محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843361698
دست دولت باید از جیب فقرا کوتاه شود/ افزایش حقوق کارکنان دولتی تورم زاست/ شفاف سازی اموال وزرا قانونی است
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
سید محمد غرضی
دست دولت باید از جیب فقرا کوتاه شود/ افزایش حقوق کارکنان دولتی تورم زاست/ شفاف سازی اموال وزرا قانونی است وزیر پست و تلگراف و تلفن دولت سازندگی، با تاکید بر اینکه افشای اموال وزرا قانونی است،گفت: دولت یازدهم همانند دولت نهم و دهم بدون درآمد هزینه کرده بنابراین خیلی گرفتار شده است.
به گزارش فرهنگ نیوز، محمود احمدی نژاد سکان دولت نهم را با نرخ نقدینگی ۶۸ هزار میلیارد تومان در دست گرفت، اما در پایان کار دولت دهم نرخ رشد نقدینگی ۴۷۰ هزار میلیارد تومان شد، به طوری که نرخ ارز هم از هزار تومان به ۳ هزار تومان رسید، با توجه به اینکه دولت نهم و دهم درآمدهای ارزی بسیار زیادی به دلیل قیمت هر بشکه نفت حدود ۱۲۰ دلار داشت، اما به جهت اخذ سیاست های غلط در آن زمان قیمت اجناس در بازار گران تر، زندگی برای فقرا سخت تر و برای اغنیا سهل تر بود. از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم تا به امروز نرخ نقدینگی از ۴۷۰ هزار میلیارد تومان به هزار هزار میلیارد تومان رسیده، به عبارتی بر خلاف کاهش نرخ تورم، نرخ نقدینگی در کشور افزایش چشمگیری پیدا کرده است.
متاسفانه کاهش نرخ تورم از ۴۰ درصد به ۷,۹ درصد به هیچ عنوان در جامعه احساس نمی شود، به طوری که دولتمردان هر از چند گاهی از روند نزولی کاهش نرخ تورم در کشور خبر می دهند، اما طی یکسال اخیر نرخ بیشتر اقلام خوراکی در بازار بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است، به عبارتی هم اکنون نرخ هزینه ها به هیچ عنوان متناسب با میزان درآمد خانوارها نیست.
معمولا در دولت هایی که نرخ نقدینگی افزایش پیدا کرده و به دنبال آن اسکناس جدید و بدون پشتوانه مالی چاپ شده است، باعث سخت شدن معیشت مردم شده اند که اعتبار سیاسی و اجتماعی آن دولت ها زیر سوال رفته است.
متاسفانه هر دولتی که از مشروطه تاکنون سکان دار قوه مجریه بوده، تورم و نقدینگی داشته و از جیب فقرا استفاده کرده است، به همین دلیل دولتها باید متعهدانه به منظور افزایش استقلال پول ملی، کمتر از درآمد خود هزینه کنند به همین جهت مردم در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ باید از کاندیدای ریاست جمهوری بخواهند که هزینه های جاری خود را کاهش داده و از دادن شعار و وعده های بی پایه و اساس فقط برای اخذ رای اجتناب کنند.
سید محمد غرضی، در گفتگو با خبرنگار بازار نیوز، با بیان اینکه دولت روحانی قابل مقایسه با دولت آقای هاشمی رفسنجانی و خاتمی نیست، می گوید: در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ تمام تلاش مردم این بود که از شر دولت قبلی نجات پیدا کنند، اما از نظر شاخص های کلان اقتصادی دولت آقای روحانی خیلی گرفتار شده است.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲، در خصوص تک نرخی شدن ارز، تصریح می کند: باتوجه به اینکه دولت بیش از درآمد خود هزینه می کند، بنابراین احتمال افزایش قیمت دلار در بازار بسیار زیاد است، مگر اینکه قیمت هر بشکه نفت از ۴۰ دلار به ۸۰ یا ۱۰۰ دلار برسد.
وزیر پست و تلگراف و تلفن دولت سازندگی، می افزاید: شفاف سازی اموال وزرا و سایر مسئولان در هیچ یک از کشورهای دنیا قانونی نیست و فقط در نظام جمهوری اسلامی ایران شفاف سازی اموال وزرا قانونی است.
با او درباره این موضوع و موضوعاتی چون افزایش حقوق کارکنان دولت متناسب با نرخ تورم به گفتوگو نشستیم که ماحصل آن بدین شرح است:
تمام تلاش مردم نجات از شر دولت قبلی بود/دولت بدهکار است
شرایط اقتصادی و سیاسی دولت یازدهم چه تفاوتی با دولت های گذشته کرده است؟
از بعد سیاسی دولت یازدهم را می توان با دولت نهم و دهم مقایسه کرد، اما نمی توان با دولت آقای خاتمی و هاشمی رفسنجانی مقایسه نمود، زیرا در سال ۹۲ جامعه می خواست برای رسیدن به آرامش نسبی یک شری را دفع کند به همین دلیل در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ تمام تلاش مردم این بود که از شر دولت قبلی نجات پیدا کنند.
از نظر شاخص های کلان اقتصادی دولت یازدهم خیلی گرفتار شده به طوری که حجم نقدینگی از دو برابر هم بیشتر شده است. مهمترین دستاورد دولت یازدهم بر روی کاغذ کاهش نرخ تورم است، اما خود دولتمردان هم اعلام کرده اند که جامعه کاهش نرخ تورم را احساس نمی کند، متاسفانه دولت یازدهم همانند دولت نهم و دهم بدون درآمد هزینه کرده و هم اکنون بدهکار شده است.
دولت گذشته بیش از درآمد خود هزینه کرد، بنابراین نتوانست نرخ ارز را تثبیت کند به همین دلیل از ذخایر ارزی استفاده کرده و به صورت ناگهانی دلار هزار تومانی را به ۳ هزار تومان رساند، امیدوارم این عملکرد در دولت آقای روحانی اتفاق نیافتد، اما نسبت به پایداری نرخ ارز خیلی خوشبین نیستم.
دولت می خواهد تا پایان سال جاری یا بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ ارز را تک نرخی کند، یکسان سازی نرخ ارز را چطور ارزیابی می کنید؟
امیدوارم موفق باشند، اما با هزینه هایی که پیش روی دولت وجود دارد عملکرد بسیار سختی است، مگر اینکه قیمت هر بشکه نفت از ۴۰ دلار به ۸۰ یا ۱۰۰ دلار برسد.
معمولا دولت ها برای بدست آوردن رضایت مردم بیش از درآمد خود هزینه می کنند، به عنوان مثال دولت های آقای موسوی، هاشمی رفسنجانی، خاتمی و احمدی نژاد بیش از درآمد خود هزینه کردند که این امر باعث افزایش نرخ ارز در این دولت ها شد، بنابراین اگر قرار است در دولت یازدهم نرخ ارز دولتی و آزاد ۳۶۰۰ تومان شود بدون شک تورم بر روی نرخ مواد غذایی تاثیر بسیار منفی خواهد گذاشت.
دلار گران می شود
یعنی دلار با تک نرخی کردن ارز گران می شود؟
دولت بیش از درآمد خود هزینه می کند، بنابراین احتمال افزایش قیمت دلار در بازار بسیار زیاد است.
دست دولت باید از جیب فقرا کوتاه شود/شعار ابزاری است برای بدست آوردن قدرت سیاسی
تاکنون تمام دولت ها براساس شعارهای انتخاباتی خود به بانک ها و بخش خصوصی بدهکار شده اند که این امر باعث افزایش حجم نقدینگی در کشور شده است، به نظر شما چرا بیشتر دولتها شعار زده هستند و دولت آینده باید چگونه عمل کند؟
معمولا کاندیدای ریاست جمهوری در زمان انتخابات وعده هایی می دهند که مورد نیاز مردم است، اما در تحقق شعار و انجام وعده های خود موفق نخواهند بود.
شعار ابزاری است فقط برای بدست آوردن قدرت سیاسی که به هیچ عنوان پایدار نمی ماند، بنابراین اگر دولت آینده روش های دولت های قبلی را در پیش گیرد همانند آن دولت ها گرفتار خواهد شد.
در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ دو شعار داشتم اول اینکه روش های اداره کشور باید تغییر کند و دوم اینکه دست دولت از جیب فقرا باید کوتاه شود.
دولت نباید بیش از درآمد خود هزینه کند به عبارتی باید صبر کند تا زمانی که درآمد داشته باشد آنگاه اقدام به هزینه کند، به طوری که اگر دولت درآمد نداشت باید به مردم و کارکنان خود بگوید که در حال حاضر درآمدی ندارم.
درآمد ۴۰۰ دلاری کارگران به ۱۵۰ دلار رسید
افزایش حقوق کارکنان دولت متناسب با نرخ تورم راچگونه ارزیابی می کنید؟ آیا این افزایش حقوق کارمندان بیشتر جنبه سیاسی در زمان انتخابات ندارد؟
در دولت گذشته دستمزد کارگران ۴۰۰ هزار تومان بود و هر دلار هم هزار تومان قیمت داشت، اما وقتی که دلار هزار تومانی ۳ هزار و ۵۰۰ تومان شد، کارگران کماکان ۴۰۰ هزار تومان دستمزد دریافت می کردند، یعنی درآمد ۴۰۰ دلاری کارگران به ۱۵۰ دلار رسید. هم اکنون کارگران از میزان دستمزد خود راضی نیستند.
اگر دولت بتواند درآمد و هزینه های خود را تثبیت کند، افزایش حقوق کارکنان اثر مثبتی خواهد داشت، اما به دلیل اینکه هزینه های جاری دولت بیش از درآمدهای آن است و در حال حاضر دولت درآمد قابل توجهی ندارد، بنابراین افزایش حقوق کارکنان دولتی تورم زا خواهد بود.
بحث فیش های حقوقی نامتعارف سیاسی شده است
درخصوص تغییر ساختار و روش های اداره کشور به عنوان مثال بحث فیش های حقوقی نجومی توضیح دهید؟
بحث فیش های حقوقی نامتعارف سیاسی شده است به طوری که به هیج عنوان در رابطه با حقوق مردم صحبتی نمی شود. در حال حاضر فضای سیاسی کشور دو قطبی شده به طوری که مخالفان دولت از عملکرد دولت انتقاد می کنند و دولت هم عملکرد دولت قبلی را زیر سوال می برد و در نهایت هم صورت مسئله پاک می شود بدون آنکه موضوع اصلی حل شود.
براساس مصوبه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، افشای فهرست اموال مسئولان، همسر و فرزندانشان جرم محسوب می شود، به نظر شما شفاف سازی اموال مسئولان چه میزان در راستای مبارزه با فساد و جلب اعتماد مردم ضرورت دارد؟
براساس قانون اساسی اموال وزرا باید شفاف سازی شود، اما در خصوص شفاف سازی اموال مسئولان دولتی و همسر و فرزندانشان مصوبه ای وجود ندارد.
با توجه به اینکه تعداد مسئولان بیشمار است، بنابراین احتمال دارد که مجمع تشخیص مصلحت نظام طرح رسیدگی به اموال و دارایی مسئولان نظام را برای بررسی بیشتر به کمیسیون های مربوطه ارجاع داده باشد، اما براساس قانون اساسی نظام اسلامی تا زمانی که شخص در دستگاه دولتی مشغول به کار است نباید به اموال وی اضافه شود.
افشای اموال مسئولان، همسر و فرزندان آنها خواست عمومی تمام مردم جهان است، اما شفاف سازی اموال وزرا و سایر مسئولان در هیچ یک از کشورهای دنیا قانونی نیست و فقط در نظام جمهوری اسلامی ایران شفاف سازی اموال وزرا قانونی است، به عنوان مثال درخصوص ریاست جمهوری آمریکا فقط بحث پرداخت مالیات نامزدهای انتخاباتی بررسی می شود.
منبع: بازار نیوز
95/8/5 - 10:46 - 2016-10-26 10:46:58
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
کمیسیون تلفیق تصویب کرد: افزایش حقوق کارکنان دولت متناسب با نرخ تورم
کمیسیون تلفیق تصویب کرد افزایش حقوق کارکنان دولت متناسب با نرخ تورمتاریخ انتشار شنبه ۱ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۳ ۱۰ سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم از مصوبه امروز کمیسیون در مورد افزایش حقوق کارکنان دولت متناسب با تورم خبر داد محمد خدابخشی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد در جلسهافزایش حقوق کارکنان دولت متناسب با نرخ تورم
سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم از مصوبه امروز کمیسیون در مورد افزایش حقوق کارکنان دولت متناسب با تورم خبر داد افزایش حقوق متناسب با نرخ تورم سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم از مصوبه امروز کمیسیون در مورد افزایش حقوق کارکنان دولت متناسب با تورم خبر داد محمد خدابخشی اظهار کرد درممنوعیت هر گونه افزایش در نظام پرداخت حقوق و دستمزد توسط دستگاههای دولتی
ممنوعیت هر گونه افزایش در نظام پرداخت حقوق و دستمزد توسط دستگاههای دولتی معاون اول رییس جمهور در ابلاغیهای هر گونه افزایش در نظام پرداخت حقوق و دستمزد توسط دستگاههای دولتی را ممنوع اعلام کرد به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمعضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اقتصاد دولتی منشأ مشکلات از جمله حقوق نجومی است/ بهرهوری مدیران باید م
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایراناقتصاد دولتی منشأ مشکلات از جمله حقوق نجومی است بهرهوری مدیران باید ملاک پرداختها باشد عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت از آنجایی که اقتصاد دولتی با پول مالیات بخش خصوصی و درآمد نفتی اداره میشود دغدغهای برای افزایش بهرهوری وتا وقتی مدیران دولتی از کالای خارجی استفاده کنند نمیتوان از مردم عادی انتظار داشت!/ کارتهای اعتباری تاثیری د
تراز این فعال اقتصادی اظهار داشت مادامی که مسئول یا مدیری در کشور در زندگی خود از خودرو یا وسایل خارجی و استفاده کند نمیتوان از دیگران و مردم عادی انتظار داشت تولیدات داخلی را بر خارجی ترجیح دهند به گزارش تراز محمد امیرزاده عضو هیات نمایندگان اتاق تهران درباره استفاده مرحداکثر حقوق دولتیها ۱۸.۹ میلیون تومان
وزیر دادگستری با اشاره به اینکه دیگر هیچ دستگاهی نمی تواند برای کارکنان خود حقوق و پاداش و مزایا تعیین کند گفت حداکثر سقف دریافتی حقوق در بخش دولتی ۱۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تعیین شده است به گزارش جام جم آنلاین از مهر مصطفی پورمحمدی در حاشیه مراسم روز ملی استاندارد در جمع خبحداکثر حقوق دولتیها ۱۸.۹ میلیون تومان/تخلف کنند برخورد میکنیم
پورمحمدی خبر داد حداکثر حقوق دولتیها ۱۸ ۹ میلیون تومان تخلف کنند برخورد میکنیم شناسهٔ خبر 3797752 - دوشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱ ۰۹ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت jwplayer display inline-block; وزیر دادگستری با اشاره به اینکه دیگر هیچ دستگاهی نمی تواند برای کارکنان خود حقوقشاخص عملکرد دولت کنترل تورم و افزایش رشد اقتصادی است
فرماندار سمیرم شاخص عملکرد دولت کنترل تورم و افزایش رشد اقتصادی است سمیرم اصفهان ایرنا- فرماندار سمیرم با اشاره به موفقیت های دولت یازدهم گفت شاخص عملکرد دولت یازدهم افزایش رشد اقتصادی و کنترل تورم افسارگسیخته است به گزارش ایرنا محمدحسین نصرتی روز پنجشنبه در جلسه هماهنگی برنحداکثر حقوق دولتیها چه قدر است؟ | پایگاه خبری تراز
تراز وزیر دادگستری با اشاره به اینکه دیگر هیچ دستگاهی نمی تواند برای کارکنان خود حقوق و پاداش و مزایا تعیین کند گفت حداکثر سقف دریافتی حقوق در بخش دولتی ۱۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تعیین شده است به گزارش تراز مصطفی پورمحمدی در حاشیه مراسم روز ملی استاندارد در جمع خبرنگاراافزایش استخدام های دولتی ناکارآمدی دولت را به همراه دارد/ نظام اداری ایران روز به روز بزرگتر میشود! | پایگاه خ
تراز کامران ندری گفت اگر با توجه به شرایط موجود جلوی استخدام ها و افزایش حجم ناصحیح و غیراصولی دولت گرفته نشود این خطر وجود دارد که نظام اداری ما روز به روز بزرگتر شود به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تراز کامران ندری عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق ع درباره ماده ای از لایحه ب-
اقتصادی
پربازدیدترینها