واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
کتاب دغدغه رسانه ملی نبوده است امیرحسین صدیق گفت: واقعاً باید از رسانههای سراسر کشور پرسید که چرا به معرفی پایتخت کتاب ایران نپرداختهاند، رسانهها در حق نیشابور کملطفی کردند.
به گزارش فرهنگ نیوز، امیرحسین صدیق در حاشیه هجدهمین نمایشگاه کتاب ناشران ایران در نیشابور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فیلمبرداری فصل اول کتابباز به اتمام رسید و قول دادهاند که فصل دوم ادامه خواهد داشت، ولی باید قبول کنیم که کتاب دغدغه رسانه ملی تا الآن نبوده است و هنوز هم شاهد پخش برنامه کتابباز با زمانهای متغیر در رسانه ملی هستیم.
وی تصریح کرد: کتابباز توانست با 140 نفر از متخصصین کتاب صحبت کند و کتابهای مناسبی را به مردم معرفی کند.
این بازیگر تئاتر و تلویزیون ادامه داد: فقط برنامههای رادیو هفت و صدبرگ تاکنون از رسانه ملی پخششده است که با توجه به ماهیت آن بیشتر برای قشر روشنفکرتر بود.
صدیق با اشاره به برنامه کتابباز تأکید کرد: این برنامه در شبکه نسیم که بیشتر شبکهای برای شادی است پخش شد تا مردم به این مقوله توجه بیشتر داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: در ابتدای برنامه به مناطق زیادی رفتهایم و مردم مشکلاتی را برای کتاب نخواندن مطرح میکردند ولی کمکم این روند بهبود یافت تا اینکه در روزهای آخر حتی روستاهای کوچک نیز برنامه را میدیدند و از کتاب استقبال میکردند.
بازیگر سریال «آب پریا» تأکید کرد: برای کتابخوان شدن مردم باید از کودکی شروع کرد، من از کودکی و زمانی که عضو کتابخانه کانون پرورش فکری کودک و نوجوان در نیشابور شدم، در آن زمان رمانهای بسیاری را که مناسب سنم بود مطالعه کردم این علاقه ادامه داشت تا امروز که در من بیشتر و عمیقتر شده است.
صدیق با انتقاد از رسانهای نشدن نیشابور بهعنوان پایتخت کتاب ایران تأکید کرد: واقعاً باید از رسانههای سراسر کشور پرسید که چرا به معرفی پایتخت کتاب ایران نپرداختهاند، رسانهها در حق نیشابور کملطفی کردند، قول میدهم در صورت ادامه پیدا کردن این برنامه در فصل دوم حتماً به نیشابور بهصورت ویژه خواهم پرداخت.
وی با اشاره به کتابهای معرفیشده در برنامه کتابباز خاطرنشان کرد: ممیزی در همه بخشها وجود دارد و سؤال این است که چه کسی و با چه حقی این ممیزی را اعمال میکند و تلویزیون نیز از این امر مستثنی نیست و باید با رعایت بیشتری کتابها معرفی شود.
بازیگر سریال «کتابفروشی هدهد» با آسیبشناسی دلایل کتاب نخواندن مردم تصریح کرد: با این فضای مجازی مردم کمتر به فضای حقیقی کتاب توجه میکنند، برای مقابله با این موضوع باید بهمانند هر کار فرهنگی حمایت شود، حمایتی که از ناشران میشود بههیچعنوان کافی نیست.
صدیق تأکید کرد: برای کتاب خواندن باید از کودکی شروع کرد و اکثر افراد کتابخوان اولین بار کتاب را در دستان والدین خود دیدهاند.
منبع: فارس
95/8/20 - 07:37 - 2016-11-10 07:37:46
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]