واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: سعید جلیلی: باید جلوی کنسرت "ما نمی توانیم" را بگیریم
کسانی که دل به آهنگ این کنسرت می بندند، سردرگم می مانند که دل به الاغها (دموکرات ها) ببندند یا از آمدن فیل ها (جمهوری خواهان) نگران باشند.
نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: باید جلوی اجرای کنسرت "ما نمی توانیم" در ایران را بگیریم؛ چه کلینتون بخواهد آنرا رهبری کند و چه ترامپ با ترومپت بخواهد به آن هیجان بدهد.
به گزارش ایرنا، سعید جلیلی عصر چهارشنبه در نشست دانشجویی "انقلاب اول به نام خدا، انقلاب دوم علیه کدخدا" در دانشکده علوم دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: کسانی که دل به آهنگ این کنسرت می بندند، سردرگم می مانند که دل به الاغها (دموکرات ها) ببندند یا از آمدن فیل ها (جمهوری خواهان) نگران باشند.
وی تاکید کرد: باید بر روی قدرتی تکیه کنیم که با توسل به آن اتفاقات بیرونی نتواند ساختار محاسباتی ما را به هم بریزد و مثلا رای آوری ترامپ یا کلینتون بر روی آن تاثیرگذار باشد.
به باور جلیلی "بزرگترین خسارت این است که نکته اتکا و گرانیگاه از داخل به خارج کشور منتقل شود."
این فعال سیاسی گفت: این تصور که دل بستن به وعده های خارجی می تواند جای قدرت داخلی را بگیرد، سرابی بیش نیست اما متاسفانه این گونه بیان و عمل شد که حد ملت ایران آبگوشت بزباش است و حتی تهیه غذای حمل و نقل ریلی هم به خارجی ها سپرده شد.
نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: با باور به قدرت داخلی می توان پیشرفت های بسیاری را رقم زد.
برنامه دشمن برای کاهش قدرت ویژه ملت
وی گفت: امام راحل با الهام از آموزه های اسلامی بین 2 مفهوم خداباوری و باور مردم ارتباط وسیع برقرار و آنها را وارد عرصه سیاست کرد که ثمره آن یک الگوی جدید به عنوان مردمسالاری دینی بود.
به اعتقاد جلیلی "این مفهوم جدید قدرتی شگرف در عرصه سیاسی تولید کرد که برای ایستادگی، پیشرفت و تکثیر شدن حرف های زیادی داشت."
این فعال سیاسی به سند راهبرد امنیت ملی آمریکا که در سال 2015 منتشر شده، اشاره و اظهار کرد که آمریکایی ها در این سند تاکید کرده اند که باید دست کم یک قرن دیگر حتی با زور نظامی رهبر جهان باقی بمانند اما در عین حال باراک اوباما طی نامه ای به مقامات ارشد ایران اذعان می کند که بدون جمهوری اسلامی خیلی از مسایل حل شدنی نیست.
از نظر جلیلی، پایه و اساس این اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی در "باور به ایمان توده های مردم" است که بارها تجربه و عملیاتی شده است؛ نمونه های بارز آن غلبه اراده ملت بر اراده قدرت های بزرگ دنیا در حفظ شاه پهلوی، موفقیت صدام یا فشارهای هسته ای بود اما درست در جاهایی که بیشترین فشارها اعمال شد، پیشرفت های ملت بزرگتر بود."
وی گفت که تمام تلاش دشمن این است که این سرمایه بزرگ را از ملت ایران بگیرند و مهمترین اقدام آنان در این راستا "ایجاد تردید" به معنای سرخوردگی و یاس است که برای مقابله با امید یعنی باور به توانمندی های خود دنبال می کنند.
این شعار توهین به روحانی است
جلیلی در ادامه نشست به سوالات دانشجویان پاسخ گفت و ابتدا سراغ چند دانشجوی منتقد رفت که برگه هایی را با این عنوان در دست داشتند: "ژوله و حیایی پنج میلیون رای، جلیلی چهار میلیون رای".
او اظهار داشت که این حرکت "جسارت به آقای روحانی است زیرا یعنی هر کسی طنز بیشتری بگوید رای بیشتری می آورد که این توهین به رای و منتخب مردم است."
این فعال سیاسی در پاسخ به سوال دیگری در نقد عملکرد تیم هسته ای سابق هم توضیح داد که در دولت اصلاحات گرچه پروتکل الحاقی به صورت داوطلبانه و موقت پذیرفته شد اما غربی ها در ادامه مدعی شدند که این تعلیق باید به تعطیلی و در نهایت تخریب زیرساخت های هسته ای منجر شود.
وی اضافه کرد: در ادامه این زورگویی و در زمان مسوولیت آقای لاریجانی در پرونده هسته ای، غربی ها به این بهانه که ایران پروتکل داوطلبانه و موقت را ادامه نداده، چند قطعنامه علیه ما صادر کردند و در زمان مسوولیت من هم در روزی که پاسخ 6 موضوع مهم مورد نظر آژانس انرژی اتمی داده شد و به تایید آژانس هم رسید، قطعنامه بعدی علیه ایران تصویب شد.
جلیلی با تشریح مسیر دفاع تیم هسته ای سابق از حقوق ملت ایران و زورگویی و بدعهدی طرف غربی تاکید کرد: نباید به بهانه بهانه زدایی منابع کشور را تخلیه کنیم زیرا کسی که خود را به خواب زده، بیدار بشو نیست.
چرا روسیه نماد استکبار نباشد؟
در ادامه جلسه یکی از دانشجویان که خود را اصلاح طلب معرفی کرد، از جلیلی پرسید با توجه به اقدام های روسیه در گذشته علیه ایران، چرا به جای آمریکا، روسیه را مصداق استکبار ندانیم؟
جلیلی هم در پاسخ به تبیین توطئه های آمریکایی ها علیه ایران به ویژه پس از وقوع انقلاب اسلامی پرداخت و گفت که راهبرد این کشور "تغییر رژیم" در ایران است و این را به صورت آشکار اعلام کرده و می کند.
این فعال سیاسی همچنین همه دانشجویان را به مطالعه سند سیاست خارجی جمهوری خواهان و دمکرات ها که در انتخابات ریاست جمهوری منتشر شده، توصیه کرد که به گفته او اصول آن به صراحت با اصول انقلاب اسلامی تناقض و تقابل پارادایمی دارد.
دانشجوی اصلاح طلب همچنین پرسید چرا با وجود تایید برجام در شورای عالی امنیت ملی شما دست از مخالفت با آن بر نمی دارید که جلیلی پاسخ داد: برجام با 10 ملاحظه در این شورا تصویب شد و همچنین مجلس هم 10 ملاحظه و رهبر انقلاب نیز 28 ملاحظه بر آن نوشتند و حرف ما رعایت نشدن توصیه های شورای عالی، مجلس و رهبری است.
دانشجوی سوال کننده میکروفن را رها نکرد تا سوال بعدی خود را هم با حرارت از جلیلی بپرسد و بگوید چرا انجمن اسلامی اصلاح طلب در دانشگاه حق فعالیت ندارد که جلیلی گفت: مبنای رفتار همگان باید مناسبات قانونی و در راس آن قانون اساسی باشد و امیدوارم دولت یازدهم هم فضای فعالیت را برای شما در دانشگاه مهیا کند.
این فعال سیاسی پرسشی را که به تحریم روسیه از طرف غربی ها با وجود رابطه آن با رژیم صهیونیستی اشاره داشت، نشانه خوی استکباری و زورگویی آمریکایی ها دانست و گفت: آمریکا با هر کشوری که علیه منافعش باشد، برخورد می کند.
ماجرای توصیه به اشتون، پای مصنوعی جلیلی، سبد تخم مرغ و گلابی
مسوول تیم مذاکره کننده سابق، ادعاهای توصیه به رعایت حجاب توسط کاترین اشتون و کوبیدن پای مصنوعی اش روی میز مذاکره را از اساس تکذیب کرد و در باره اینکه گفته می شود تیم او در مذاکرات فقط انشاء خوانده است، افزود: آمریکا تصور می کرد که می تواند در مذاکرات هسته ای دیکته بگوید و ما بنویسیم اما اجازه گفتن دیکته را به دیکتاتور ندادیم و اگر این کار انشاء گفتن است، به آن افتخار می کنیم.
او اظهار داشت: آمریکا می خواست که ایران غنی سازی 20 درصد و سایت فردو را در مقابل یک آب نبات تعطیل کند اما ما اجازه چنین کاری را ندادیم با این حال در مذاکرات ژنو در قبال وعده هایی مشابه آب نبات، امتیازات بسیار بزرگتری به غرب داده شد.
نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: نمی توان همه تخم مرغ ها را در سبد جلب اعتماد دشمن گذاشت به امید اینکه یک گلابی برگردد.
وی در پایان تصریح کرد که "دیپلماسی باید متکی به زمین محکم توانمندی های داخلی باشد نه باتلاق اعتماد به دشمن."
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - 09 November 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]