واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
هاشمی:الان سوریه گاهی میدان رویارویی کشورهای قدرتمند جهان میشود/تا مشکل صهیونیستها که تروریسم دولتی دارند، حل نشود، نمیتوان به آرامش جهانی امیدوار بود
آیتالله هاشمی رفسنجانی، عصر امروز در دیدار آقای سائولی نینیستوو، رئیس جمهور فنلاند، بحران سوریه را سوءاستفاده تروریستهای جهان از اعتراضات مردمی دانست و گفت: کار به جایی رسیده که الان سوریه گاهی میدان رویارویی کشورهای قدرتمند جهان میشود و حمایتهای ایران از دولت و ملت سوریه به خاطر وجود تروریستها در آن کشور است که برای همه جای جهان خطرناک هستند.
روز نو : آیتالله هاشمی رفسنجانی، عصر امروز در دیدار آقای سائولی نینیستوو، رئیس جمهور فنلاند، بحران سوریه را سوءاستفاده تروریستهای جهان از اعتراضات مردمی دانست و گفت: کار به جایی رسیده که الان سوریه گاهی میدان رویارویی کشورهای قدرتمند جهان میشود و حمایتهای ایران از دولت و ملت سوریه به خاطر وجود تروریستها در آن کشور است که برای همه جای جهان خطرناک هستند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به گزارشهای بعضی از کشورها در خصوص آمار هواداران داعش در جهان، گفت: هر یک از این تروریستها، وقتی از سرزمینهای اشغالی فعلی بروند، در هر جای جهان، هسته تروریستی تشکیل میدهند که امروز در افغانستان، یمن، سومالی، پاکستان و لیبی اینچنین شده است.
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیتالله هاشمی رفسنجانی، سربازگیری از جوانان ناراضی کشورها را شگرد گروههای تروریستی دانست و گفت: اگر جامعه جهانی و جوامع بینالمللی در این خصوص فکر اساسی نکنند، بعید نیست که شاهد گسترش تروریست در کل جهان باشیم.
ایشان در پاسخ به سؤال رئیس جمهور فنلاند که «ساختار نظام شما چگونه است؟»، گفت: ساختار نظام ما براساس قانون اساسی به گونهای تنظیم شده که همه مسئولیتها، حتی رهبری، با رأی مستقیم یا غیرمستقیم مردم انتخاب میشوند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، با بیان این جمله که «حتی در شهرها و روستاها هم اعضای شوراها با رأی مردم انتخاب میشوند»، درباره قانونگذاری در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان مردم برای قوانین کشور تصمیم میگیرند و تصویب میکنند که برای تأیید و تطبیق با شرع و قانون اساسی به شورای نگهبان میرود که اگر به تفاهم نرسیدند، برای حلّ اختلاف به مجمع تشخیص مصلحت نظام میآید که رؤسای سه قوه و شخصیتهای اصیل کشور عضو آن هستند.
ایشان با بیان وظایف قانونی مجمع تشخیص مصلحت نظام، به عنوان نمونه به تدوین سیاستهای کلی نظام اشاره کرد که به عنوان مشاور رهبری نظام تصویب میکند و ایشان هم برای اجرا به رؤسای قوا و دستگاههای مربوطه ابلاغ میکنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در خصوص نامگذاری نظام به عنوان «جمهوری اسلامی» گفت: پس از مباحث زیاد در رسانهها و جامعه، به فرمان امام(ره) از طریق رفراندوم به این نام رسیدیم که جمهوریت و اسلامیت را در خویش دارد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، در بخش دیگری از سخنانشان با ارائه تحلیلی از روند تشکیل و تأسیس رژیم جعلی اسرائیل و نقش اروپاییها در این زمینه، گفت: وجود 9 میلیون آواره و عصبانی همیشه میتواند خطرناک باشد و تا مشکل صهیونیستها که تروریسم دولتی دارند، حل نشود، نمیتوان به آرامش جهانی امیدوار بود.
ایشان، در خصوص روابط ایران و فنلاند گفت: رشد تکنولوژی در جهان به گونهای است که همیشه کشورها به روابط با همدیگر نیاز دارند و ما در ایران محدودیتی برای ایجاد رابطه با کشور شما نداریم.
آقای سائولی نینیستوو نیز در این دیدار با اشاره به برنامههای سفر خویش، نسبت به مذاکرات خود و همراهان اظهار خرسندی کرد و گفت: مبارزه با تروریسم، بحران سوریه، مسائل خاورمیانه و نقش ایران برای تقویت پایههای ثبات منطقه، محور مذاکرات من و همراهانم با مسئولان جمهوری اسلامی است.
وی با تأکید بر برنامههای هلسینکی برای گسترش روابط با تهران، حضور مدیران بخشهای خصوصی و تجّار در هیأت همراه خویش را نشانه علاقه دولت و ملت فنلاند به توسعه همکاریهای دوجانبه دانست و گفت: مثلاً با مسئولان سازمان هواپیمایی آمدیم تا هر چه زودتر پرواز مستقیم بین پایتختهای دو کشور برقرار شود.
رئیس جمهور فنلاند، در خصوص بحران سوریه و افزایش مهاجران به اروپا، گفت: بحرانها، با بیکاریها شروع میشوند که جوانان چون شغلی ندارند، به سوی افکار افراطی میروند.
آقای سائولی نینیستوو، در خصوص روابط کشورش با ایران، گفت: ما ایران را کشوری مهم با منابع غنی و متنوع میدانیم و امیدواریم در این رفت و آمدها، روابط به سطوح خوب و مناسبتر برسد.
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]