تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851024197




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمک میلیاردی مردم به بهداشت و درمان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ایسنا نوشت: معاون اجتماعی وزارت بهداشت گفت: مردم سال گذشته 1000میلیارد تومان به صورت نقدی و غیرنقدی به بهداشت و درمان کشور کمک کردند.

سید محمد هادی ایازی در نشست با سمن‌های حوزه بهداشت و سلامت استان کرمانشاه، با تاکید بر لزوم نگاه جامعه محور به مقوله سلامت و بهداشت، گفت: باید زمینه مشارکت مردم در این بخش فراهم شود.

وی اولین مساله در زمینه مشارکت مردم را توجه آنها به سلامت خودشان دانست و ادامه داد: مردم ابتدا باید یاد بگیرند کیفیت زندگی خود و خانواده‌هایشان را بالا ببرند و در این زمینه برای بقیه افراد جامعه نیز فرهنگ‌سازی کنند. مشارکت در قالب سازمان‌های مردم نهاد نیز بسار مهم است و این سازمان‌ها باید حول محورهایی که در آنها بیشترین مشکل را داریم، گرد هم آیند.

ایازی از وجود پنج میلیون بیمار دیابتی و 5.5 میلیون فرد در آستانه ابتلا به دیابت در کشور خبر داد و گفت: این حوزه از مهمترین بخش‌هایی است که سمن‌ها می‌توانند به آن ورود کنند. در عین حال حوزه دیگری که سمن‌ها می‌توانند به آن وارد شوند، سرطان است که در کشور 350 هزار بیمار سرطانی داریم و هرسال 90 هزار نفر به این تعداد اضافه می‌شود.

وی اظهار کرد: در حوزه سوختگی هم جای کار برای سمن‌ها وجود دارد، زیرا سالانه 3000 نفر در کشور می‌سوزند و می‌میرند و 120 تا 150 هزار نفر نیز درگیر درجات مختلف سوختگی می‌شوند که این بخش هر ساله 15 هزار میلیارد تومان برای دولت بار مالی دارد. همچنین سمن‌ها می‌توانند نقش بسزایی در پیشگیری از بروز این مشکلات و بیماری‌ها داشته باشند و به آموزش و توانمندسازی مردم کمک کنند که این کار در تمام کشورهای دنیا هم انجام می‌شود.

ایازی با بیان اینکه بخش دیگر مشارکت مردم در حوزه سلامت مربوط به زیرساخت‌های نظام سلام است، گفت: دولت اگرچه برای تامین بودجه و امکانات با همکاری مجلس بسیار تلاش کرده، اما جوابگوی همه نیاز بخش بهداشت و درمان نیست. البته با وجود آنکه هنوز فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی خیلی زیادی در این بخش صورت نگرفته، سال گذشته 1000 میلیارد تومان و در شش ماهه امسال 780 میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی مردم را دریافت کردیم.

به گفته این مسئول، بسیاری از زمین‌های مراکز درمانی کشور از موقوفات مردم است و مردم در خرید تجهیزات درمانی نیز بسیار کمک کردند.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت مشارکت بین بخشی را نیز از دیگر مباحث مهم حوزه مشارکت بهداشت و درمان دانست و افزود: ما در بسیاری از مسائلی که پیامد آن به بهداشت و درمان کشور باز می‌گردد، مانند فوت سالانه 16 هزار و 500 نفر در تصادفات که در گذشته رقم آن 25 هزار نفر بود، یا 200 تا 300 هزار نفر مجروح حوادث رانندگی و یا حضور 17 هزار نفر در مراکز درمانی اهواز فقط در یک روز و آن هم به دلیل گرد و غبار، نقشی نداریم.

ایازی ادامه داد: ما در محصولات تراریخته، استفاده از سموم و بذرها، واردت 750 هزار تن روغن پالم به کشور و استفاده از آن در تولید لبنیات و ... نیز هیچ نقشی نداریم، اما پیامدهای آن به ما باز می‌گردد و برای حل این مشکل نیازمند همکاری سایر نهادها و دستگاه‌ها داریم. بنابراین باید توجه کرد که اگر مشارکت دستگاه‌های دیگر نباشد،‌ تمام پول مملکت را هم صرف درمان مردم کنیم، باز کم خواهیم آورد.

وی افزود: البته اقدامات خوبی تا کنون انجام شده که از جمله آنها می‌توان به کاهش 350 هزار تنی واردات پالم و یا کمک به کاهش یازده هزار و 500 نفری کشته‌ها در تصادفات اشاره کرد که با همکاری سایر بخش‌ها بوده است.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت از اهمیت مسئولیت‌پذیری اجتماعی دستگاه‌های دیگر خصوصا بانک‌ها اشاره و اظهار کرد: در یک مورد توانستیم با همکاری بانک‌ها 10 مرکز خونگیری با اعتبار 10 میلیارد تومان را در تهران اجرایی کنیم تا کمبود خون در این منطقه جبران شود.

با یک فیلم  آزمایش‌ ایدز را  40 درصد بیشتر کردیم

ایازی در ادامه به لزوم اصلاح رفتار مردم تاکید کرد و افزود: نباید اینگونه باشد که مردم بیمار شوند و بعد به ما مراجعه کنند، بلکه باید ابتدا پیشگیری را سرلوحه کار داشته باشند.

وی بر لزوم استفاده از ظرفیت بخش فرهنگ و هنر در فرهنگسازی بین مردم تاکید کرد و گفت: به عنوان مثال با پخش سریال "پریا" توانستیم مراجعات مردم برای آزمایش ایدز را 40 درصد افزایش دهیم. در عین حال سه فیلم هم در حوزه اهدا عضو داریم که در جشنواره فیلم فجر اکران می‌شود.

ایازی با بیان اینکه اگرچه این ظرفیت در گذشته مغفول مانده بود، اما اکنون وزارت بهداشت تاکید جدی برای استفاده از آن را دارد، اظهار کرد: حتی خیرین هم می‌توانند به این حوزه وارد شوند، زیرا گاهی تولید یک فیلم خوب از ساخت چند درمانگاه اثرگذارتر است.

ایازی آخرین مولفه مهم که نیازمند مشارکت جدی مردم و سازمان‌های مردم نهاد است را آسیب‌های اجتماعی دانست و تاکید کرد: کرمانشاه در این بخش در معرض خطر است و در چند آسیب مهم رتبه اول تا پنجم کشور را دارد.




۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن