واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: خنارینژاد: ژیمناستیک مرده و باید احیا شود
کاپیتان تیم ملی ژیمناستیک معتقد است که ژیمناستیک ایران مرده و باید در درجه اول این رشته زنده شود، او گفت: اگر نیاز مالی تامین شود شرایط ژیمناستیک در ایران خوب خواهد شد. هادی خنارینژاد در گفتوگو با ایسنا، در مورد مشکلات ریشهای ژیمناستیک، اظهار کرد: مشکلات در ژیمناستیک زیاد است و نمیتوان شخص خاصی را متهم کرد. بیشتر مشکلات به گذشته بر میگردد. البته نمیخواهم کسی را زیر سوال ببرم و بگویم که فدراسیون قبلی کاری نکرده است. مشکلات در همه فدراسیونهای ورزشی وجود دارد، در فدراسیون ژیمناستیک هم مشکلاتی وجود داشت. از آقای درویشزاده هم تشکر میکنم، توانایی او در همین حد بود. او در ادامه خاطر نشان کرد: مشکلات از آنجا شروع شد که اردوهای پیاپی نداشتیم، مسابقات لیگ نداشتیم، مسابقات برونمرزی نرفتیم، اردوها کم شد و بودجه فدراسیون کاهش یافته بود. همه این مسائل دست به دست هم داد تا سطح ژیمناستیک ایران خیلی پایین بیاید. همه این مشکلات سبب شد که جوانان در این رشته باقی نمانند و تیم ملی جوانان که پشتوانه تیم ملی بزرگسالان است را از دست بدهیم. هادی خنارینژاد که عمر خود را در ژیمناستیک صرف کرده است با این شرایط شاید باقی بماند، اما جوانان نه و 100 درصد از ژیمناستیک میروند.
کاپیتان تیم ملی ژیمناستیک، نداشتن مسابقات لیگ و اردو را سبب آشفتگی ژیمناستیک عنوان کرد و در مورد نتایج خوب کسب شده در این رشته، گفت: همه این مشکلات سبب شد که ژیمناستیک ایران این گونه آشفته باشد، اما در عین حال ژیمناستهای ما خیلی خوب نتیجه گرفتند. رضا فرنیا در ورد کاپ سوم شد. سعید رضا کیخا نیز در جام جهانی آذربایجان در جایگاه سوم ایستاد و همچنین عبدالله جامعی در مسابقات آسیایی مدال برنز را کسب کرد. دارنده مدال طلای جام جهانی ژیمناستیک چک با بیان این که شرایط ژیمناستیک در حال حاضر با آمدن سرپرست فدراسیون بهتر شده است، تصریح کرد: با آمدن مدیریت جدید، مسابقات فعال شده است. اولین اردوی تیم ملی بزرگسالان برگزار شده و دومین مرحله نیز در همین نزدیکی آغاز خواهد شد. سرپرست فدراسیون تلاش میکند تا همه کارها و برنامهها انجام شود. البته آقای اسبقیان سرپرست هستند و برخی از کارها را به واسطه پستی که دارند نمیتوانند انجام دهند، اما خوب کار میکنند. خنارینژاد معتقد است زمان زیادی لازم است تا این رشته مرده بار دیگر جان بگیرد. او در این خصوص تصریح کرد: مدیریت جدید ژیمناستیک ایران را مرده تحویل گرفته است و باید دوباره در درجه اول آن را زنده کند و بعد برای بهبود آن گام بردارد تا دوباره ژیمناستیک به شش سال گذشته که ما فعالیت می کردیم، بازگردد. زمان زیادی لازم است تا بتوان دوباره اردوها را از سر گرفت و بودجه به این فدراسیون اختصاص داده شود. باید صبر کنیم و بیینیم چه میشود. هنوز زمان زیادی از دوران سرپرستی آقای اسبقیان نمیگذرد.
کسب مقام دوم جام ستارگان جهان
دارنده مقام دوم جام ستارگان جهان اختصاص بودجه و رفع مشکلات مالی را مهمترین موضوع دانست و گفت: اگر مشکلات مالی رفع و نیاز مالی تامین شود، ژیمناستیک ایران خوب خواهد شد. اما اگر از لحاظ مالی تامین نباشد حتی اگر یزدانیخرم هم به ریاست این فدراسیون بیاید نمیتواند این رشته را درمان کند. به عقیده او میتوان جلوی مهاجرت پتانسیلهای این رشته به خارج از کشور را با استفاده آنها به عنوان مربی در ردههای پایه گرفت. خنارینژاد در این مورد اضافه کرد: خیلی از پتانسیلهای این رشته به خارج از کشور مهاجرت میکنند. به عنوان نمونه محمدرضا رمضانپور، ملیپوش ژیمناستیک هنری به همراه همسرش به دانمارک رفته است و به مربیگری در آن کشور می پردازد. میتوان جلوی این مهاجرتها را با استفاده از این افراد به عنوان مربی در کنار سرمربی تیمهای ملی یا به عنوان سرمربی در ردههای پایه و پایینتر به دستور رییس فدراسیون گرفت. این کارهایی است که به راحتی میتوان انجام داد تا جلوی مهاجرت پتانسیلها گرفته شود.
کاپیتان تیم ملی ژیمناستیک افزود: این پتانسیلها رقابتهای بینالمللی زیادی را از سر گذراندهاند و میتوانند با تجربهای که دارند هدایت تیمها را بر عهده بگیرند. هنگامی که هدایت یک تیم ایروبیک را به امین ارباب میسپردیم و برای او حقوق معین میکردیم از ایران نمیرفت. به او میگفتیم تا با پیشرفت تیم به سطوح بالاتر، خود را نیز به سطوح بالاتر و هدایت تیمهای بالاتر ارتقا دهد، اما این کارها را انجام نمیدهیم و انتظار داریم تا پتانسیلهای ما نیز از ایران نروند. ژیمناستها این همه زحمت کشیدهاند و اکنون انتظار دارند حداقل جایگاهی را در یک سطح ژیمناستیک داشته باشند و وقتی شرایط غیر از آن میشود ایران را ترک میکنند. او با تبریک به وزیر جدید وزارت ورزش و جوانان، گفت: ورزشکاران و قهرمانان مازندرانی به سبب این که پیش از این روی مسعود سلطانیفر شناخت داشتند از او حمایت کردند، اکنون نیز من به آقای سلطانی فر تبریک میگویم. امیدوارم بتوانند اقتصاد ورزشی را بهبود دهند و درآمد و بودجه ورزشهای پایه را بیشتر کنند. باید دانست رشتههایی همچون فوتبال که رسانهها را به سمت خود جلب کردهاند نیاز به درآمد و بودجههای بالا ندارند و باید بودجه بیشتری را به ورزشهای پایه اختصاص داد. ملیپوش ژیمناستیک بهبود ژیمناستیک را سبب افزایش مدالآوری در کشور دانست و او گفت: با درست شدن ورزشهای پایه سطح مدالآوری در کشور بالا میرود. اکثر مدالهایی که در دنیا کسب میشود از طریق پیشرفت ورزشهایی پایه است. اگر ورزش پایه مثل ژیمناستیک را قوی کنیم سطح مدالآوری در سایر رشتهها افزایش مییابد. باید بچهها سه تا چهار ساله را به سمت ژیمناستیک سوق دهیم و در 10 سالگی از طریق استعدادیابی آنها را به سایر رشتهها هدایت کنیم. این باعث پیشرفت کلی کشور خواهد شد. او در انتها از سرپرست فدراسیون ، مربیانش و مدیر کل استان مازندران، آقای حسین زادگان به خاطر حمایت هایشان تشکر کرد و با درخواست از آقای اسبقیان گفت: از سرپرست فدراسیون درخواست داریم که در مورد رییس کمیتههای فدراسیون توجه بیشتری داشته باشند و افراد اصلحی را برای کادر انتخاب کنند که از دانش بالا در آن کمیته برخوردار باشند و بتوانند در رسیدن به اهداف به خود او کمک کنند.
انتهای پیام
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]