تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكاتِ رفاه، نيكى با همسايگان و صله رحم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827513412




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مديراني كه انيميشن دوست ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مديراني كه انيميشن دوست ندارند
بخش انيميشن‌ در جشنواره فيلم فجر به يك علامت سؤال بزرگ تبديل شده است؛ بخشي كه هنوز نتوانسته جايگاه مشخص و ثابتي براي خود پيدا كند و قرباني بي‌برنامگي‌هاي مديران سينمايي شده است.
نویسنده : احمد محمدتبريزي 


چند سالي است انيميشن‌‌هاي ايراني حضوري پررنگ در جشنواره فيلم فجر دارند؛ انيميشن‌هايي كه به لحاظ كيفي، آثاري قابل قبول هستند و در زمان اكران ‌توانسته‌اند مخاطبان را با خود همراه كنند.
سي‌و‌چهارمين جشنواره فيلم سال خوبي براي انيميشن ايران بود. براي اولين بار در طول برگزاري جشنواره فيلم فجر هشت انيميشن به نمايش درآمد. حضور انيميشن‌هاي «نبرد خليج فارس۲»، «پادشاه آب»، «قلب‌خورشيد»، «بازمانده»، «ناسور»، «كله آهني»، «در مسير باران» و «فهرست مقدس» در جشنواره سي‌و‌چهارم باعث شد مسئولان جشنواره يك بخش مجزا و ويژه براي انتخاب بهترين انيميشن و بهترين كارگرداني درنظر بگيرند تا براي اولين بار انيميشن‌سازها صاحب بخشي مستقل شوند.

اين اتفاق كم‌نظير موجي از اميدواري را در دلِ انيميشن‌سازها به وجود آورد. آنها اميدوار بودند اين روند در سال‌هاي آينده ادامه پيدا كند و اتفاقات خوشايندي در بخش انيميشن بيفتد، به ويژه زماني كه برخي از انيميشن‌ها به فروش قابل‌توجهي دست پيدا كردند. اما اميدواري‌ها خيلي زود رنگ نااميدي به خود گرفت. در حالي كه كمتر از سه ماه به برگزاري سي‌و‌پنجمين جشنواره فيلم فجر باقي مانده تنها نام يك انيميشن در ميان ساير فيلم‌ها به چشم مي‌خورد. انيميشن «فيلشاه» به كارگرداني هادي محمديان و تهيه‌كنندگي حامد جعفري تك اثري است كه به احتمال زياد انيميشن ايران را در جشنواره نمايندگي خواهد كرد.

كاهش تعداد انيميشن در جشنواره يك عقبگرد اساسي هم براي مديران و هم براي انيميشن‌سازها محسوب مي‌شود. اين كاهش تعداد آثار به خوبي نشان مي‌دهد تمام اتفاق‌هاي خوبِ سال گذشته بدون برنامه و بر اساس حادثه و احتمال پيش رفته است.
همين كاهش تعداد آثار باعث شد بخش انيميشن‌ كه انتظار روزهاي خوب و نويدبخشي داشت دوباره بخش ويژه خود را از دست بدهد و در جشنواره فجر پيش‌رو در بخش «چشم‌انداز سينماي ايران» با فيلم‌هاي سينمايي بلند، فيلم‌هاي اول، هنر و تجربه به رقابت خواهد پرداخت.

كيانوش دالوند، كارگردان انيميشن ناسور با انتقاد از بي‌برنامگي‌هاي موجود در حوزه انيميشن مي‌گويد: به اعتقاد من اصلاً اراده‌اي براي سازماندهي و فروش اين آثار وجود ندارد، هرچند كه در موارد زيادي فروش موفقي در اين راستا وجود داشته است. بحث فروش و چرخه اقتصادي به چيزي بيش از كيفيت خوب نياز دارد. ساختار مديريتي و بررسي عرضه و تقاضا و ايجاد بستر فروش توسط معرفي‌كنندگان آثار هنري و ... از مشكلات اين بخش است. اينكه فيلمسازي سعي كند تمام پروسه يك فيلم را از انتخاب سوژه تا پخش و قراردادهايي بين‌المللي تحت نظارت و مديريت مستقيم داشته باشد اصلاً درست نيست. متأسفانه ساختار و بنيان درست و مناسبي جهت طي كردن اين پروسه در زمينه انيميشن وجود ندارد. علاوه بر اين خود انيميشن‌سازان نيز برنامه منسجم و هدفمندي در جهت ايجاد اين ساختار ندارند.

اگر پروسه ساخت و رقابت انيميشن در سينماي ايران به درستي هدايت و مديريت مي‌شد، علاوه بر اينكه بخشي از نيازهاي مخاطبان تأمين مي‌شد به فروش و سودآوري خوبي هم مي‌رسيد. همانطور كه انيميشن «شاهزاده روم» با فروشي بيش از 3ميليارد تومان در جدول فروش فيلم‌ها در سال 1394 در رتبه ششم ايستاد. در شرايطي كه اراده‌اي جدي براي نظم بخشيدن و مديريت بخش انيميشن وجود ندارد، سال آينده سينماي ايران با ضعفي جدي در حوزه انيمشين روبه‌رو خواهد بود.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن