تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):نیکوترین مردم از نظر ایمان، خوش خلق‌ترین و با لطفترین آنها نسبت به اهل خویش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868424981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«هاروی»؛ داستان دوستی صمیمانه با یک خرگوش


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هنرآنلاین: ملودی آرام‌نیا می‌گوید نمایش "هاروی" اثری کمدی است که واقعیت‌ها را بیان می‌کند و آن عدم ارتباط و افسردگی آدم‌هاست.
 





 نمایش "هاروی" به کارگردانی ملودی آرام‌نیا از 26 آبان‌ماه در مجموعه ایرانشهر به صحنه می‌رود. ملودی آرام‌نیا با ارائه توضیحاتی در این رابطه به خبرنگار هنرآنلاین گفت: این اثر داستان مردی است که با خرگوش بسیار بزرگی دوست می‌شود که ناپیداست و به‌جز این مرد، کسی نمی‌تواند او را ببیند و...

او بیان کرد: این نمایش، اثری کمدی است که واقعیت‌هایی را بیان می‌کند و آن عدم ارتباط و افسردگی آدم‌هاست. ما تغییراتی در کار دادیم چراکه "هاروی" بعد از جنگ جهانی دوم نوشته شد؛ زمانی که بدون شک تاثیر جنگ بر مردم زیادتر و میزان افسردگی بیشتر بوده است. آنچه اکنون مردم را افسرده می‌کند در واقع هیچ چیز خاصی نیست؛ متخصصان فکر می‌کنند این به دور شدن آدم‌ها از یکدیگر باز می‌گردد که ما آن را در کارمان به وسیله تکنولوژی مطرح کردیم.

آرام‌نیا اظهار کرد: این روزها دیگر مردم به هم نگاه نمی‌کنند شاید بسیار پیش آمده باشد که افرادی را ببینیم که از کنار مجسمه شاهکاری در شهر عبور می‌کنند اما حتی متوجه آن هم نمی‌شوند زیرا توجه آنها تنها به تلفن همراه‌شان است. نیمی از حال بد ما، به خاطر ندیدن واقعیت‌ها و توجه نکردن به آنهاست. بیشتر از آنکه واقعیت پیرامون‌مان را ببینیم تنها به عکس‌های روی صفحه موبایل‌مان می‌نگریم.

او افزود: ما همان متن اصلی را اجرا می‌کنیم تنها روی ارتباط برقرار نکردن افراد و حرف نزدن‌شان تاکید شده است، در واقع وجه امروزی آدم‌ها را در کاراکترها پررنگ کردیم.

این کارگردان تئاتر با اشاره به نمایشنامه‌خوانی این اثر و بازخوردهایی که از آن دریافت کرده بود توضیح داد: دو سال پیش اجرای خیریه‌‍ای از نمایشنامه داشتیم که با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان روبه‌رو شد و بازخوردهای مثبتی دریافت کردیم. البته در آن اجرا بازیگران دیگری همراه ما بودند که در اجرای عمومی به دلیل حضورشان در کارهای دیگر و تداخل زمانی نتوانستند همراهی‌مان کنند.

او ادامه داد: متن بسیار جذاب و در عین حال طولانی است؛ اگر می‌خواستیم مانند خود متن پیش برویم بیش از دو ساعت و نیم زمان نیاز داشت به همین دلیل در آن تغییراتی تا جایی که به متن ضربه نمی‌خورد به وجود آوردیم و آن را کوتاه کردیم. البته در نمایشنامه‌خوانی متن به شکل کلی خوانده شد و تماشاگران هم تا به انتها ما را همراهی کردند اما در اجرای عموم نمی‌توانستیم اینگونه عمل کنیم. اکنون زمان اجرا یک ساعت و نیم است.

آرام‌نیا خاطرنشان کرد: همزمان با ما اجرای دیگری هم در سالن استاد ناظرزاده خواهد بود که با فاصله کمی از ما به صحنه می‌رود. در این زمینه هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است و دکورها متناسب با این مساله طراحی شده‌اند. امیدوارم مساله‌ای پیش نیاد چون دکور و لباس زیادی داریم.

او در رابطه با طراحی‌های این اثر عنوان کرد: همانگونه که حتما مشاهده کردید در تصاویر تبلیغاتی ما طراحی از خرگوش به صورت اریگامی است. ما به بافت شکسته‌ای رسیدیم؛ که به خاطر همین مدرن شدن است. البته ایده‌های بسیاری داشتیم که به دلیل دو اجرائی بودن و هزینه‌های بالا امکان اجرای همه آنها وجود نداشت.

آرام‌نیا در پاسخ به این سئوال که در گزارش‌های این نمایش در "برادوی" آمده است که به دلیل مضمون خاص آن با استقبال بسیاری از سوی نوجوانان روبه‌رو شده بود گفت: من خیلی با کودکان کار نداشتم؛ تنها باید بگویم تئاتر به شکلی که در آن صحنه و لباس جایگاه و تنوع بسیار داشته باشد بسیار کم است. اصولا رفتن به سمت چنین فضایی جذاب است و هر کسی می‌تواند آن را ببیند و لذت ببرد.

نمایش "هاروی" به کارگردانی ملودی آرام‌نیا از 26 آبان‌ تا 28 آذرماه ساعت 20 در سالن استاد ناظرزاده مجموعه ایرانشهر به صحنه می‌رود. مهدى بجستانى، مهدى بوسلیک، شقایق دهقان، معصومه رحمانى، کاظم سیاحى، رامین سیاردشتى، یلدا عباسى، مسعود کرامتى، سروناز نانکلى، پرهام یدالهى بازیگران این اثرند.




۲۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن