تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834314675




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتخاب ترامپ به نفع ایران است؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه آرمان امروز- کژال ذوالفقاری‌نیا: تاریخی‌ترین انتخابات آمریکا به پایان رسید؛ آن‌هم با نتیجه‌ای که جهان و جهانیان را در شوک فرو برد؛ انتخاباتی که باور کنیم یا نه، پیروزش دونالد جان ترامپ، شومن برنامه‌های تلویزیونی و سرمایه‌دار برج‌سازی بود که تنها و تنها به دلیل«نگاه به اقشار میانی و پایینی جامعه آمریکا» توانست چهل و پنجمین رئیس‌جمهوری باشد که به کاخ سفید ورود پیدا می کند.
 
در این میان، اما مقامات و مسئولان ایرانی از پیشترها اعلام کرده بودند که «سیاست‌های مستقلانه ایران تحت تاثیر مشی سیاسی آمریکا قرار نمی‌گیرد» و اینکه «فرقی ندارد کدام نامزد رئیس جمهور بعدی ایالات متحده شود».
 

نتیجه انتخابات آمریکا اثری در سیاست‌های ایران ندارد
 

بر همین اساس دیروز رئیس‌جمهور با بیان اینکه «عزت و استقلال ایران در این است که مواضع ما فقط از خواست و اراده مردم ایران اثر می‌پذیرد و با تغییرات در دولت‌های خارجی تغییر نمی‌کند»، تاکید کرد: نتیجه انتخابات آمریکا، اثری در سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران ندارد. حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه هیات دولت افزود: موقعیت آمریکا در جامعه بین‌المللی و افکار عمومی جهان به دلیل سیاست‌های غلط تضعیف شده و شکاف بیشتر با جامعه جهانی و اروپا به این موقعیت بیشتر ضربه خواهد زد. رئیس‌‌جمهوری ادامه داد: نتیجه انتخابات آمریکا، نشان التهابات و عدم ثبات داخلی آمریکا مدت‌ها باقی خواهد ماند و زمان زیادی می‌برد که این اختلافات و مشکلات داخلی حل ‌شود. رئیس شورای عالی امنیت ملی با اعلام اینکه «امروز دیگر آمریکا به هیچ وجه بیش از گذشته توانایی استفاده از ایران‌هراسی و ایجاد اجماع جهانی بر علیه ایران را ندارد»، افزود: سیاست ایران در تعامل سازنده با جهان و شکسته شدن تحریم‌های هسته‌ای، روابط اقتصادی ایران با همه کشورها را در یک مسیر رو به رشد و برگشت‌ناپذیر قرار داده است. روحانی تاکید کرد که هوشمندی ایران در توافق هسته‌ای این بود که برجام را نه به عنوان توافق با یک کشور یا یک دولت، بلکه به عنوان یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل تثبیت کرد که با تصمیم یک دولت قابل تغییر نیست.
 

آمریکا باید برجام را اجرا کند
 

وزیر امور خارجه کشور در واکنش به اعلام نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا گفت: آنچه آمریکا به عنوان یک تعهد بین‌المللی چندجانبه در برجام پذیرفته است را باید اجرا کند. محمدجواد ظریف که در رومانی به سر می‌برد، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال یک خبرنگار رومانیایی درخصوص اعلام نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا گفت: ما در امور داخلی دیگر کشورها دخالت نمی‌کنیم. این انتخاب مردم آمریکاست؛ اما هر کس رئیس‌جمهور آمریکا باشد، باید واقعیات جهان و منطقه ما را به درستی بشناسد و با آن با واقع‌گرایی مواجه شود. وی ادامه داد: ایران و آمریکا روابط سیاسی ندارند، اما آنچه آمریکا به عنوان یک تعهد بین‌المللی چندجانبه در برجام پذیرفته است را باید اجرا کند.
 

مشی مستقلانه ایران تابع تغییر حاکمیتی آمریکا نیست
 

علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز با اشاره به نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تاکید کرد: نتیجه چهل و پنجمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشان داد که سرخوردگی و بی‌اعتمادی اکثریت جامعه به ساختار و رویه‌های جاری در این کشور واقعی و رو به ازدیاد است. شمخانی با بی‌تاثیر عنوان کردن نتیجه انتخابات آمریکا بر سیاست‌ها و اقدامات کشورمان در ابعاد سیاسی، اقتصادی و امنیتی اظهار داشت: اصولا مشی مستقل و رفتار هوشمندانه جمهوری اسلامی ایران بر خلاف برخی کشورهای منطقه در هیچ مقطع زمانی متاثر از تغییر حاکمیت در دیگر کشورها نبوده و سیاست «نه شرقی و نه غربی» کشورمان با پشتوانه حمایت مردمی و اتکا به ظرفیت‌های داخلی، مسیر روشن خود را بر اساس حکمت، عزت و مصلحت طی خواهد کرد.
 

تصویر متفاوت ترامپ پس از پیروزی قابل توجه است
 

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه هم گفت: مردم ایران و جمهوری اسلامی ایران از سیاست‌ها و رویکرد گذشته دولتمردان آمریکا طی دهه‌های گذشته تجربیات ناخوشایند و تلخی داشته و دارند. حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور گفته است: تصویری که ترامپ در سخنرانی اعلام پیروزی به عنوان رئیس‌جمهور از خود نشان می‌داد، با تصویر او در دوران انتخابات متفاوت بود، این نکته‌ای قابل توجه است. حسام‌الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور در توئیتر نوشت: دونالد ترامپ چهل و پنجمین رئیس‌جمهوری این کشور شد و در اولین نطق سخنرانی خود پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری گفت من از معدود کسانی که از من حمایت نکردند، می‌خواهم که به من کمک کنند تا کشور را بسازم.
 
بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: معتقدیم در دولت جدید آمریکا باید آنها به سمت حل مشکلات باقیمانده برای اجرای برجام به ویژه در حوزه بانکی و مالی بروند. البته ما فعلا سیاست انتظار را در پیش می‌گیریم تا طرف مقابل مواضع خود را به طور رسمی اعلام کند. حمیدرضا آصفی سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه نیز اظهار داشت: پیروزی ترامپ دور از انتظار نبود. درمورد برجام ممکن است سختگیری ها بیشتر شود. ممکن است برخی علائم منفی از کاخ سفید بیرون بیاید، ولی اینکه برجام منتفی شود، این خیلی موضوعیت ندارد.
 
رئیس‌جمهوری ترامپ به نفع ایران است
 

علی مطهری نایب‌رئیس مجلس پیروز ترامپ را به نفع ایران دانست و گفت: مواضع ترامپ در دوره تبلیغات انتخاباتی و ریاست جمهوری متفاوت خواهد بود. در مجموع با توجه به مواضعی که ایشان در دوره تبلیغات داشتند، من فکر می‌کنم ریاست‌جمهوری ایشان برای ایران مفیدتر است تا اینکه خانم کلینتون انتخاب می‌شد. وی افزود: ترامپ اولا صداقت بیشتری دارد و مواضعش درباره سوریه مواضع خوبی بود. غلامرضا تاجگردون دیگر نماینده مجلس تصریح کرد: اگر ترامپ بخواهد در مساله برجام خللی وارد کند، اروپا باید پاسخگو باشد و این پنج کشور اصلی هستند که باید در این رابطه تصمیم بگیرند. سید حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم درباره پیروزی ترامپ گفت: به نفع منافع داخلی آمریکایی‌ها نیست که اقدامی علیه ایران انجام دهند و عاقل‌تر از این هستند که خود را با یک قدرت مسلط منطقه‌ای درگیر کنند، لذا اجماع علیه ایران از سوی جمهوریخواهان کاملا بعید است و صرفا به سیاست‌های عهدشکنانه خود ادامه می‌دهند.
 
دلواپسانی که ترامپ خوشحالشان کرد
 

با این همه بودند کسانی که از پیروزی ترامپ به اندازه‌ای خوشحال شدند که نتوانستند این شادی و سرور را در پستوهای محافلشان پنهان کنند؛ کسانی که پیروزی نامزد جمهوریخواه را پایان دوران برجام و موفقیت‌های برجامی دولت یازدهم تلقی کردند که راه را برای حضورشان در عرصه سیاست کشور باز می‌کند؛ افرادی که استنادشان به «مناظرات انتخاباتی» ترامپ- کلینتون است و مواضع رئیس جمهور آینده آمریکا را از زاویه دید خود می‌نگرند و حال آمدنش را مترداف دانسته‌اند با بازگشت به دوران ماقبل دولت عقلایی و اعتدالی روحانی؛ دورانی که در آن قطعنامه‌های نهادهای بین‌المللی کاغذپاره خوانده میشد و طرفدارانش از به انزوا کشاندن کشور به خود می‌بالیدند.
 
یا شاید تصور می‌کنند که ترامپ همانند «چهره سیاسی مورد علاقه‌شان» آمریکا را به مرز بحران می‌کشاند و دل این عده از اینکه «دشمن قسم خورده‌شان» به سمت قهقرا پیش می‌رود، شاد می‌شود. باید به اینان گفت که زهی خیال باطل. تبلیغات نامزدها تمام شد، ترامپ پیروز شد و از همان ساعات پس از پیروزی نشان داد که قرار نیست ساختارهای تعمیق‌یافته سیاسی در کشورش را زیرپای گذارد، نشان داد که قائل به قانون و قانونمداری است و باید منتظر بود از فردای ورود به کاخ سفید، ساختاری و بروکراتیک فکر و رفتار کند.




۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن