واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: وزیر پیشین آموزش و پرورش با تاکید بر ورود وزارت اطلاعات و ارسال نامه به دادستانی در خصوص موضوع صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: بارها اعلام کردم که منافع فرهنگیان خط قرمز ما بوده است.
علی اصغر فانی، ضمن حضور در غرفه ایسنا در بیستودومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در تشریح موضوع صندوق ذخیره فرهنگیان به خبرنگار ایسنا گفت: خلطی بین صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه ایجاد شد و بسیاری از تحلیلها نیز به دلیل همین خلط ایجاد شده مطرح شده است.
او افزود: بانک سرمایه حدود 45 درصد سهاماش متعلق به فرهنگیان و 55 درصد سهام آن به دیگران تعلق دارد. قبل از سال 1391 وامهایی به افرادی توسط این بانک داده شد که وثیقههای معتبر دریافت نشده بود، البته تعداد آنها بین پنج تا 10 نفر به عنوان افراد اصلی هستند.
وزیر پیشین آموزش و پرورش ادامه داد: همکاران ما با آغاز دولت یازدهم در صندوق ذخیره فرهنگیان مستقر شدند و بخشی از تسهیلات داده شده را در قالب تهاترها توانستند برگردانند، اما بخش دیگری همچنان بلاوصول باقی ماند.
فانی تاکید کرد: در دوره وزارتم در راستای خلط ایجاد شده نامهای به دادستانی ارسال شد و از وزارت اطلاعات نیز درخواست کردیم که این موضوع را پیگیری کنند. اخیرا نیز مجلس شورای اسلامی طرح تحقیق و تفحص را از بدو تاسیس صندوق ذخیره فرهنگیان یعنی از حدود 20 سال پیش تاکنون به تصویب رساند که مورد استقبال ما قرار گرفت. بیتردید منافع همکاران فرهنگی در اولویت نگاه ما به این موضوع بود و بارها اعلام کردیم که منافع معلمین خط قرمز ماست. قطعا در بررسی مسائل صندوق ذخیره فرهنگیان هیچ خط قرمزی وجود نداشت که مانع از بررسی دقیق این موضوع شود. اگر هر تخلفی صورت گرفته باشد باید با آن برخورد قاطع شود.
وی تاکید کرد: امیدواریم با هماهنگی که با دستگاه قضایی، قوه مقننه و مجریه و همچنین ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی شده است منافع معلمان حفظ شود و این موضوع بهطور دقیق مورد بررسی قرار گیرد.
وزیر پیشین آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی مبنی بر علت انتصاب مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان ساعاتی قبل از برکناری وی از وزارت آموزش و پرورش پاسخ داد: برابر قانون طول مدیریت صندوق ذخیره فرهنگیان دو سال است و با توجه به اینکه برای مدیر عامل قبلی این زمان به اتمام رسیده بود، هیات امنای صندوق که وزیر آموزش و پرورش ریاست صندوق را برعهده دارد، هیات مدیره جدید را تعیین کردند.
فانی ادامه داد: در انتخاب هیات مدیره جدید برخی از افراد قبلی بار دیگر انتخاب شدند و افراد جدیدی نیز به هیات مدیره پیوستند. در مرحله بعدی هیات مدیره جدید، مدیر عامل جدید را پیشنهاد میکند و رییس هیات امنا حکم آن را امضاء میکند این فرآیند از اسفندماه سال 1394 که جلسه هیات امنا تشکیل شده بود در حال انجام بود.
او تاکید کرد: قطعا انتصاب مدیرعامل جدید به دلیل اتمام طول مدیریت قبلی بوده و این کار یک کار لحظهای نبوده است و فرآیند زمانی خود را طی کرده است.
۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]