ها اداره می کنند. نتانیاهو هم نماینده صهیونیست ها بود و اظهارات او به ناچار جهان را پای میز مذاکرات با ایران نشاند.
نماینده مردم دامغان اظهارداشت: در راستای کنترل ایران، چند اقدام همزمان توسط اروپا و آمریکا انجام شد. مذاکرات طولانی برای برجام از اقدامات مهم آنها بود.
حسن بیگی گفت: علی رغم همه فشارهای اروپا و آمریکا، امروز صحنه در غرب آسیا در دست مقاومت است و آمریکا شکست خورده و به شکست خود اذعان دارد. ترامپ و کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام کردند که آمریکا در خاور میانه شکست خورده است.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: برخی عناصر سیاسی تحلیل غلطی دارند و روسیه فعلی را مانند شوروی سابق تحلیل می کنند. این در حالی است که روسیه شوروی نیست. شوروی در زمان دوقطبی، قطب شرق بود.
وی با تاکید بر اینکه امروز روسیه همتراز ایران است، گفت: روسیه به ایران و ایران به روسیه نیازمند است. امروز قدرت نظامی ایران در سطح منطقه اول است. اقتدار نظامی و سیاسی، جمهوری اسلامی را در سطح قدرتمندی در غرب آسیا قرار داده است و در سطح بین المللی نیز جمهوری اسلامی جزء بازیکنان اصلی نظام بین الملل است.
حسن بیگی گفت: اوباما چندی پیش اعلام کرد بدون حضور ایران، انرژی در خاورمیانه امنیت ندارد.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی روابط ایران و روسیه را دوجانبه و استراتژیک خواند و گفت: اگر روسیه در کنار ایران در سوریه قرار گرفته، به این دلیل است که روسیه نیز متوجه شده برای بقایش نیازمند ایران است.
آمریکا به دنبال هدایت داعشی های به منطقه قفقاز/روسیه به ایران نیازمند است
وی در تحلیل این موضوع افزود: بیش از ۶ هزار داعشی در موصل محاصره شده اند و آمریکا در تلاش است که آنها را نجات دهد تا از مرز ترکیه به سمت کشورهای شوروی سابق بروند.
حسن بیگی ادامه داد: در این خصوص میان آمریکا و اروپا نیز تعارض وجود دارد، چون ۲ تا ۳ هزار نفر از اعضای داعش نیز از اروپا به موصل آمده اند که اگر مجدداً به اروپا برگردند، ناامنی ایجاد خواهند کرد.
نماینده مردم دامغان اظهارداشت: ۳ هزار نفر از داعشی ها نیز متعلق به منطقه قفقاز و ۱۵ کشور شوروی سابق هستند که آمریکائی ها هستند دارند با شکست محاصره موصل آنها را به منطقه اوراسیا بازگردانند تا ناامنی ایجاد کنند.روسیه با حمایت ایران در تلاش است که اجازه ندهد این نیروها به منطقه اوراسیا بازگردند.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در خصوص تاسیس دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در تهران، گفت: با ایجاد دفتر نمایندگی اروپا در تهران به چند دلیل مخالف هستم. ۲۸ عضو اتحادیه اروپا همه در ایران سفارتخانه دارند و امور مربوط به این کشورها توسط سفارتخانه هایشان در ایران انجام شود.
دفتر اتحادیه اروپا در کشور های دیگر صرفاً سیاسی است و اهداف اقتصادی ندارد
وی تصریح کرد: اسرائیل می داند که قدرت ایران غیر قابل مهار است. لذا تلاش می کند در کنار ۲۸ سفارت کشورهای اروپایی در ایران، دفتر جدیدی در ایران برپا کند. باید هوشیار بود.
حسن بیگی با تاکید بر اینکه دفتر اتحادیه اروپا در کشور های دیگر صرفاً سیاسی است و اهداف اقتصادی ندارد، گفت: اتحادیه اروپا در ۱۳۵ کشور دنیا دارای نمایندگی و دفتر است و کارهای سیاسی انجام می دهد.
وی با اشاره به رفت و آمدهای نمایندگان اتحادیه اروپا به ایران گفت: اشتون بعد از حضور در ایران تلاش کرد به دیدار فتنه گران برود و قائله سیاسی درست کند. مقامات دیگری که از اتحادیه اروپا به تهران سفر کردند نیز در همین راستا تلاش کردند.
عضو فراکسیون ولایت مجلس گفت: این افراد با حمایت از فتنه گران به دنبال ایجاد قائله سیاسی و گرفتن انتقام شکست اسرائیل در سوریه و لبنان هستند.
حسن بیگی با تاکید بر اینکه یک مجموعه سیاسی نیازی نیست در جمهوری اسلامی ایران دفتر داشته باشد، گفت: در صورت تشکیل دفتر اتحادیه اروپا، این تشکیلات سیاسی به بهانه های مختلف به حقوق بشر، حقوق زنان، جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار خواهد داد تا اهداف آمریکا را در ایران محقق کند.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه عده ای تحت عناوین فریبنده به دنبال ایجاد دفتر اتحادیه اروپا در ایران هستند، گفت: اگر قرار است سرمایه گذاری اقتصادی در ایران صورت گیرد، شرکت ها و کشورها فعال هستند و رفت و آمدهای زیادی در ایران صورت گرفته است و نیازی نیست دفتر اتحادیه اروپا در ایران باز شود.
وی باز شدن دفتر اتحادیه اروپا در ایران را مغایر منافع ملی جمهوری اسلامی خواند و گفت: توجیهات برخی افراد مبنی بر لزوم تشکیل این دفتر در ایران ساده اندیشانه است. بهتر است در همین مقطع جلوی این اقدام گرفته شود زیرا در صورت باز شدن این دفتر، در آینده ناچار خواهیم شد برخورد هایی با اتحادیه اروپا داشته باشیم که حتی ممکن است منجر به بسته شدن دفتر اتحادیه اروپا شود.
منبع: مهر
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]